home
21-07-10

Sustinem Steaua! Catre ce?

Este foarte clara in aceste zile o atitudine cvasi-majoritara, a celor care apartin Stelei, in favoarea impunerii unei atitudini asa-zis intelepte, a unei cai de mijloc, prin acreditarea ideii ca “Noi sustinem Steaua, nu pe Beacali”, “Te faci frate cu Dracu` pana treci puntea”, si nelipsitul “Sa fie bine, ca sa nu fie rau”.

In esenta, cei care promoveaza sustinerea echipei Steaua au ca fundament motivational, aparent, teza conform careia sustinerea Stelei nu este sustinerea lui Becali, rezultatele Stelei vor ramane, si ca acest mare favor, care este facut de Becali prin faptul ca nu se mai comporta – momentan – ca un dictator nebun, trebuie exploatat in interesul(!) si sustinerea echipei.

Mai mult, aceasta atitudine, a unuia care a deformat toate principiile de existenta ale clubului Steaua, este vazuta ca ceva datator de speranta pentru viitor, prin binecuvantata mentalitate de sclavi, care spune ca “oricum nu se astepta cineva sa plece Becali”, tot ce s-a urmarit fiind “sa-l facem sa mai taca din gura” .

Problema fundamentala nu este, asa cum vor sa acrediteze unii, “principii’ versus “realizari”.

Problema fundamentala este ca suporterul stelist, haituit, confuz, scarbit si obosit, renunta la lupta, motivand aceasta capitulare prin venirea d-lui Ienei, a lui Piturca, a faptului ca Becali va tacea pentru un timp. Timp in care, poate, sa vina si vreo doua-trei rezultate.
Suporterul stelist s-a declarat invins. Dar pentru ca nu cadreaza cu lozinici ca “Semper Superiores”, isi motiveaza renuntarea (care de fapt e o infrangere) prin dragostea fata de echipa, si vanturarea unei atitudini morale asa-zis superioare, expresie a unei intelegeri mature, complexe a cazului, care excede antipatiile si orgoliile personale, totul spre binele Stelei, vezi-Doamne!

Nu e vorba de principii vs. realizari!

Este vorba de niste asa-zise realizari (poate!) pe termen scurt, realizari care vor fi platite foarte multi ani de acum inainte, prin predarea definitiva a clubului Steaua in posesia unui dicatator care se va afla in plina dementa!

O posibila castigare a campionatului va fi bomboana de pe coliva Stelei. Dictatura Becali de-abia atunci va incepe, si va trebui sa multumeasca celor care au ajutat la instaurarea ei!

Istoria se va repeta, asa cum se intampla de fiecare data, incepand de la cei care ascultau ordinele si isi serveau patria cand exterminau milioane, sau cei care serveau poporul atunci cand scriau poezii la securitate, in care-si turnau chiar si sotul, copiii sau parintii.
Ei nu serveau nazismul, serveau Germania! Nu serveau dictatura ceausista, serveau Republica Socialista Romana, adica poporul!

Asa, nici voi nu-l serviti pe Becali, ci serviti Steaua. Continuati sa va mintiti, dragi stelisti!

Dar nu uitati!
Ca sustineti Steaua catre o dictatura care o va termina ca entitate! Catre o perioada neagra, in care toate rezultatele ce se vor obtine acum, vor fi platite insutit, asa cum ne demonstreaza istoria nu numai a fotbalului, ci si a omenirii.

Romania de azi va este dovada si martora a ceea ce s-a intamplat in 50 de ani de intuneric in care cei de atunci au facut exact ceeea ce vreti sa faceti voi, astazi!

Au sustinut Romania lui Mihai, Stefan, Corvine, si au ajuns sa construiasca Romania lui Plesita, Barbulescu, Dinca-teleaga, Ilie Ceausescu, Emil Bobu si alti monstri vestiti.
Au sustinut-o fiindca unii dintre ei, asa-zise constiinte, au fost incredintati ca prezenta unor Joja, Titeica, Sadoveanu, Stoilov, Parhon, Petrovici, Iordan, Calinescu, s.a., le gireaza “decizia” (de fapt, infrangerea), de a sustine comunismul, fiindca acesti titani ai Romaniei Mari ar fi fost garantia ca ei sustin Romania, si nu cancerul rosu!

Ia intrebati-i! Le-a fost bine?

Gandalf the White

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/
Doneaza acum!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Meciul Urmator Clasamenthttps://fcsteaua.ro:/ Lotul Stelei
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

U Cluj

STEAUA

Duminica, 25 iulie ora 18:00
DIGI Sport
Live text pe fcsteaua.ro
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Legendele Stelei, reunite!
Fanii au ingenuncheat in fata lui Lacatus! - VIDEO (update)

Anul 63 Steliştii vor sărbători pe 7 iunie 63 de ani de la înfiinţarea clubului din Ghencea. Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a marcat evenimentul printr-o petrecere la care au par

https://fcsteaua.ro:/