home
28-05-10

Steaua contra Steaua

Felicitari, d-le Becali! Ai reusit!

Ai reusit ce ti-ai propus! Ce ai urmarit de la inceput! Ai reusit sa rupi in doua fiinta Stelei, sa o iei ostatica, sa o bagi in fata dumitale, si s-o manipulezi cum iti dicteaza interesele intimitatii d-tale mintale obscure
Felicitari!

I-ai pacalit pe toti! I-ai facut sa creada ca esti un nebun paranoic, care nu stie pe ce lume se afla! I-ai facut sa creada ca esti un doar un cioban cu bani, care traieste din impulsuri de moment, din reactii temperamentale, si din capriciile universului!

Ca esti un accident al societatii! Ca ai ajuns din intamplare sa ne conduci vietile!

Ca Steaua era obiectivul d-tale! Nu mijlocul!

Mijlocul de a controla emotional milioane de oameni, asa cum ai visat din totdeauana! Mijlocul de a refula ambitiile demente care zac in tine!
Mijlocul de a indeplini ceea ce crezi despre d-ta, ca “Este vointa lui Dumnezeu ca eu sa pasc acest popor”
Felicitari!

Ai reusit sa le dai impresia ca ambitiile d-tale bolnave, se margineau doar la a controla Steaua! De a fi patronul ei! Nu Ea! Ai reusit sa faci in asa fel, incat sa-i derutezi pe toti! Ai reusit un act de strategie genial!
Felicitari!

Ai reusit sa-i faci sa se uite la porumbelul dintr-o mana, pt. ca din mana cealalta sa scoti
un tanc!
Esti mare, domnule! Esti mare!

Ai reusit sa-i faci sa te judece dupa niste caracteristici pe care d-ta nu le ai, doar lasi sa se creada ca le-ai avea! Ca esti prost! Incult! Ca faci totul instinctiv! Ca esti baiat bun, dar te strica gura!
Felicitari!

I-ai facut sa-si indrepte eforturile de a te contracara, pe niste piste total false:
Cum ca ai fi la Steaua pt. bani! Cand amandoi stim ca mai degraba ai manca paine cu apa, inainte sa renunti la Ea!
Cum ca nu-ti pasa de Steaua, si nu te intereseaza de Ea! Cand amandoi stim ca mai degraba ai renunta viata !
Cum ca te afecteaza ca te injura si te uraste lumea! Cand amandoi stim ca asta iti face placere!

Ai reusit sa-i pacalesti prin toate declaratiile d-tale! Sa-i faci sa spere in ceva de la d-ta! Transferuri, antrenori, rezultate, stralucire, glorie! Principii si decenta!

Sa spere in d-ta, d-le Becali! Sa depinda de d-ta! Sa-ti soarba fiecare gest, fiecare inflexiune vocala, fiecare promisiune!
Fiecare aroganta si fiecare pamflet, cu speranta in ceva mai bun pt. Steaua!
Ai reusit!

Ai reusit sa tii captivi milioane de oameni si sa-i faci prizonierii tai! Dar ai reusit asta intr-un mare stil, d-le Becali! Le-ai luat Iubirea, si le-o tii ostatica si o supui la toate perversiunile imaginabile!
Dar ai facut-o in asa fel incat ei nu numai sa nu se revolte, dar chiar sa te apere! Si in timp ce iesi d-ta la microfon, dupa un numar reusit, sa-ti soarba fiecare gest, in speranta tampita, de a se schimba ceva!
In loc sa te stranga de gat!
Te felicit!

Esti, intr-adevar un mai mare filozof decat Plesu si Liiceanu, recunosc! Ai intuit cum nu se poate mai bine particularitatile unei gloate cu pretentii de popor, care se lasa calcata in picioare de rau, se obisnuieste cu raul, pt. ca, la final, sa-l imbratiseze, aparandu-l.
Flori pt. mineri, d-le Becali!
Esti mare!

