home
28-05-10

Piturca a rezolvat si problema stadionului! Steaua in Ghencea!

Victor Piţurcă a remediat şi conflictul dintre MApN şi Gigi Becali. Steaua va evolua din sezonul viitor tot în Ghencea, şi nu la Buzău, cum ar fi dorit patronul din Pipera.

"O vrăjeală", a fost caracterizarea făcută de mai toţi oamenii de fotbal când venea vorba de mutarea Stelei la Buzău. Şeful din Ghencea a luat-o în serios, obţinând în mare viteză şi licenţa pentru sezonul viitor, dar pe stadionul din "Crâng". Hotărât să revină la cârma steliştilor, Victor Piţurcă a rezolvat şi scurtcircuitul produs între armată şi latifundiar. În relaţii foarte bune cu generalii şi mai ales cu Anghel Iordănescu, Piţi a tras sforile necesare pentru ca echipa să rămână în Ghencea!

Deşi a afirmat în nenumărate rânduri că va muta Steaua în provincie, Becali nu a purtat nicio discuţie serioasă cu oficialii buzoieni. Un alt motiv pentru care transferul este greu de realizat îl reprezintă relaxarea de care steliştii dau dovadă: "Am primit asigurări că MApN va reveni la sentimente mai bune, din acest motiv nici nu ne-am apucat să strângem din Ghencea tot ce ne aparţine", au dezvăluit surse din conducere.

Steaua şi MApN vor semna zilele viitoare un nou contract de colaborare, chiria urmând să scadă aproape la jumătate.

"Mutarea Stelei la Buzău este o vrăjeală! Mutatul la Buzău este poveste pentru copii! Steaua nu va pleca niciodată din Ghencea" - Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

Hagi: "Steaua nu a ajuns nicăieri"

Fostul mare internaţional Gică Hagi consideră că echipa din Ghencea se află acum într-o situaţie disperată, iar cei care se vor ocupa din sezonul viitor de club ar trebuie să gestioneze foarte atent problemele. "Steaua nu a ajuns nicăieri. Situaţia este foarte delicată, iar cei de acolo trebuie să rezolve cât mai repede lucrurile. Păcat de istoria Stelei", a spus Hagi.

Bergodi nu exclude o revenire la Steaua

Aflat acasă în Italia, după ce au picat negocierile cu Dinamo, fostul antrenor al Stelei, Cristiano Bergodi a lăsat de înţeles ieri, la Sport.ro, că nu ar exclude o eventuală colaborare cu Steaua, deşi nu s-a despărţit în condiţii amiabile de Gigi Becali "Dacă m-aş mai întoarce vrepdată la Steaua? Niciodată să nu spui niciodată", a afirmat tehnicianul.

Prosport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Bursucul

Dan PetrescuBursucul sau sfidarea dâmboviţeană. Dan Petrescu este direct: „Tot citesc prin presă că Panduru e stelist adevărat, Hagi la fel, şi aşa mai departe. Singurii stelişti adevăraţi suntem eu