home
03-08-10

Rugaminti fierbinti pentru nea Piti

In urma dovezilor incontestabile din ultima vreme, evidentiate in numeroase articole din presa de profil si care atesta efortul neobosit al antrenorului Victor Piturca indreptat catre rezolvarea tuturor problemelor posibile sau probabile legate de clubul Steaua,

Noi, un grup de suporteri de la tribuna a doua, adresam jurnalistilor de sport romani aceasta scrisoare deschisa, cu rugamintea ca solicitarile noastre sa-i fie transmise mai departe lui nea Piti, spre o cat mai grabnica si favorabila rezolvare.

Concret, ne-am bucura daca nea Piti ar putea avea in vedere urmatoarele:

- pe aleea din spatele salii de scrima din Complexul Steaua, pe unde subsemnatii impreuna cu multi alti suporteri incearca sa evite ambuteiajul din spatele tribunei a doua la final de meciuri, nu exista lumina. Ne-am bucura daca nea Piti ne-ar putea ajuta cu niste neoane de mare capacitate.

- igiena grupurilor sanitare de pe stadion lasa mult de dorit. Poate nea Piti ar sti cui sa se adreseze ca sa remedieze aceasta problema.

- trecerea de pietoni din fata complexului sportiv pare in multe momente inutila din cauza agentilor politiei rutiere care, favorizand masinile, opresc suporterii din drumul lor catre stadion chiar si cate un minut si jumatate. L-am ruga pe nea Piti sa puna o vorba buna pentru o fluenta ridicata la respectiva trecere de pietoni.

- ne-ar placea ca Steaua sa ia Cupa.

- am dori ca nea Piti sa le sugereze vanzatorilor de racoritoare din incinta stadionului sa puna capace la paharele de Cola. Astfel vor fi evitate nenorocirile precum cea de la meciul cu Craiova, cand unul dintre suporteri s-a intors cu doar 5 pahare (in loc de 6) la prietenii sai insetati din sectorul 24.

- ar fi frumos daca revista FCSB ar avea pictoriale cu prietenele jucatorilor stelisti. Din dragoste pentru suporteri.

- nu doar abonatii, ci si platitorii de bilete ar merita cartele gratuite de la Orange. Daca nea Piti cunoaste pe cineva...

- am vrea ca pe tabela stadionului sa nu mai apara Gigi Becali in timpul meciului. Eventual, nea Piti poate vorbi direct cu respectivul, sa-l roage sa stea acasa.

Asteptam cu infrigurare si speranta ca toata presa de sport din Romania sa preia rugamintile noastre si sa citim apoi cate a reusit nea Piti sa rezolve.

George, Razvan, Iulica si Ovidiu
(un grup de baieti de la tribuna a doua)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

1987.02.24_SUPER_STEAUA_Europei - toc

Doneaza acum!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

poze

- alex_28

Caricaturile lui Goe'

- Pirotehnis tu'