home
09-08-10

Va multumesc, domnilor!

Domnule Piturca, domnule Ienei,

Va multumesc din suflet pentru aceste ultime 3 zile in care, chiar daca Steaua pare sa-si fi dinamitat singura orice sansa pentru normalitate, ne-ati aratat clar ca normalitatea exista, ca este in regula sa o pretinzi si – mai ales – ca o vedem cu totii la fel.

Va multumesc, domnule Piturca, pentru conferinta de astazi in care ati confirmat absolut tot ceea ce noi, suporterii, niste voci cu mai putina greutate si autoritate decat a dumneavoastra, strigam de ani de zile: ca binele la Steaua nu este posibil in compania (in aceste conditii a) lui Gigi Becali, ca intre sumele vehiculate de el (si de presa) si realitate sunt intotdeauna discrepante imense, ca Steaua e condusa dupa un model tribal, care este poate potrivit comunitatilor de ciobani, dar n-are nicio legatura cu un club de fotbal de talia Stelei din anul de trista amintire 2010.

Va multumesc ca ati avut curajul sa vorbiti despre toate acestea fara sa cosmetizati si fara sa-l cautionati pe vesnicul investitor/finantator/patron Gigi Becali, pe care atata multime de neaveniti sau oportunisti il cautioneaza de atatia ani de zile.

Va multumesc ca n-ati asteptat sa fiti tratat ca o carpa si calcat in picioare si ca ati stat drept in fata acestui om de nimic, care isi inchipuie ca toate pe acest pamant nu se pot face decat dupa mintea lui.

Va multumesc ca v-ati aparat blazonul de profesionist al fotbalului si orgoliul de cunoscator al acestui fenomen (doua calitati pe care, dincolo de alte defecte, nu cred ca vi le poate nimeni contesta) in fata unuia care de 10 ani reuseste sa inteleaga din ce in ce mai putin dintr-un sport atat de usor.

Va multumesc ca v-ati vazut de treaba timp de 2 luni, fara sa iesiti in public, preocupat doar de fotbal si doar de cum puteau fi aranjate lucrurile la Steaua pentru ca ele chiar sa mearga, fara sa jucati la alibi si fara sa va cautati scuze anticipate.

In egala masura, va multumesc ca azi ne-ati spus totusi adevarul, pentru ca toti sa stim cine conduce Steaua azi, cum o conduce si care sunt conditiile in care orice nefericit antrenor trebuie sa lucreze pentru acest club.

Dumneavoastra, domnule Ienei, va multumesc pentru ca ati ramas acelasi pe care l-am cunoscut de-a lungul anilor: elegant, constructiv, sincer.

Amandurora va multumesc pentru ca i-ati dat Stelei o sansa, o sansa de doua luni, in care unii scarbiti si semi-pietrificati, ca mine, dupa un sezon de neconceput, au inceput sa se gandeasca din nou la “ce meci are Steaua etapa viitoare”.

Ce va fi, vom mai vedea. Dar, pana la noi razboaie, interdictii si suspendari de teren (pe care vi le dau in scris inca de azi!), atitudinea dumneavoastra din tot acest rastimp merita o reverenta si o multumire politicoasa.

Cu respect si tristete,
va multumesc.

Ovidiu

P.S. La rugamintea unor colegi de pe site, am scos referirea la "aromani" din acest text, pe care o consider acum, post factum, nepotrivita si nedreapta si pentru care imi cer scuze tuturor aromanilor de bun-simt.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/
Doneaza acum!
Meciul Urmator Clasamenthttps://fcsteaua.ro:/ Lotul Stelei
https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Victoria Branesti

Luni, 16 august
ora 20:30
DigiSporthttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
TV LIVE
Felicitari Tricourihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Cantece
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ 32 https://fcsteaua.ro:/ foto 34 https://fcsteaua.ro:/ foto 33 https://fcsteaua.ro:/ foto 32 https://fcsteaua.ro:/ foto 31 https://fcsteaua.ro:/ foto 30 https://fcsteaua.ro:/ foto 29 https://fcsteaua.ro:/ foto 28 https://fcsteaua.ro:/ foto 27 https://fcsteaua.ro:/ foto 26 https://fcsteaua.ro:/ foto 25 https://fcsteaua.ro:/ foto 24 https://fcsteaua.ro:/ foto 23 https://fcsteaua.ro:/ foto 22 https://fcsteaua.ro:/ foto 21 https://fcsteaua.ro:/ foto 20 https://fcsteaua.ro:/ foto 19 https://fcsteaua.ro:/ foto 18 https://fcsteaua.ro:/ foto 17 https://fcsteaua.ro:/ foto 16 https://fcsteaua.ro:/ foto 15 https://fcsteaua.ro:/ foto 14 https://fcsteaua.ro:/ foto 13 https://fcsteaua.ro:/ foto 12 https://fcsteaua.ro:/ foto 11 https://fcsteaua.ro:/ foto 10 https://fcsteaua.ro:/ foto 9 foto 8 facem 24 sau ramanem la 23 ? o altfel de atmosfera

poze

- alex_28

Caricaturile lui Goe'

- Pirotehnis tu'

https://fcsteaua.ro:/