home
02-05-10

Lupt, deci exist

Si daca nu pleaca, ce-o sa faceti? CE-O SA FACETI? Iata intrebarea esentiala. De stabilit cine este diavolul, am stabilit. Nu mai incape in indoiala, restul sunt doar vorbe, apoi aceleasi si aceleasi argumente anti mafie pentru ca lucrurile sunt clare: Becali nu are legatura cu Dumnezeu, slaveste doar ritualul bisericesc si nu pe Insusi Domnul nostru incalcandu-I invataturile pentru ca este mincinos, corupt si razbunator.

Mai rau, nu se pricepe la fotbal si s-a straduit din greu in ultimii ani sa ne convinga ca Steaua nu castiga datorita spiritului ei ci datorita lui, Marele OM George Becali. Iar pe cei care inca mai credeau in spiritul Stelei, i-a linistit repede. A ucis spiritul si l-a inlocuit cu imaginea oitei si a papaciosului de cas in loja centrala a rusinii Stelei.

Din pacate nu are simtul masurii care i-ar putea da de inteles ca a venit timpul sa se retraga. In continuare nociv, continua sa ne faca sa suferim tocmai pentru ca este constient de raul pe care ni-l produce. Principiul “esti al meu, eu te omor” si l-a insusit si se va incapatana ca sa reziste pe baricade nu pentru a se bate cu Milan ci pentru a demonstra natiei romane cat de tare este el atunci cand alege sa lupte. Iar Steaua va muri SI FIZIC pentru ca niciun om valoros si sanatos la cap nu va mai fi interesat sa lucreze pentru George Becali.

Santaj? Amenintari? Sabotaj? Rugaminti? Agresiuni? Cum naiba sa scapi de un astfel de dictator? Cum poti sa-l convingi de propria-i nebunie sau sa-i explici ca o incercare fireasca de reconstructie a Stelei ar trebui sa inceapa cu indepartarea LUI, a inegalabilului gropar de legende, George Becali. Si cum naiba sa reusesti sa produci o schimbare in conditii legale in cadrul democratiei mondiale care-ti impune sa obtii aprobare de la autoritati pentru a organiza un mars de protest impotriva acestora?

Suporterii au ales. Multi au optat pentru lupta si o fac cum pot. Grafitti, bannere, injuraturi, internet, AISS, comunicate. Logic, ca in cazul oricarei miscari de protest au fost declarati huligani. Mereu cautatorii de dreptate si cei care deranjeaza binele „oranduirii” vor fi catalogati in acest mod in Romania. Asa a fost la Revolutie, asa a fost si in cazul Golaniadei, asa a fost de-a lungul intregii si zbuciumatei noastre istorii.

Altii au ales sa nu se implice in acest conflict. Tac cand echipa este la greu (Iasi, Timisoara si lista e luuunnggaaaa), scandeaza atunci cand marcheaza un gol (mentalitate si iubire doar pentru Steaua, m-ai inteles?) si arata cu degetul spre huligani in numele „altei filosofii” pe care au imbratisat-o.

Cu toate acestea problema Stelei in ceea ce priveste proprii suporteri nu se pozitioneaza aici. Da, marea problema este reprezentata de suporterii care nu vin la stadion. E un soi de lasitate pe care nu o voi intelege niciodata. As prefera sa vad si sa aud 25.000 de oameni care-l aclama pe George Becali sau tot atatia care-l injura. Atunci ar fi cu adevarat ceva, pentru ca s-ar opta pentru o tabara anume, iar lucrurile s-ar transa mult mai rapid.

In realitate, acesti „nu mai merg acolo pentru ca....” dau dovada de un soi de perversitate. Ei stau. Ba nu, fac si ceva. ASTEAPTA. Ce asteapta? Sa se intample ceva, DAR FARA CA EI SA SE IMPLICE. Fie asteapta sa castige Sudul si AISS si sa scape de un om de care si ei vor sa scape, fie asteapta ca Steaua sa revina la ce a fost macar in urma cu patru ani ca sa-si insface de dupa usa goarna si din dulap tricoul nepurtat de multa vreme pentru a merge in stadion.

