home
23-06-10

Radoii vechi si noi

Daca inainte Steaua era cunoscuta ca echipa Armatei sau echipa "Vitejistilor" sau cea mai buna echipa din partea asta a Europei, acum Steaua e cunoscuta doar ca echipa Radoilor. Inca de cand a venit la echipa fostul capitan, impactul pe care l-a avut a fost asa puternic incat, in momentul cand au aparut primele oferte pentru el, s-a si inceput vanatoarea dupa noi Radoi.

Asa a ajuns Steaua echipa noilor Radoi. Tudose, Alex Iacob, Onicas si Gardos, toti au ceva in comun, toti sunt noi Radoi.
Scriu acest articol pentru a protesta din nou(oare pentru a cata oara?!) impotriva politicii clubului din Ghencea in ceea ce priveste promovarea tinerilor.

Venirea lui Piturca a insemnat o schimbare a lotului, o schimbare normala, cunoscut fiind faptul ca Piturca nu aprecia prea mult lotul echipei din sezonul trecut. Au venit multi jucatori, au plecat multi jucatori. Deranjant e, insa, faptul ca au plecat multi jucatori tineri.

Fara nici o explicatie, tineri ca Tudose, Ninu, Onicas sau Ionescu s-au trezit pe lista de transferuri. Interesant e faptul ca toti patru sunt internationali de tineret(Cred ca Tudose si Ninu au ajuns acum la varsta la care nu mai pot fi convocati la tineret), chiar oameni de baza. Astfel, se poate spune ca Steaua renunta la patru fotbalisti care, in viitor, pot ajunge oameni de baza chiar si la nationala mare.

Da, Tudose si Ninu au facut gafe in sezonul trecut. Da, Onicas nu poate inca sa acopere de unul singur tot mijlocul terenului. Da, Ionescu e tot "micul Balaci", cu accent pe "micul", si nu un Balaci complet maturizat. Insa, nu se doreste formarea unei echipe?

Pentru a forma o echipa, ai nevoie de rabdare. Iar cu acesti tineri nu a avut nimeni rabdare. Tudose si Ninu au fost tinuti pe banca o groaza de timp, neavand absolut nici o sansa in fata "veteranilor" Baciu sau Petre Marin. Intotdeauna, cand unul din titularii de drept a fost accidentat, a fost preferat jucatorul mai in varsta, nu tanarul dornic de afirmare.

In aceste conditii, nu sunt normale unele greseli in jocul lor? Nu e normal startul greu, tracul? Nu e normala frica atunci cand stii ca ai doar o singura sansa? Nimeni nu a avut rabdare cu ei si acum sunt aruncati ca niste masele stricate.

Un sezon de la un capat la altul, atat ar fi avut acesti tineri, repet, de nationala de tineret. Dupa un sezon intreg de meciuri pe Ghencea, cu presiunea publicului in spate, cu presiunea rezultatelor si chiar cu presiunea lui Becali, dupa un sezon intreg de meciuri jucate in rosu si albastru, acest tineri ar fi putut cu siguranta sa fie noii Radoi.

Cand Mirel a venit la echipa, a gafat chiar la primul meci. A gafat, echipa a luat gol si....si nimic. Pentru ca Mirel a inscris si pentru Steaua in acel meci si a continuat cu multe alte meciuri bune, meciuri care l-au dus pana la Nationala. Tuns foarte scurt, cu un tricou care era parca cu 3 numere mai mare, viitorul capitan al Stelei a avut sansa sa joace langa oameni ca Belodedici si a crescut. A invatat de la "Caprioara", s-a maturizat si, dupa un sezon, tricoul ala i se potrivea perfect. De asemenea, perfect ii venea si banderola de capitan de pe brat.

Tinerii astia, oricum am lua-o, nu vor fi niciodata ca Radoi. Nici nu vor avea vreodata sansa sa joace langa oameni ca Belodedici sau Gica Popescu. Dar, totusi, ar fi putut sa joace langa un Goian, un Ghionea, un Ogararu sau Ovidiu Petre. Ar fi putut juca langa ei dar cineva nu i-a lasat. Acelasi cineva care, atunci cand i-a adus, a aruncat pe ei o presiune enorma, ridicandu-i la rang de superstaruri cand ei erau doar niste necunoscuti. Acelasi cineva care i-a criticat inca de la prima greseala. Acelasi cineva care acum i-a dat afara fara sa ii pese de ei.

Mai sunt la Steaua doi Radoi, Iacob si Gardos, viitorul cuplu de fundasi centrali ai Stelei II.



Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Doneaza acum!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
',WIDTH,100);" onMouseOut = "return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/felicitari/steaua--11256--Steaua-Ujpest.html">

https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/ Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3 https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ VideoNews Video Imagini
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Legendele Stelei, reunite!
Fanii au ingenuncheat in fata lui Lacatus! - VIDEO (update)

Anul 63 Steliştii vor sărbători pe 7 iunie 63 de ani de la înfiinţarea clubului din Ghencea. Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a marcat evenimentul printr-o petrecere la care au par