home
21-06-10

Becali desfiinteaza marketingul la Steaua

Gigi Becali si-a pierdut de tot mintile. Daca tot are interzis de la Piturca sa mai iasa pe la televiziuni sa-si dea cu presupusul despre jucatori, Becali a gasit altceva ca sa iasa in evidenta. Conform Gazetei Sporturilor, i s-a pus pata pe marketingul clubului.

Astfel, ce-i mai trebuie Stelei un magazin de prezentare si un muzeu, pentru care omul care se lauda ca ar avea cea mai mare avere din Romania platea lunar vreo 40.000 de euro? De ce sa mai permita el, fanilor Stelei sa cumpere tricouri, sepci, insigne sau fulare, ori sa viziteze trofeele extraordinare obtinute de-a lungul timpului de echipa din Bulevardul Ghencea. Gigi Becali, insa, gandeste ciudat. De ce sa mai tina el in viata un lucru care-i aduce aproape 2 milioane de euro annual cand el vine cu banii de acasa? Cam asta este noua ocupatie a latifundiarului din Pipera. Sa distruga ce inca mai mergea bine la Steaua!

Inchide magazinul clubului si muzeul

Recenta decizie de a desfiinta magazinul din incinta stadionului si de a inchide muzeul este noua opera de arta gandita de cel mai contestat dintre stelisti. Pentru plata salariilor a sapte angajati, Gigi Becali jigneste, din nou, imaginea clubului "ros-albastru". Ca nu este mare finantist, nu este o mare noutate. Gigi Becali a transformat Steaua in ce stie el mai bine sa faca. Incet, incet, echipa din Bulevardul Ghencea devine din ce in ce mai mult o stana, in care sunt mii de oi, si un singur catar: Victor Piturca. Dar oare, ce poate fi in capul lui Becali, cand strica tocmai brandul laptelui de la "oile" sale? Cu siguranta nimic, dar problemele celor care apreciau produsele de la oitele lui Gigi, pot reincepe violent.

Inca un pas gresit

Cand iti bati joc si de ultimul lucru bun care iti ramasase, este clar ca la stana este nevoie de o schimbare majora. Suntem la momentul in care Gigi Becali si-a pierdut nu numai banii, dar si mintile. Pana la urma, chiar daca ar fi fost o afacere nerentabila, desi nu este, imaginea Stelei ar fi trebuit aparata. Dar latifundiarul din Pipera face parte din scenariile unui alt film, atat de hulit in Ghencea. Daca banii nu-l intereseaza, desi este clar la fundul sacului, Becali avea sansa istorica de a inchide gura fanilor, aparandu-le, pe banii lui, cum ii place sa spuna, onoarea si performanta. Doar ca Becali procedeaza si acum exact invers. El inchide istoria Stelei, pentru ca este mult prea scumpa pentru buzunarul sau! Sa vina Piti, din Austria, sa auzim ce spune!

"Vom afla zilele urmatoare"

Contactat de Sport Total FM, directorul de marketing al Stelei, Bobby Durbac nu a dorit sa comenteze informatia aparuta in cursul zilei de azi, potrivit careia departamentul pe care il conduce se va desfiinta. "Nu vreau sa spun, inca, nimic. Momentan nu s-a anuntat nimic oficial, dar vom afla zilele viitoare dupa ce vom purta o discutie cu conducerea clubului", ne-a declarat Bobby Durbac.

SPTFM

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Salvati-va ingerii!
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
  https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

International Curtea de Arges

STEAUA

Sambata, 22 mai
16:30https://fcsteaua.ro:/
DigiSporthttps://fcsteaua.ro:/
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Felicitari Tricouri Cantece
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
',WIDTH,100);" onMouseOut = "return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/felicitari/steaua--11256--Steaua-Ujpest.html">

https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/ Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Legendele Stelei, reunite!
Fanii au ingenuncheat in fata lui Lacatus! - VIDEO (update)

Anul 63 Steliştii vor sărbători pe 7 iunie 63 de ani de la înfiinţarea clubului din Ghencea. Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a marcat evenimentul printr-o petrecere la care au par