home
04-05-10

Tache, Ianche şi Mache


Acest articol se vrea o odă la adresa celui mai important personaj din organigrama clubului FC Steaua 2003 – Mache. Prosport-ul a îndrăznit să publice un articol în care Marius Ianului era înfierat pentru rolul său primordial, de reportofon din sânul echipei. Ce injustiţie!

Mache este omul care munceşte cel mai mult în clubul Steaua. Este acţionar, cărător de apă, driver, translator în aromână, scouter, impresar, turnător, şi în orice moment poate intra la joc pe orice post în cazul în care vreun oştean din armia lui Stoichiţă cade la datorie fără înlocuitor. Este team manager, director sportiv, aprig jucător prin cantonamente şi fără el probabil că ne-am fi bătut la retrogradarea din Liga 2.

Ce poţi cere mai mult de la un astfel de om care se jertfeşte pe altarul clubului? Greu de crezut că există un om mai competent, dar probabil că de fapt el îşi protejează doar investiţia, de vreme ce deţine 3% din acţiunile clubului.
Revenind la ale noastre, se pare că medicaţia pentru anumite persoane fără funcţie sau implicare la club s-a terminat. Cincinalul în patru ani, titluri inexistente, reconstrucţie fără şantier, tehnicieni din neant şi pentru nimic. Imaginea Stelei în acest final de sezon este tristă.

Cu toate astea o stenogramă între Mache şi superior a ajuns la noi o reproducem parţial

Gigi: înebunesc, şi dacă tot trebuie să inebunesc cel puţin am să înebunesc cu folos am să-l aduc pe Ionuţ sau pe Strâmbul antrenor la echipă deşi nu prea îl înghit suporterii Am să-i aduc şi gata.
Mache. nu, nu asta nu bun estem , lumea supărat tare nu cumpărat nimic Clubul a refăcut greu, primejdie mare la voi!
Gigi: Aşa crezi?
Mache: Eu gândit bine şi scăpare bun găsit. Lasam jucătorii să fugă afară. Dam dezlegare la ei, dus la tren, puf, puf, la ceas prin Europa ajuns, la lume spus noi n-am vrut, dar jucătorii singuri plecat , atunci lumea nu supăram, pricepi Gigi bre?
Gigi: Beeei asta-i aşa un plan că-i o idee bună măi. Dar ce facem cu Giovani că fără jucători nu vrea el?
mache: hei, hei Giovani nu vrei, Giovani ai bucluc la inimă, nu vrei faci fericire la jucători...
gigi: da ce vrei să-şi nenorocească jucătorii? Ar avea dreptate lumea să zică că nu-s ai lui , şi-aşa nu-l mai ascultă, şi mai bine că nu ascultă aşa un dobitoc...
Mache: Banel nu jucător de la Giovani estem,
Gigi: Ce spui măăăă?
Mache: Bănel jucător de la Ianul estem
Gigi: Săracu Giovani , aşa o nenorocire pe capul lui măi,
Mache. El trebuie nu ştiut juram la Mache la Giovani nu spunem!
Gigi: el nu ştie
Mache. Nu ştie doar bănuit, la el inima îndoit estem...
Gigi. Da cum ai put să faci una ca asta măi Make?
Mache: eee... Mache în foame fost , jucătorii de la Giovanii tânăr fost... Giovani afaceri europa puf, puf, inima pacatos, pacat făcut... Giovani nu mult iubeşte, bani de curve nu dam, ajutor de transfer nu dam, nu aşteptam, ne ocupam noi... împrumutam la mine 2 milion de euro
Gigi: ce sa faci mă cu atâţia bani?
Mache : Mache dam de la el la jucător ca de la el...
Gigi: Ce sa-ţi dau eu ţie dau la jucător ce crezi că eu sunt Giovani ce n-am să dau eu. Dar dacă e adevărat cu jucătorii, Mache scoate ghimpele ăsta din inima mea, că singur nu pot să scot, degeaba înjură Giovani singur nu pot Jucătorii sunt ai mei, juri tu că sunt ai mei?
Mache. Da ştim, bine ştim pe Allah juram Gigi bre, jucătorii ai tăi estem, Acu dai bani la Mache?

Restul îl găsiţi la http://www.youtube.com/watch?v=0nUJcYg_gM4&feature=related

Alex (keluboss)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
60 ani de la 04-05-1950

Ziua de nastere a lui Anghel Iordanescu.

Ca fotbalist, a activat doar la Steaua, timp de 20 de ani (performanta neegalata). 318 jocuri - 155 goluri. Palmares ca antrenor: CCE '86 (antrenor-jucator), 3 semifinale CCE, 2 finale CCE, Supercupa Europei, 4 titluri si 4 cupe.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Doneaza 2%!

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o li

Interviu Ion Voinescu: Top in absolut

Interviu: Ion Voinescu, alaturi de membrii AISS Dacă piramidele din Egipt ar putea povesti, dacă Acropolele ar putea să-şi scrie memoriile, ori dacă dealul Golgotei ar putea să vorbească, istoria lumii s-ar schimba aproape instantaneu. Din