home
15-04-10

Mulg oaia cand vreau, da-o-n p... mea de oaie

Gigi Becali ne-a oferit o pilda despre libertate

Europarlamentarul sustine, intr-un interviu acordat Agentiei de Investigatii Media, ca nimeni nu il poate sanctiona pentru ca lipseste din Parlamentul European * Patronul Stelei habar nu are ce proiecte de lege pregatesc consilierii sai pentru el * "Cristian Preda s-a suparat pe mine ca i-am facut pe rapidisti tigani", spune Gigi.

Europarlamentarul Gigi Becali este in topul chiulangiilor din Parlamentul European cu doar 27% prezenta la lucrari, asa cum presa din Romania a dezvaluit de curand. Mai mult, si atunci cand se duce la Bruxelles, rar este drept, Becali nu iese deloc in evidenta. Cu toate acestea, patronul Stelei este linistit. Sustine ca nu poate fi luata nici o masura impotriva sa. Agentia de Investigatii Media a realizat un interviu cu Gigi Becali. Subiectul principal a fost activitatea sa de la Parlamentul European. Cum era de asteptat insa, discutia a atins si alte teme.

Gigi Becali ne-a dezvaluit ca europarlamentarul Cristian Preda este rapidist si ca i-a spus ca l-a atacat pe patronul Stelei in presa intrucat i-a numit pe suporterii echipei din Giulesti tigani. De asemenea, ne-a spus ca acelasi Cristian Preda este timid si ii este frica sa vorbeasca in Parlamentul European. Totodata, Becali a povestit ca presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, este un comunist. Despre cumnatul sau care trebuie sa se ocupe cu ingrijirea stadionului din Ghencea, omul de afaceri afirma ca este "un adormit". Pe de alta parte, Gigi Becali habar nu are ce face echipa sa de consilieri, acesta afland de la noi despre proiectul de lege pe care el il pregateste. Prezentam in continuare, ad literam, interviul realizat cu europarlamentarul Gigi Becali

Domnule Becali, ati fost acuzat ca nu prea mergeti la Parlamentul European. Cristian Preda (foto) a spus ca pentru astfel de cazuri exista sanctiuni, putandu-se ajunge chiar si la excludere...
Ma, ce vrei tu de la mine, ma?

Noi facem un articol privind activitatea dumneavoastra la Parlamentul European...
Faceti ce vreti voi, dar ce vreti de la mine?

Cand ati fost ultima data la Parlamentul European?
Ma, eu merg cand vreau eu si fac ce vreau eu. Si nu-ti dau raportul nici tie, nici lui Preda, nici la nimeni.

Nu trebuie sa va suparati.
Da' eu nu ma supar pe tine. Eu merg cand vreau eu, da' eu nu-ti dau raportul tie. Si nici lui Preda nu-i dau raportul. Iar daca un prost arunca o piatra in garla si voi va dati destepti si cautati sa o gasiti pe piatra, este treaba voastra. Aruncati-va in cap in garla si cautati piatra care a aruncat-o un prost in garla. Ce a zis Preda nu exista asa ceva, ca domne ma sanctioneaza. Sanctiune nu exista si nici demitere nu exista. Nu exista.

Dumneavoastra ati avut un inceput foarte bun...
Lasa ma... nu te intereseaza pe tine astea.

Dar ma intereseaza, caci poate ma reprezentati si pe mine acolo.
Ii reprezint pe aia care m-au votat si tu nu m-ai votat.

De unde stiti? Poate v-am votat si eu.
Macar atata notiune trebuia sa aveti si voi. Cu alte cuvinte, acum daca un deputat nu vine la serviciu, in Parlament, il da afara cineva? Hai, ma, nu ma mai inregistra, nebunule. Pe Crin Antonescu l-a sanctionat cineva?

Nu este corect nici asa.
Bai baiatule, l-a penalizat cineva? Poate cineva sa-l excluda? Un om cand este ales poate sa-l excluda cineva? Preda nici nu a zis asa ceva. Eu am vorbit cu el in avion.

Si a zis ca nu a declarat asa ceva?
El mi-a zis ca "domnul Becali, eu nu am spus". Ca eu i-am zis domne "eu aveam pretentii de la tine ca esti profesor de stiinte politice, cum sa spui ca trebuie sa fiu sanctionat, exclus". Mi-a spus: "domnul Becali, va dau cuvantul meu de onoare ca nu am spus asa ceva. Intr-adevar am vorbit despre dumneata, dar eu nu am spus asa ceva. Eu am dat declaratiile alea pentru ca, domne, eu sunt rapidist infocat si dumneata ne faci tigani". Eu i-am zis ca eu ii alint cand le zic asa. Eu pe Copos il alint cand ii zic asa.

Am vazut ca aveti un proiect privind Legea Avorturilor
Da' normal. Este o lege crestineasca. Si eu acolo promovez numai legi care sunt placute si lui Dumnezeu. Numai in litera Evangheliei. Ce este introdus si inclus in Sfanta Scriptura. Atat promovez. Eu sunt mult mai eficient decat Preda, cand sunt in Bucuresti. Consilierii mei lucreaza si eu ma duc acolo doar cand promovez legea. Eu am adus 30 de milioane de euro pentru legea aia cu subventii pentru lapte si corn. El a promovat vreo lege? El nu ia cuvantul deloc ca are emotii. Ca sa te duci acolo si sa stai ca un vitel si sa nu faci nimic, mai bine stai aici. Nu exista penalizare sau excludere. El a zis ca are dusmanie pe mine doar din cauza Rapidului. Tu esti rapidist?

