home
12-04-10

Steaua - Poli Iasi 2-1 (0-1)

Ce faci cand joci acasa cu una din echipele care se bate la retrogradare, cu echipa de pe locul 16? O bati? Nu. O bati categoric. Din pacate, nimeni nu le-a spus stelistilor acest lucru. Pozitia ocupata de Poli Iasi, lipsa unor jucatori, toate semnele spuneau inainte de meci ca Steaua nu ar trebui sa aibe probleme. Semnele au gresit.

Tatarusanu - Emeghara, Parpas, Jelev, Marin - Nicolita, Tanase, Petre, Arman Karamian(Toja,38) - Surdu(Pepe,81), Stancu(Kapetanos, 58)

Meciul a inceput cum nu se putea mai bine pentru Poli Iasi. Paun a inscris cu un sut fabulos de la 30 de metri, profitand de iesirea lui Tatarusanu si lasandu-l spectator, si si-a castigat dreptul de a fi numit "Nasul Stelei", atacantul Iasiului mai avand inca 2 goluri marcate impotriva ros-albastrilor, ambele in tur, cand juca la Astra.

Pana la pauza, Steaua s-a chinuit din greu, totul parand a actiona impotriva ei. Nici driblingurile nu erau de partea lui Tanase, nici centrarile de partea lui Nicolita si nici arbitrii de partea echipei, Steaua avand 2 goluri anulate corect pe motiv de offside(Surdu si Nicolita).

Prima schimbare a fost facuta in minutul 38, Toja intrand in locul lui Karamian. Armeanul a iesit de pe teren suparat, cu un "mai du-te-n **** mea" adresat sau lui Teja sau lui Mache sau celui care a cerut schimbarea sa(autor necunoscut sau nu), dar in nici un caz lui Panduru. Stelistii stiu de ce.

La pauza, Steaua - Poli Iasi, 0-1. "Incredibil" au spus altii, "foarte probabil" spunem noi. In ultimii ani, Steaua i-a "bucurat" de nenumarate ori pe suporteri cu astfel de rezultate "incredibile".

Imediat dupa inceputul celei de-a doua reprize, Adi Ilie a intrat in locul lui Costache, accidentat de Nicolita, si jocul Stelei a inceput sa se imbunatateasca. Golul egalizator a venit in minutul 55. Nicolita i-a deviat lui Surdu o pasa venita de la mijlocul terenului, atacantul a profitat de o eroare a apararii Iesene, a scapat singur cu Branet si a inscris. 1-1 si in mintile tutror stelistilor se afla doar o singura intrebare: Cui i-a facut Surdu semn sa taca dupa ce a marcat? Atacantul e doar la al patrulea sau gol in acest sezon.

Kapetanos a intrat si el in locul lui Stancu in minutul 58 si si-a facut simtita prezenta aproape imediat.Grecul a marcat in minutul 72 dar golul a fost anulat gresit pe motiv de offside. Acest lucru nu l-a demoralizat pe Kapetanos. Pantelis a adus cele 3 puncte pentru Steaua in minutul 82, asa cum ii place lui, trimitand in poarta, din 6 metri, centrarea lui Emeghara.

Pe final de meci, Paun e aproape de a restabili egalitatea dar sutul sau centrare trece si pe langa poarta lui Tatarusanu si nu e ajuns nici de Bujor.

Steaua - Poli Iasi, 2-1. O victorie trista pentru cei care viseaza la "24". Ultima data cand Steaua a luat gol frumos in Ghencea de la un dinamovist imprumutat la Poli Iasi, Steaua a luat titlul. Problema e ca, atunci, Steaua a luat bataie.


Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Meciul Urmator Clasamenthttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Lotul Stelei

Rapid

STEAUA

Duminica, 18 aprilie
20:00https://fcsteaua.ro:/
Digisporthttps://fcsteaua.ro:/
TV LIVE
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
VideoNews Imagini Tracker
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

KOVACS II, PISTI I

stefan kovacsPe ce piste o fi ajuns antrenor la Ajax Pişti Kovasc va rămâne un mister, fiindcă chiar Mister n-a fost dispus să ni-l dezvăluie. Ţinuta-i superelegantă, comportamentul de occidental parcă n