home
09-08-10

Eu cand vreau sa behai, behai!

Gestul lui Piturca de a cere garantii la o valoare aproximativa de 20 de milioane de euro, a a declansat despartirea de Steaua si implicit, implozia Proiectului Noua Steaua, cu tot ceea ce insemna el.

Comentariile care au insotit evenimentele sunt o oglinda clara a publicului stelist. A ceea ce gandeste. Ce asteptari are. Ce poate face. Ce nu poate face. Cine sunt si unde sau/si de unde vorbesc. Adica din ce tabara fac parte, tradand caracteristicele respectivei orientari, prin gogomaniile pe care pot sa le indruge, cu o seninatate si convingere frapanta.

Majoritatea cvasi-totala – din pacate cu sustinere inconstienta si de la unii membri ai bastionului moralitatii, carora ar trebui sa li dea urgent o (andro)pauza – agita niste lozinci obosite, preluate de la zdrentele care se dau a patra putere (sunt mai mult decat atat) in stat, si care sunt fundamentate pe nenorocirile pe care le fac ei in fiecare zi: santaje, bani, bani si iar bani.

Toate oile asistabile behaie pe o singura voce, dictata de cateva ore de propaganda puturoasa in favoare reintoarcerii stapanului audientelor, cel care, daca ramanea Piturca, ar fi provocat - prin insusirea cererilor de minima normalitate impuse de acesta – pierderi de milioane, si chiar zeci de milioane de euro (fara nicio exagerare) trusturilor de presa, ai caror reprezentati urla inversunati prin absolut toate canalele si absolut toate ocaziile cauza lui Becali, cauza lor, adica.
Enteresul si iar enteresul.

Mioarele care formeaza marea majoritate demografica a poporului stelist si-au insusit lozincile veninoase si gretoase ale formatorilor de jeg care promoveaza injuratura, jignirea, atacul la persoana, urletele si scuipatul – ca expresie a libertatii individuale, spurcarea a tot ceea ce este sfant – ca parere personala, grohaitul pe orice teme posibile, de la echipa nationala la Barroso – ca libertate de expresie, toate acestea aducatoare de oi, aducatoare de zeci de milioane de euro.

Gangbangul la care se roaga fierbinte a fi supusa presa de catre Fecali, este motivata doar de un singur lucru, audientele, adica interesul material.

Rugamintile fierbinti ale intregii prese de a primi pe partea economica de la cioban sunt motivate strict de partea economica, si nimic altceva.

Consecintele, insa, sunt indobitocirea masiva a populatiei, care, astfel indobitocita, se simte, astazi, datoare si chiar obligata sa-si apere stapanul spiritual care le guverneaza existentele si in absenta caruia s-ar nevroza.

Se minte cu nerusinare ca Piturca a plecat din orgoliu; e o exagerare sa ceri 20 de milioane de euro, in vremurile astea; Piturca e un egoist; Piturca este absurd; Piturca este un las care a lasat echipa cu fundul in balta; Piturca trebuia sa puna acele conditii de la inceput. De ce s-a sucit?! Nu are caracter!

Clauza putea fi de 100 de milioane. De 200, sau 300 de milioane. Nu conta. La fel cum nu conteaza absolut deloc ca ar fi fost lovita de nulitate absoluta, din punct de vedere legal.

Conteaza ca Becali, prin respingerea categorica a ideii de clauza, adica a ideii de a nu vorbi, adica a ideii de a se comporta normal, trimite pentru a „n”-a oara un mesaj urlat, care nu mai poate fi ignorat, pentru numele lui Dumnezeu, daca exista atributul de fiinta umana la receptor.

Piturca a refuzat, oitelor, dublarea contractului, de la 25 la 50 de mii pe luna, dar nu a dat inapoi un pas in privinta garantiei. Asta arata ca a plecat din orgoliu, din lasitate, sau din cauza banilor?

