home
12-04-10

Stoichita vorbeste pe limba lui Gigi: "Peluza Sud nu e galeria Stelei! Nu e nimic!"

Ideea că războiul dintre suporteri şi conducere afectează echipa nu e un lucru nou. Tocmai de aceea, Mihai Stoichiţă a început în ultima vreme să ia atitudine împotriva contestatarilor.

Să trecem şi la subiectul delicat al suporterilor. Vă deranjează comportamentul lor?
Eu nici nu-i mai bag în seamă pe cei care ne înjură. Pentru mine nici nu mai există. Există în schimb Peluza Nord, tribuna I, cei care ne încurajează când jucăm bine şi care ne fluieră când o facem prost, cum e şi normal.

Ştiţi că ei vă contestă pentru că aţi acceptat oferta lui Becali în toamnă...
Şi ce, rămânea Steaua fără antrenor?! Dacă nu eram eu, era altul. Ce, eu sunt obligat să fie de aceeaşi părere cu cei care-l contestă pe Becali?

Credeţi că există cale de împăcare cu Peluza Sud?
Nu se mai poate face nimic, niciodată! Nu există două galerii, ci doar cei care iubesc Steaua. Ei oricum fac o mare greşeală când spun "Steaua suntem noi!". Ei nu sunt nimic! Ei nici măcar nu sunt galeria Stelei.

Dar aţi încercat să discutaţi cu ei?
Ce să discut?! Eu discut în fiecare dimineaţă cu ei (şi arată spre tablourile din spate, cu echipele din '86 şi '89). De fiecare dată mă închin în faţa lor şi le spun "Vă mulţumesc că aţi existat şi că exist şi eu acum". De aceea spun: noi suntem Steaua!

"Ei sunt confuzi, nici nu ştiu ce vor să facă acum. Au devenit ridicoli şi nu pot decât să mă distreze", Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua

articol preluat de pe prosport.ro


RASPUNSUL REDACTIEI FCSTEAUA:







FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!