home
23-07-10

Ultimul Tren

Piturca nu e un Mesia. Nu va face minuni peste noapte, probabil nu va lua titlul anul asta, si in mod sigur Steaua nu va juca precum Barcelona in cateva etape. Sa ne imbatam - nu zic nu, Doamne fereste! - dar nu cu apa rece.
La fel cum nici Radut nu e Xavi, iar Tanase Iniesta din Ghencea. Cineva inca vede alte meciuri, alti jucatori si alte echipe de acolo de sus, de la loja...

Cu toate acestea, ceva s-a schimbat. Si continua sa se schimbe. In ultima luna si jumatate, in sfarsit avem STIRI despre Steaua, nu barfe, calificative si polemici de creditor cu Bac-ul luat pe spaga. In sfarsit avem o campanie de transferuri COERENTA, nu facuta dupa ureche, DVD-uri si recomandari ale varului covrigar sau nepotului ce se viseaza Guardiola. Si mai avem o campanie de selectii pentru copii si juniori, anuntata in presa (nu din spatele sacoselor cu cadouri): faceti un efort de memorie si ganditi-va de cand nu a mai facut Steaua asa ceva. Raspuns: de infiorator de mult timp.

Am pastrat ce e mai bun din vara asta la sfarsit. Avem un Aelenei, un Sames, un Troi, un Balan, un Bumbescu si un Miti Majearu sa ii invete pe astia mici ce inseamna sa joci la Steaua si, mai ales, cum trebuie sa joci la Steaua. Avem, in sfarsit, ca presedinte un simbol al vremurilor noastre de glorie - o reparatie bine-meritata, acest club nu putea fi condus la infinit de o persoana ce s-a remarcat doar prin sforarii facute pe culoarele Federatiei si Ligii. Ah, uitasem, si de servilism.
Avem, in sfarsit, un presedinte care e membru onorific al asociatiei suporterilor. Minunat. Si poate, la un moment dat, absolut firesc. Probabil ca dialogul dintre noi si club va fi cu totul altul acum.

Daca toti acesti oameni cred in proiectul Steaua 2010, ma simt dator sa cred si eu.
Nu, nu il voi aplauda pe finantator pentru alegerile facute. Ele sunt, la un moment dat, normale si firesti din toate punctele de vedere: sportiv, economic, marketing si imagine a clubului, etc. Sa ne abtinem sa mai aplaudam normalitatea, in schimb sa o taxam atunci cand ea lipseste.

Si o voi taxa. Pentru ca simt ca reusita acestui proiect depinde si de mine. Si de fiecare suporter in parte. Voi incuraja echipa, insa voi taxa orice mica iesire la rampa a creditorului. De zeci si sute de ori mai indarjit ca pana acum.
Simt ca noi, suporterii, i-am adus inapoi in club pe acesti oameni. Da, noi, cu AISS-ul nostru, cu protestul nostru, cu bannerele noastre, cu scandarile noastre de vagabonzi drogati si agramati. Sa nu-i lasam balta acum, cand, probabil, le e cel mai greu: la inceput. Sa fim alaturi si de batranelul simpatic care la 76 de ani a lasat Oradea si a fugit la Bucuresti sa salveze Steaua... si de Miti, caruia acum cateva saptamani ii ofeream, datorita DVD-urilor, un dram de liniste financiara... si de Luci, care stim cu totii ce viata grea a avut dupa ce a plecat de la Steaua... de seniori, aceste Statui ale Stelismului, nu mai vorbesc.

Tare imi e teama ca pentru Steaua acesta e ultimul tren. Daca GB va gresi si fata de ei... la revedere. Vom ramane o echipa de mijlocul clasamentului, care va supravietui doar datorita ambitiei lui GB de a nu vinde - si nu va vinde, ca nu e prost sa vanda. Nici intr-o mie de ani.

Hagi nu va mai veni, Lacatus nu, nea Puiu nu, Boloni nu, Tudorel nu. Lista completa. Piturca si nea Imi sunt ultima solutie. Daca si ei dau gres - sau sunt siliti sa dea gres - atunci totul s-a terminat. In acel moment, le vom ura "Bine ai venit" lui nea Mihai Stoichita si altor antrenori de genul mediocru. Si nu ne vor ramane decat amintirile. Si gustul amar al unui nou esec.

chris1978

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Doneaza acum!https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

U Cluj

STEAUA

Duminica, 25 iulie ora 18:00
DIGI Sport
Live text pe fcsteaua.ro
TV LIVE
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
  • Program Liga 1 2009/2010
  • Clasament/Rezultate 2009/2010
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Felicitari Tricouri Cantece
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3 https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
» sectiunea video
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Legendele Stelei, reunite!
Fanii au ingenuncheat in fata lui Lacatus! - VIDEO (update)

Anul 63 Steliştii vor sărbători pe 7 iunie 63 de ani de la înfiinţarea clubului din Ghencea. Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a marcat evenimentul printr-o petrecere la care au par

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
prima pagina Despre noi Publicitate pe site Contact
fcsteaua.ro face parte din Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti - A.I.S.S