home
04-05-10

Culmea oieritului: ciobanul se ia de slugi desi i-au urmat orbeste sfaturile!!!

Prezent în permanenţă pe banca tehnică la meciurile roş-albaştrilor, ca team-manager, Marius Ianuli îi povesteşte apoi patronului, cu lux de amănunte, tot ceea ce s-a întâmplat pe teren şi ce indicaţii a oferit Stoichiţă. Vestiarul a simţit că informaţiile ajung în mare taină la urechile lui Becali, iar principalul vizat este Mache. Ultimul exemplu: conferinţa de presă de ieri, când Gigi a folosit în discursul său mai multe elemente cunoscute doar în vestiar.

"El a avut ideea cu Tănase al doilea vârf!"

Gigi Becali a pregătit o conferinţă în care l-a făcut praf pe tehnicianul Stoichiţă, dar şi pe managerul Panduru. "Acum nu poţi să zici că doar Stoichiţă e vinovat, că şi Panduru a fost pe bancă. El nu a fost doar director sportiv, a fost şi antrenor secund, sfătuitor. Or, ideea cu Tănase al doilea vârf nu cred că îi aparţine numai lui Stoichiţă când am mâncat bătaie de la Piatra Neamţ. Iar ideile cu Tănase, Toja rezervă nu cred că îi aparţin numai lui Stoichiţă, cred că sunt şi consultări. Am avut mare încredere, dar trebuie să demonstrezi la fotbal. Dacă Stoichiţă greşea ceva, trebuia să fie acolo", a tunat patronul.

"Nu poate ţine nici cartonaşele!"

La curent cu ce a zis Becali, Panduru a bănuit de unde au venit aceste săgeţi. La fel şi Mihai Stoichiţă, însă niciunul dintre ei nu a avut curajul să-i spună în faţă ceva lui Mache. "Toată lumea ştie de unde află Gigi tot ce se întâmplă aici în echipă. Şi Stoichiţă, şi Pandi ştiu că sunt săpaţi de Mache. El este sifonul patronului, dar poţi să-i zici ceva?! De-aia e şi pus aici, pe post pe turnător! Fotbalist n-a fost, manager nici atât, nici măcar situaţia cartonaşelor nu e în stare să o ţină", au povestit surse din stafful tehnic.

Se teme să nu piardă şi Europa League

De ce a reacţionat Becali atât de violent la adresa lui Stoichiţă şi Panduru? Dincolo de cele transmise de Mache, patronul se teme ca nu cumva Steaua să piardă şi locul de Europa League. "Prin fotbal se zvoneşte că Rapid va câştiga la TAS procesul cu Timişoara şi că îşi va lua înapoi punctele. Apoi, având în vedere programul celor două echipe, e clar că Steaua e dezavantajată. Va juca la Vaslui, cu Craiova şi la Internaţional, echipe care mai au pentru ce lupta, iar Rapidul are meciuri mult mai uşoare. Îi e frică să nu-i ia Copos locul de cupă europeană", au povestit surse apropiate patronului.

"Când a avut şansa de a antrena, Panduru a refuzat-o. Acum, la revedere!", Gigi Becali, patron Steaua

"El a fost şi antrenor secund. De la el a venit ideea să-l folosim pe Tănase al doilea vârf, cu Ceahlăul, când am pierdut. Şi cu Toja rezervă! Nu numai Stoichiţă e de vină", Gigi Becali, patron Steaua

Acţionarii din Ghencea

Constantin Geambazi 510.000 56%
Vasile Geambazi 340.000 37%
Tomaida Bădescu 35.000 4%
Marius Ianuli 27.000 3%

1 MOTIV
Supărat că a fost scos în decor de "Pandi"

Toate aceste conflicte au pornit imediat ce Basarab Panduru a fost instalat în funcţia de manager general. "Gigi nu are de unde să ştie că eu ţi-am zis să-l joci pe Tănase al doilea vârf decât de la Mache! Tot ce facem noi, Mache transmite patronului. De când am venit aici am vrut să elimin sifoanele din echipă, dar lui Mache nu avem ce să-i facem", i-ar fi transmis Panduru lui Stoichiţă.

2 REACŢIE

Mache l-a ţepuit şi pe Gigi

Marius Ianuli a preluat în vară postul de scouter, sperând că va găsi fotbalişti de mare valoare, care să nu aibă pretenţii prea mari. În Ghencea au ajuns jucători ca Tininho, Grzelak sau Bibişkov, toţi trei dovedindu-se a fi prea slabi pentru a îmbrăca tricoul roş-albastru. La acea vreme, Becali l-a atacat violent pe nepotul său: "Nu poţi să-l laşi pe Mache să îţi facă transferurile. Asta nu mai e Steaua, echipa asta e circ", a spus latifundiarul.

3 NEMULŢUMIRE

"Toată Pipera s-a mutat în Ghencea!"

Dacă Becali spune că din vară va face curăţenie în lotul roş-albaştrilor, acelaşi lucru este valabil şi pentru persoanele din anturajul acestui club. Surse din stafful tehnic dezvăluie că patronul şi-a adus la Steaua până şi şoferi machedoni: "S-au adus până şi şoferi machedoni, toată Pipera s-a mutat în Ghencea! Deşi n-au treabă cu meseria, toţi îşi dau cu părerea despre jucători şi jocul echipei", au dezvăluit surse din stafful tehnic.

prosport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Doneaza 2%!

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o li

Interviu Ion Voinescu: Top in absolut

Interviu: Ion Voinescu, alaturi de membrii AISS Dacă piramidele din Egipt ar putea povesti, dacă Acropolele ar putea să-şi scrie memoriile, ori dacă dealul Golgotei ar putea să vorbească, istoria lumii s-ar schimba aproape instantaneu. Din