Ai reusit sa te faci Stapan peste milioane de oameni, sa-I manipulezi cum vrei d-ta, sa te joci cu sentimentele lor, sa-ti bati joc de inimile si de vietile lor! Sa fie sclavii tai! Ai facut-o intr-un mare stil, d-le Becali!
Te felicit!

Ai viciat complet fiinta intima a clubului Steaua, cand ai facut prozeliti. Obscurantisti dementi, crescuti in spiritul valizei si brichetei! In spiritul “io dau banii, iu comand, ca io sunt patron”! In spiritul fularului agatat de gat! In spiritul hahaielilor!
Aaau! Aaau! Aaau!

Ti-ai luat si bodyguard de lux, d-le Becali! Bodyguard in care nimeni nu are curajul sa dea ! Nimeni nu are curajul sa-i reproseze ceva! Nimeni nu are curajul sa-l puna la punct! Nimeni nu intelege ca te apara pe tine, d-le Becali, si tot ceea ce reprezinti d-ta: RAUL ABSOLUT!
Nici macar el nu intelege ca apara pe cel care ataca tot ceea ce reprezinta el! Trecut, simbol, demnitate, onoare, cinste, valori si principii! Pe el!
Te felicit sincer!


Esti absolut genial, d-le Becali! Jos palaria!
Ti-ai luat ca aparator, pe unul care te apara de atacurile pe care le aduci celui ce este chiar el, in constiinta publicului: glorie, trecut, demnitate, performante! Te apara de el insusi!

Iar, culmea geniului d-tale dement, in fata caruia ma inchin sincer, este ca i-ai facut pe cei care te atacau, sa-l apere pe bodyguardul tau, care bodyguard, te apara in fata atacurilor pe care le aduci impotriva a tot ceea ce reprezinta el, glorie, simbol, istorie, respect!

Asadar, ai reusit sa sa-i faci pe contestatarii(si aia firavi) d-tale, sa-l apere pe cel care te apara pe dumneata, printr-o singura masura!

Prin atacarea simbolurilor respective –glorie, performanta, onoare, istorie, respect- ai reusit:
1. sa ataci tot ce reprezinta Steaua.
2. sa aperi acest “atac”, prin faptul ca, cei care sunt contestatarii d-tale, il apara pe cel care apara “atacul”! Motivand aceasta aparare a aparatorului d-tale, tocmai prin acele principii, a caror incalcare, aparatorul d-tale o apara!

Te felicit! Esti mare, d-le! Esti foarte mare!

Ai reusit sa invrajbesti partile sufletesti ale Stelei, intr-o logica tampa, absurda, care nu va face decat sa macine fiinta clubului, in timp ce d-ta o sa fii ceea ce-ti este destinat sa fii, asa cum o dovedesc evidentele: “pastor de oameni”

Si ai facut-o prin cea mai primitiva, fundamentala si eficienta metoda de control a maselor, fapt ce-ti reconfirma geniul rafinat, expresie a dementei ce zace in tine.

Prin cea mai simpla metoda universala. Prin…

Steaua contra Steaua!

Moskopole

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Meciul Urmator Clasament Lotul Steleihttps://fcsteaua.ro:/

International Curtea de Arges

STEAUA

Sambata, 22 maihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
16:30
DigiSport
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Felicitari Tricouri Cantece
https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

VideoNewshttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Video Imagini
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Bursucul

Dan PetrescuBursucul sau sfidarea dâmboviţeană. Dan Petrescu este direct: „Tot citesc prin presă că Panduru e stelist adevărat, Hagi la fel, şi aşa mai departe. Singurii stelişti adevăraţi suntem eu

Steaua contra Steaua

Cine-l felicita, e impotriva noastra!Felicitari, d-le Becali! Ai reusit! Ai reusit ce ti-ai propus! Ce ai urmarit de la inceput! Ai reusit sa rupi in doua fiinta Stelei, sa o iei ostatica, sa o bagi in fata dumitale, si s-o manipulez

https://fcsteaua.ro:/