home
16-03-10

Dinamo - Steaua

Desi nu mai e ce a fost pe vremurile nu de mult apuse, un meci Dinamo - Steaua si viceversa, Steaua - Dinamo, este considerat si astazi adevaratul derby al campionatului, unicul derby.
Inainte de 1990 Steaua si Dinamo erau, cu mici exceptii, singurele candidate la titlul de campioana a Romaniei.
In zilele noastre, desi Steaua si Dinamo sunt mereu in carti pentru titlu, au mai aparut inca 5-6 competitoare vrednice de a aparea in derby-uri ale campionatului.

Meciul dintre cei doi granzi ai Capitalei, are ceva unic insa, si anume TRADITIA. E un derby cu o vechime de peste 60 de ani. O traditie imposibil de egalat.

Ca si pana in 1990 si acum la casele de bilete e o intreaga nebunie. Nu se vând bilete femeilor, banuite ca ar fi sotii sau prietene ale suporterilor stelisti. Barbatii ar mai avea o sansa sa intre in posesia unui tichet de intrare, cu conditia trecerii unui test de cunostinte despre Dinamo. Ca si la casele Stelei de altfel, cand derby-ul se disputa in Ghencea.

Meciul de maine 17 martie 2009 va incepe la 20:30 si va fi transmis de Digisport, un post de televiziune care nu e la indemâna tuturor.
Arbitrul partidei va fi Alexandru Tudor, care se afla la al saselea meci intre cele doua echipe. El va fi asistat la cele doua tuse de Nica Cristian si Aurel Onita. Al patrulea arbitru va fi Mugurel Draganescu.


Aflata in impas pe flancul stang si pe centrul apararii, prin imposibilitatea folosirii lui Artiom Karamian -accidentat- si Jelev - cumul de cartonase galbene, Mihai Stoichita a gasit inlocuitorii perfecti. Astfel in centrul apararii pot evolua Ov Petre sau Baciu in locul lui Jelev si Petre Marin sau Emeghara, care ieri a participat la antrenamentul ros-albastrilor, in locul lui Artiom.

Echipa pentru importantul meci de maine ar putea fi urmatoarea:
Zapata - Golanski, Parpas, Ov. Petre, P. Marin - Szekely, Pleşan, Toja, Nicoliţă - Stancu, Kapetanos.

Steaua are mari sanse sa obtina toate cele trei puncte, daca ne bazam pe rationamentul ca s-a odihnit o zi in plus fata de Dinamo, de la ultimul meci. Trebuie luate in calcul si accidentarile suferite in meciul de la Cluj de jucatorii dinamovisti Grigore, Pulhac, Scarlatache si Andrei Cristea si posibilitatea netitularizarii lor. Un alt jucator de baza, Marius Nicolae, sufera de dureri de spate, aportul sau in cazul in care va fi folosit va fi oarecum redus.

Talnar ar putea sa toarne teama in sufletul lui Dolha, cel care a gresit la ambele goluri la Cluj, daca il va titulariza si sperante in sufletele noastre.

Userul crx afirma pe site-ul suporterilor stelisti ca "Steaua - Dinamo / Dinamo - Steaua a fost, este si va fi singurul DERBY al campionatului". Sa-l credem pe cuvant.

Meciul este deschis oricarui rezultat, dar noi suporterii Stelei, asteptam unul singur, VICTORIA!

Mai trebuie spus ca pentru acest meci admirabilii suporteri ai PELUZEI SUD nu au primit bilete de intrare. Un oarecare Gigi Becali le-a interzis acest drept. Urât, foarte urât gest.

FORZA STEAUA VINCI PER NOI!

Virgil









FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

nu cedam!
Meciul Urmator Clasament Lotul Steleihttps://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Dinamo

STEAUA
Dinamo - STEAUA
Miercuri, 17 martie
20:30
LIVE TEXT FCSteaua.ro
DigiSport
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Felicitari Tricouri Cantecehttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

» sectiunea video https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/