"Tu esti de la Sud. Ma contesti"

Nu, sunt stelist.
Si mergi la meciuri?

Da. Aproape la fiecare meci.
Aaa, atunci inseamna ca tu esti in partea aia, la Peluza Sud (n.r. - factiune a galeriei steliste care il contesta pe Gigi Becali). Ma contesti inseamna.

Nu sunt de la Peluza Sud, dar nici nu sunt de acord cu toate deciziile dumneavoastra.
Bine ma, dar nu trebuie sa fii de acord cu mine. Hai sa iti spun ceva ca poate ti-e folositor. Poate te gandesti ca nebunul ala de Becali are dreptate. Dreptul tau sfant este sa iti placa sau sa nu-ti placa. Sa fii de acord sau nu. Dar nu sa protestezi. Sa nu contesti proprietatea unui om. Nu e normal.

Da, dar nici nu este normal sa jignesti, spre exemplu, gloriile clubului.
Ba, da' acum te intreb pe tine un lucru: cine respecta mai mult gloriile? Cine sare sa le dea 30-50.000 de euro cand are nevoie sau cine apare la misto la televizor si spune ca domne, mare glorie a fost, dar la greu il lasa? Pai pe ala de la Rapid, Neagu (n.r. - Sandu Neagu, fost mare jucator al Rapidului aflat intr-o situatie financiara extrem de precara), cine il respecta mai mult? Cine il iubeste mai mult? Eu i-am dat o suta de milioane sa faca tratament. Eu i-am dat ca om, nu ca era rapidist. El e gloria Rapidului si i-am dat. Eu fac discriminare cu tiganii? Pai vad ca eu le dau bani la tigani pentru tratament.

Argaseala este comunist, cumnatul doarme pe el

Se spune ca o mare vina in acest scandal cu suporterii o are si Argaseala.
Ce vina are, ma, ala? El saracu munceste de dimineata de la 8 pana la 11 seara. El nu e iubit ca nu are talent, nu are har de la Dumnezeu sa se faca iubit. El are educatie comunista. El recunoaste ca e educat de comunisti. El e bun, el face tot ce zice sefu'. E numarul 1 in toata tara. Dar nu a fost educat liber ca mine. Mulg oaia cand vreau, daca nu mai vreau nu o mai mulg, da-o-n p..a mea de oaie.

Ca tot vorbim despre Steaua si de Argaseala, stadionul va place cum arata?
Sa se ocupe oamenii care sunt angajati. Dar nu Argaseala se ocupa de asta. Cumnata-miu. Dar el e un adormit. Ce sa fac?

Bine, domnule Becali, va multumesc
Bine. Eu am crezut prima data ca esti de rea credinta. Daca mai insistai un pic te injuram. Ai vazut ce a patit fata aia. Ziarista aia pe care am injurat-o ca m-a stresat. Ai vazut ce i-am zis. Imi zicea aseara Nicu Badea (actionar al clubului Dinamo – n.red): "Bai Gigi, oamenii te judeca pe tine dupa forma, dar nu vad fondul". Pe mine trebuie sa ma judeci dupa fond.

Interviu realizat de George Tarata(AIM)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
https://fcsteaua.ro:/

 
81 ani de la 18-04-1929

Ziua de nastere a lui Ion Voinescu

"Top" Voinescu debuteaza in 1939 la Olimpia Bucuresti.
In 1950 este cerut de Steaua Bucuresti, de unde se va retrage din activitatea competitionala in 1965.
Voinescu a acumulat 22 de selectionari in Nationala Romaniei, o participare la Olimpiada de la Helsinki (fiind considerat de presa finlandeza drept "cel mai bun portar al lumii"), a castigat campionatul Romaniei in 1951, 1952, 1953, 1956, 1959-60 si 1960-61, jucand in total aproximativ 400 de partide in Divizia A si a castigat 5 cupe ale Romaniei.
Pentru meritele sale sportive deosebite, i-au fost decernate Ordinul Muncii Cl. a II-a si Steaua Republicii, fiind, pana in prezent, singurul sportiv roman al tuturor timpurilor onorat cu aceste distinctii.
A obtinut titlul de maestru emerit al sportului si calificarea de antrenor categoria I.
https://fcsteaua.ro:/
nu cedam!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Rapid

STEAUA

Duminica, 18 aprilie
20:00
Digisport
TV LIVE
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
  • Program Liga 1 2009/2010
  • Clasament/Rezultate 2009/2010
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

KOVACS II, PISTI I

stefan kovacsPe ce piste o fi ajuns antrenor la Ajax Pişti Kovasc va rămâne un mister, fiindcă chiar Mister n-a fost dispus să ni-l dezvăluie. Ţinuta-i superelegantă, comportamentul de occidental parcă n�

HALAGIAN

halagian Se dorea un HALA GIANT(Hala Giganticul), dar, oricât s-a străduit, n-a reuşit a fi decât un antrenor mai mare decât fotbalistul cu acelaşi nume. Extrem de sever, folosind doar câteva principii

https://fcsteaua.ro:/