home
09-08-10

Tudorel Stoica: "Gigi s-a înconjurat de lingăi. Sută la sută nu revine Hagi în Ghencea!"

Tudorel Stoica, fostă mare glorie a Stelei, este convins că nici Gheorghe Hagi, nici Anghel Iordănescu nu vor veni în Ghencea.

"Gigi nu suportă ca altcineva să fie adulat. Piţi era susţinut de 25.000 de suporteri, la fel şi nea Imi. Gigi nu este gelos pe nea Imi, dar în sufletul lui, văzînd entuziasmul fanilor, s-a gîndit că el dă banii, nu spune nimic, iar suporterii îi susţin pe ei. Becali nu poate sta departe de Steaua.


Nu există nici o şansă să se întoarcă nici Hagi, nici Iordănescu, sînt vorbe aruncate ca să estompeze supărarea fanilor. Eu m-am mirat cum de Gică a acceptat să fie antrenor la Steaua în trecut. Ştiam că iubeşte Steaua, dar nu mă aşteptam. În nici un caz nu revine Hagi!

Gigi trebuie să înţeleagă că Steaua e un club mare, că orgoliile sau ambiţiile lui sunt mai puţin importante decât rezultatele, şi faptul că această echipă trebuie să fie susţinută şi trebuie lăsată să joace aşa cum a fost obişnuită. Trebuie pus un antrenor care să continue tradiţia Stelei şi munca făcută acolo. E grea situaţia asta de a găsi soluţii rapide şi eficiente. El a preferat să aibă oameni care să-l linguşească mereu, oameni fără coloană vertebrală, care spuneau mereu 'da, şefule', 'aşa e, şefule'. Nu e nicio şansă ca Gică Hagi să vină antrenor, la fel şi Iordănescu", a spus Tudorel Stoica la sport.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Doneaza acum!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

poze

- alex_28

Caricaturile lui Goe'

- Pirotehnis tu'