home
14-04-10

Dragomir a dat DNA-ului actele infiintarii Stelei lui Becali

Virulenţa atacurilor lui Becali contra lui Dumitru Dragomir e alimentată de mai mult decât decizia comisiilor LPF de a acorda trei puncte Timişoarei la masa verde în urma scandalului "Varga-Bălan".

Astfel, conform cotidianului Libertatea, şeful Ligii Profesioniste a declarat că a pus la dispoziţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie, documentele aflate în posesia Ligii despre înfiinţarea AFC Steaua din 2003, adică din momentul apariţiei lui Becali la club.

“L-am dat în judecată pe Gigi Becali la comisiile Ligii. Întâi să-l judece ele, apoi îl voi acţiona şi la instanţa civilă. E supărat şi pentru că Liga a dat nişte hârtii la DNA în legătură cu constituirea în 2003 a AFC Steaua. Am şi spus că atunci l-am ajutat pe Gigi să ia Steaua, dar nu-mi mai amintesc cum. Însă, dacă e nevoie, voi face un efort de memorie”, a declarat Dumitru Dragomir în Libertatea.

"El face trafic de influenţă. Europarlamentarul mi-a zis că mai am timp să intervin, deci mă şantajează. O să le aduc la cunoştinţă procurorilor. Domnul Becali spune peste tot că eu trebuie să îi fac jocurile dînsului. Bineînţeles, împotriva regulamentului, pentru că are el interes să cîştige nu ştiu ce bani. În plus, ştiu unele lucruri mult mai grave despre el decît cele care au apărut pînă acum. Tot procurorii le vor afla. Pe toate", a încheiat Dragomir.


De altfel, acum câţiva ani, Dragomir a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că l-a ajutat pe Becali să fure Steaua, dar totul a fost oprit de intervenţia lui Nicu Gheară, care i-a "pacificat" pe cei doi.

ProSport
Gazeta Sporturilor


SĂ FIE ÎNTR-UN CEAS BUN !!!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
24 ani de la 16-04-1986

Semifinala Cupei Campionilor Europeni


Doua goluri marcate de Piturca si unul marcat de Balint in poarta echipei Anderlecht au dus Steaua in finala Cupei Campionilor.
nu cedam!
https://fcsteaua.ro:/
Meciul Urmator Clasament Lotul Steleihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Rapid

STEAUA

Duminica, 18 aprilie
20:00
Digisport
TV LIVE
  • Conducerea Tehnica
  • https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
  • Conducerea Administrativa
Felicitari TricouriCantecehttps://fcsteaua.ro:/
Forum Articolehttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Presa

KOVACS II, PISTI I

stefan kovacsPe ce piste o fi ajuns antrenor la Ajax Pişti Kovasc va rămâne un mister, fiindcă chiar Mister n-a fost dispus să ni-l dezvăluie. Ţinuta-i superelegantă, comportamentul de occidental parcă n�

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
prima pagina Despre noi Publicitate pe site Contact
fcsteaua.ro face parte din Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti - A.I.S.S