Intrebarea revine: ce facem daca nu pleaca? Cu siguranta nu ne vom ascunde. Nici nu vom imbraca haina raului necesar, a nocivitatii admise, a raului mai mic sau a celui acceptabil. Nici nu ne vom refugia in filosofie. E mai bine sa fii infrant stiind ca ai ales sa stai vertical impotriva curentului decat sa te bucuri de o victorie pe care o impartasesc cateva mii de maimute.

Conflictul cu George Becali va mai dura ceva timp. Sase luni, un an sau doi, important este ca acest camatar sa plece. Cu toate efectele negative ce rezida din acest razboi, protestele nu trebuie incetate pentru ca o continuare a lui Becali va aduce rau inzecit. Declaratiile sale, comportamentul sau, ne-au demonstrat in atat de multe ocazii ca avem de-a face un un om perfid si instabil psihic. Faptele sale de coruptie si personalitatea sa antisociala ne obliga sa-l contestam, sa-l facem uitat, sa-l alungam din sport si din societate. Sa refuzam sa ne identificam ca natie printr-un om ca George Becali.

In realitate e vorba de zvacnet ultim al unor oameni care refuza sa plece capetele intr-o noua ordine mondiala in care spalatul creierelor a devenit o practica acceptata si chiar dorita de cei carora le este lene sa gandeasca si sa traiasca independent.



"Becali nu a făcut absolut nimic în fotbal. A fost un om care a profitat de Steaua, este o ruşine! Asta se vede şi din modul în care suporterii se comportă faţă de un om care a supt de la Steaua. Gigi Becali miroase a căcărează de oi! El e o malformaţie, un născut aiurea, o dramă, eu îi respect familia. Părinţii lui sunt oameni sfinţi. Numele Becali nu trebuie asociat cu el, Gigişor e un rebut genetic", (Cornel Dinu, SURSA - Sport.ro).

"Mai bine se nastea oaie si nu putea sa vorbeasca. Era mai bine pentru toata activitatea romaneasca. Este un produs nefast al mass-media, care, nemaiavand spirit national sau ceva autocenzura, nu stie sa-si ascunda malformatiile existentiale. Ceea ce au facut si fac chiar cu sabia popoarele adevarate. Si la ei s-au mai rasturnat prin revolutii tomberoanele istoriei, dar nu au iesit la iveala cacarezele respiratorii. Au stiut sa si le ascunda.

"Da, accept să mă numească el cerşetor pentru că este situaţia ţării mele şi a valorilor ei. El, Gigişor, această urmă doar excrementală, ce va fi repede ascunsă sub glie prin behăitul sfînt al oiţelor pe care nu le-a înţeles niciodată! Doar le exploatează, ca şi pe Steaua! A furat şi a făcut numai nenorociri.

Gigi Becali e un băiat senzaţional, e sufletist, a pus mîna pe Steaua cu Păunescu, iar acum are o jucărie şi se joacă. E puternic, vin băieţii la palatul lui şi-l filmează stînd pe tron de aur, dar asta e o ruşine, e o decadenţă infernală. (Cornel Dinu, SURSA - Gsp.ro)





"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"






FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
nu cedam!https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Astra Ploiesti

Miercuri, 5 mai
20:30
Antena 1
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Felicitari Tricouri Cantece
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
',WIDTH,100);" onMouseOut = "return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/felicitari/steaua--11256--Steaua-Ujpest.html">

https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/ Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3 https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ VideoNews Video Imagini Tracker
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
mormant 2
',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/15964/mormant 2"> mormant 2 https://fcsteaua.ro:/ Mormant jiji https://fcsteaua.ro:/ Tricolor https://fcsteaua.ro:/ VPM! https://fcsteaua.ro:/ VMP! Duminica Duminica Duminica D Duminica Ilies intre suporteri Sambata Sambata Sambata Sambata Sambatahttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ foto 18 foto 17 foto 16 foto 15 foto 14 foto 13 foto 12 foto 11 foto 10 foto 9 foto 8 foto 7 foto 5
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Doneaza 2%!

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o li

Interviu Ion Voinescu: Top in absolut

Interviu: Ion Voinescu, alaturi de membrii AISS Dacă piramidele din Egipt ar putea povesti, dacă Acropolele ar putea să-şi scrie memoriile, ori dacă dealul Golgotei ar putea să vorbească, istoria lumii s-ar schimba aproape instantaneu. Din