Tampite oite aliniate la primit (pe partea economica) binecuvantarea tatalui vostru lumesc, incercati, doar pentru putin, sa va dezlipiti sira spinarii de pe dusumea, sa va rupeti buzele de maciuca berbecului si sa deschideti ochii si urechile pline cu speculatii imobiliare, tunuri, tate, craci si facil asistat, umplute de hahaieli baloase si de gesture infectioase.

Clauza este un simbol, vitelor! Cele 25 de milioane sunt lumea lui Becali! Sunt Becali insusi! La fel de bine putea fi 2 milioane sau 200 de milioane, trogloditi ancestrali ce sunteti! Nu conta!

Garantia normalitatii nu putea fi obtinuta decat printr-un element material evaluat la corespundentul lui moral, nefericitilor!

Adica pe romaneste, loazelor, valoarea garantiei normalitatii refuzate de Becali lui Piturca, si considerata de voi si de stapanul vostru ca fiind absurda si inacceptabila, si valoare ei de simbol al culpei lui Piti, este exact aceeasi cu valoare garantiei oferite de Cioban prin refuzarea acceptarii normalitatii reprezentate de clauza, noua tuturor, ca nici nu poate concepe macar schimbarea. Nicioadata!

Absurda nu este clauza, dobitoacelor, absurda este – pentru Becali – idea de normalitate, respinsa prin refuzarea clauzei. Si dupa cum aratati, absurda este normalitatea pentru toti cei care-l cautionati pe Fecali, si-i gasiti culpe lui Piti, care de azi, pentru mine, este un sfant la Steaua.

N-a plecat cu echipa, dupa ce si-a lasat o parte din suflet acolo, dupa trei luni de munca pasionata, cate 12 ori pe zi, nu din lasitate, idiotilor, ci dintr-o demnitate si onoare maxima.
Si din respect pentru ideea de Steaua.
Sa-si lase galoanele pe care le-ar fi dobandit cu siguranta, si cu care ar fi inchis, definitiv, gura contestatrilor, nu inseamna nici orgoliu absurd, si nici lasitate.

Inseamna sacrificiu pentru principiile Stelei: demnitate, onoare, corectitudine, fair-play.

A mai facut-o acum sase ani si o face din nou. Cel mai bun antrenor roman, dupa Boloni si Lucescu, si unul dintre intimii lui Becali, a fost fortat sa plece, denuntandu-l astfel, prin acest gest, in ce ar trebui sa insemne ultima piesa pentru cioban.

Becali stie ca e anormal. Stie ca nu poate fi corijat. Nu vrea sa fie ajutat. Nu vrea sa fie schimbat. Nu-i pasa nici de bani, nici de performanta (nu mai vorbim de Steaua), si nici macar de imaginea lui.

Becali arata ca este bolnav cronic, in cel mai medical mod cu putinta. Un om disperat de demonii sai interiori, marcat de frustrari uriase.

Becali a aratat tuturor, daca mai era nervoie, cine este. Un paranoic dement. Un narcisist deviant. Un mitoman notoriu. Un nebun megaloman, care trebuie sa fie auzit si stiut, de toata lumea. Care nu poate exista decat prin altii. Cat mai multi.

Prin voi, oilor!


Care nu va lasa Steaua din gheare decat atunci cand injuriile, jignirile, atacurile si umilintele la care va fi supus el si apropiatii lui, il vor duce la apoplexie.

Corul vostru va fi acoperit, mioarelor, si mare behaiala care-o tine pe Steaua captiva unui violator dement, cu voi ca public girant, va disparea odata cu stapanul vostru.

Atunci, voi, oilor, veti turba in nemernicia voastra si Steaua va fi, in sfarsit, libera.

Si va straluci din nou prin bucuria noastra!

Filip

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
https://fcsteaua.ro:/

Doneaza acum!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Victoria Branesti

Luni, 16 august
ora 20:30
DigiSport
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

VideoNews Videohttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Imagini
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

poze

- alex_28

Caricaturile lui Goe'

- Pirotehnis tu'

https://fcsteaua.ro:/