home
https://fcsteaua.ro:/
19-06-10

Reintoarcerea managerului mediocritatii

Cu cât trec zilele şi orele, cu atât e mai clar că antrenorul-manager care a deschis cel mai slab deceniu din istoria Stelei se va întoarce în Ghencea. Că nu-i cu mult mai mult decât o mişcare strategică a patronului-cămătar pentru punerea pumnului în gura contestatarilor într-un mod mai calculat decât a făcut-o până acum, e clar. Aştept cu nerăbdare ca acesta să-şi încalce promisiunile repetate la \"ungerea\" fiecărui antrenor de la Hagi încoace încă o dată şi astfel, să-şi mai taie o cracă de sub picioare, sper şi ultima. Dacă şi-a umilit până şi naşul de cununie, e clar că e-n stare să umilească pe absolut oricine şi umilirea şi a lui Piţurcă e doar o chestiune de timp.

Dar, ce mă contrariază cel mai mult acum este faptul că Victor Piţurcă chiar e văzut ca un Mesia de către majoritatea fanilor şi a gloriilor, unii dintre suporteri şi toată presa, din unicul motiv că are o capacitate de-al face pe cioban să tacă superioară antrenorilor precedenţi. S-au şters complet din memorie cei 4 ani în care s-a câştigat 1 singur trofeu, în condiţiile în care conturile Stelei de atunci erau mult mai grase decât ale celorlalte echipe şi infinit mai grase decât ale Stelei de acum raportat şi la forţa financiară ale contracandidatelor.

S-a uitat că, sub Victor Piţurcă, Dinamo a învins după mulţi ani în derby-uri, chiar şi în Ghencea. S-a uitat că Dinamo atunci domina total la nivel intern, ce-i drept prin nişte ape liniştite asigurate de cuplul Borcea-Neţoiu. S-a uitat că Steaua a ratat cupele europene în două sezoane, din care unul e \"meritul\" exclusiv al lui Piţurcă. S-a uitat că Steaua a fost eliminată într-un mod umilitor de Dinamo Kiev şi St. Gallen şi am fost la un pas de \"apogeu\" - Nemaⁿ Grodno.

S-a uitat cum conflictele dintre antrenor şi jucători, unii tineri şi de perspectivă, alţii cu personalitate şi experienţă, erau regulate şi se soldau automat cu plecarea celui din urmă; Ritli, Vlădoiu, Ciocoiu, Dănciulescu, Reghecampf, Duro, Carabaş, Radu Niculescu, Marius Baciu, Miu, Ogăraru, Prodan, Robert Niţă, Bordeanu fiind exemple. S-a uitat cum aceştia erau înlocuiţi cu transplanturi necrozate din start şi care erau forţate până te aduceau la exasperare: Tibi Lung, Mitriţă, S. Cristescu, Bogdan Nicolae, Neaga (n-a jucat nimic până n-a fost trimis la arabi, deşi i-au fost date nenumărate şanse), D. Bălan, Al. Piţurcă.

S-a uitat cum suporterii \"n-au dreptul să conteste, ei drebuie doar să vină la stadion, să aplaude şi să susţină echipa necondiţionat\".

S-a uitat mandatul de la naţională, încheiat \"apoteotic\" cu o înfrângere în Austria şi în care fostul selecţioner nu avea curajul să-şi asume răspunderea. Nu se ia în considerare faptul că, într-un an de zile de când a fost dat afară de la naţională, nu a primit oferte din partea niciunei echipe cu pretenţii.

Faptul că venirea lui acum presupune un plan pe termen lung, lucru de care antrenorul Victor Piţurcă a arătat din plin că nu este capabil să realizeze şi să conceapă mi se pare un lucru cel puţin hazliu. Ca şi aşteptarea ca acesta să impună un stil de joc spectaculos, în condiţiile în care şi Steaua şi România, sub mandatul lui, aveau un stil care mai mult decât \"scremut\" nu putea fi caracterizat.

Dar, ce e mai grav este că probabilul viitor manager nu pare să fi învăţat nimic din greşelile din trecut. Din nou sunt aduşi jucători ai căror mediocritate a fost probată din plin, lista fiind deschisă apoteotic prin S. Dorel, 32 de ani, (din respect pentru Tudorel Stoica, am să preiau modelul folosit pentru fotbalistul care a jucat înainte de \'89, Gheorghe Ceauşilă, şi care, din motive evidente, era numit C. Gheorghe în ziare; oricum acest nume îl caracterizează perfect), nici tânăr, nici valoros, nici fundaş, nici mijlocaş, nici nimic; decât că-i place managerului. Din nou suporterii \"trebuie să vină, să aplaude şi să susţină necondiţionat echipa\". Mai mult, se pare că şi conducerea tehnică va fi tot una profund mediocră, prin aducerea nepoţelului Neagoe şi a lui Florin Marin (dacă se vor concretiza zvonurile).

Nu pot decât să sper ca precedentele lui mandate, de la Steaua şi de la naţională, să nu se repete şi acum. Faptul că la un moment dat echipa iar nu va avea performanţe, lucru care se va lăsa automat cu ieşiri în presă ale creditorului şi atacuri la antrenor, jucători, suporteri, adică să ajungem în aceeaşi situaţie în care suntem acum, este cert. Sper doar ca acest lucru să se întâmple cât mai repede şi nu peste 2-3 ani, când buzunarele ciobanului vor fi mai pline.


PS: Pentru aducere aminte, recomand şi următoarele articole:
https://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/603/
https://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/607/
https://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/608/
https://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/629/
https://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/634/

1on

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ Salvati-va ingerii!
Doneaza acum!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

International Curtea de Arges

STEAUA

Sambata, 22 mai
16:30
DigiSport
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc,https://fcsteaua.ro:/://www.fcsteaua.ro/cantece/">pagina cu player-ul mp3
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
VideoNews Video Imagini
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ pol https://fcsteaua.ro:/ steaua https://fcsteaua.ro:/ The Beast https://fcsteaua.ro:/ -7- https://fcsteaua.ro:/ 032 https://fcsteaua.ro:/ 589 https://fcsteaua.ro:/ Kape https://fcsteaua.ro:/ 12 https://fcsteaua.ro:/ Radoi https://fcsteaua.ro:/ Vaduva https://fcsteaua.ro:/ Onicas https://fcsteaua.ro:/ Toja https://fcsteaua.ro:/ Szekely https://fcsteaua.ro:/ Ogararu https://fcsteaua.ro:/ Bicfalvi https://fcsteaua.ro:/ Thereau https://fcsteaua.ro:/ Tatarusanu https://fcsteaua.ro:/ Stancu https://fcsteaua.ro:/ Neaga https://fcsteaua.ro:/ Neaga impotriva lui becali 999 99 8 6 4 3 2 1 foto 22
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Legendele Stelei, reunite!
Fanii au ingenuncheat in fata lui Lacatus! - VIDEO (update)

Anul 63 Steliştii vor sărbători pe 7 iunie 63 de ani de la înfiinţarea clubului din Ghencea. Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a marcat evenimentul printr-o petrecere la care au par

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/