home
23-08-10

Asa nu! Despre cum nu se face jurnalism in Romania

Nicu Bădescu, Catalin Muresanu, doi jurnaliști care demonstrează, dacă mai era nevoie, ca pentru a deveni jurnalist in presa sportiva din România anului 2010, sunt necesare urmatoarele: absolvirea clasei a IV-a si nota de satisfacator la compunere. Mostra de jurnalism si gândire din puseurile lui gâgă , din partea intervievatului. Un exemplu clasic de "asa nu, f....ților"


Lovitură de teatru pentru ultraşii roş-albaştri! Deşi conducerea Vasluiului le-a promis 400 de bilete, fanii Stelei au avut o surpriză cu o zi înainte de meci: preţul tichetelor a crescut de la 5 la 75 de lei! Din cauza acestei decizii, niciun suporter al echipei din Ghencea n-a mai dorit să susţină echipa aseară. În locul lor, a apărut însă Gigi Becali, însoţit de Teia Sponte.
Steaua n-a avut parte de susţinători la partida de aseară! Motivul? În cursul săptămânii trecute, roş-albaştrii au solicitat 400 de tichete. Vasluienii au acceptat fără nicio ezitare, preţul fiind de 5 lei bucata. Cu o zi înainte de desfăşurarea meciului, conducerea moldavă a anunţat AISS că preţul s-a modificat: nu mai costă doar 5 lei, ci 75 de lei! Nici eforturile lui Helmuth Duckadam de a remedia problema nu au ajuns la niciun rezultat.
Situaţia a fost comentată şi de liderul galeriei din Ghencea, Gheorghe Mustaţă: "Unde să mai mergem? Decât să dăm aceşti bani, mai bine mergem în Elveţia, la meciul cu Grasshopper! Steaua nu va avea galerie la Vaslui din cauza domnului Porumboiu. Am o sursă sigură care mi-a dezvăluit toată strategia lui de conducător. Mi-a spus că ne-a făcut manevră ca să nu mergem la Vaslui". 

Gigi, pe post de ultras
Şi înainte de fluierul de start al partidei a ieşit scandal. Gigi Becali şi ceilalţi oficiali ai Stelei au fost opriţi la poarta arenei din Vaslui, iar bodyguarzii le-au interzis accesul cu maşinile în interiorul bazei. Cei din conducerea roş-albaştrilor doreau să vizioneze derby-ul de la peluzele stadionului, şi nu de la tribuna oficială, acolo unde moldovenii le-au rezervat locuri: "Este nesimţire ce se întâmplă aici! L-am sunat pe Porumboiu, dar nu răspunde la telefon. Probabil special ca să ne şicaneze. Este inadmisibil!", a dezvăluit o persoană din anturajul lui Becali. Iar Gigi şi Teia Sponte au stat un timp în peluză, arătându-şi în stânga şi-n dreapta invitaţiile la meci. La un moment dat, Becali s-a enervat şi a ajuns la tribuna 0, sărind chiar un gard pe parcurs!
"E păcat să-l fluiere cineva pe Bănel"
Fluierat copios în meciul din Ghencea, cu Grasshopper Zürich, Bănel Nicoliţă are acum motive de bucurie. Liderul galeriei roş-albastre, Gheorghe Mustaţă, a explicat pe larg incidentul din timpul meciului cu elveţienii: "Bănel nu va fi niciodată fluierat în Ghencea. Cu un minut înainte de schimbarea lui Nicoliţă, Bicfalvi a făcut un fault asupra unui jucător elveţian. Acesta a dat să se ridice şi apoi cineva i-a făcut semn să se aşeze la loc. Atunci a început toată lumea să fluiere. I-am explicat asta şi lui Bănel, imediat după meci. El ştie ce s-a întâmplat. A fost o neînţelegere. E păcat să-l fluiere cineva pe Bănel la câte a făcut el pentru acest club".

fcsteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Doneaza acum!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

forum fcs: Steaua - Grasshopper Zurich 1-0 (0-0)

In play-off-ul Ligii Europa, joi 19 august 2010, de la 20:45, pe Steaua Stadium,Steaua - Grasshopper ZurichMeci transmis de PRO tvSteaua stim cine este. Cea mai titrata echipa de fotbal din Romania,