home
01-02-10

Steaua - Vasas: 2-0 (0-0) (video)

Echipa noastra a castigat meciul cu echipa maghiara Vasas cu scorul de 2-0 (0-0), victoria conturandu-se dupa pauza, gratie reusitelor frumoase ale lui Tanase ('55) si Kapetanos ('71).

Tehnicianul Mihai Stoichita a inceput meciul in urmatoarea formula: Tătăruşanu - Jelev, Tudose, Baciu - Nicoliţă, Tudela, Ov. Petre (căp.), Toja - A. Ionescu - Surdu, Stancu.

Prima repriza a fost una slaba, primul sut pe poarta al echipei noastre venind abia in minutul 35. Apararea cu trei fundasi a fost depasita destul de usor de jucatorii maghiari, Baciu fiind evident incomodat atat de postul de fundas de banda, cat si de acest sistem tactic.

Se ridica o intrebare: de ce s-a ales aceasta formula de joc, de vreme ce atat Jelev, cat si Baciu sunt obisnuiti sa joace in centru?

In a doua repriza, au intrat pe teren Golanski, Pleşan, P. Marin, Tănase, Szekely şi Kapetanos, iar jocul nostru a crescut atat ca viteza, cat si din punct de vedere al consistentei. Stoichita a revenit la formula cu 4 fundasi, fapt ce a crescut evident calitatea jocului, dat fiind faptul ca toti jucatorii au jucat pe posturile pe care sunt obisnuiti.

De remarcat pofta de joc a lui Tanase, Szekely si Kapetanos. Tudela nu s-a remarcat prin nimic deosebit. A jucat simplu, din maximum doua atingeri, a facut si faza ofensiva, si cea defensiva, insa a gresit numeroase baloane.

Echipa este insa in plin proces de acumulare fizica, iar acest lucru ar trebui sa stea la baza oricaror discutii despre meciurile din aceasta perioada. Varful de forma nu ar trebui atins acum, ci inainte de inceperea returului.

Celelalte meciuri ale turneului vor avea loc pe 5 februarie - NK Rijeka (Croaţia), 7 februarie - Lokomotiv Sofia (Bulgaria), 9 februarie - Terek Groznîi (Rusia), 11 februarie - BATE Borisov (Belarus).

Iata ce a declarat, la finalul meciului cu Vasas, antrenorul Mihai Stoichita:

"Arăt eu a om fericit? Fericit o să fiu la finalul campionatului! Sînt mulţumit, mai ales de potenţialul fizic. Se ordonează jocul.

În prima repriză am jucat 3-4-3, care nu a ieşit, unii jucători nu au mai jucat aşa. În repriza a doua s-au aşezat lucrurile. Deşi am avut două antrenamente tari ieri, azi au stat bine în picioare. Urmează factorul fizic, care e foarte important. Nu vreau palmares din meciurile amicale, ci încerc să văd ce se potriveşte mai mult echipei.

Dacă rezolvăm transferul fundaşilor centrali sîntem dublaţi pe toate posturile şi putem să facem un rulaj al jucătorilor cînd va fi nevoie. Avem deja mulţi extracomunitari şi va trebui mereu să rămînă cineva pe bancă. Am o mare satisfacţie că au venit fraţii Karamian, e o îmbunătăţire valorică. Trebuie să confirme încredere acordată de Steaua, să aibă dorinţa de reafirmare", a spus Stoichiţă la Digisport.

FCSteaua.ro

In materialul video de mai jos, FCSteaua.ro va invita sa urmariti rezumatul partidei Steaua - Vasas: 2-0 (0-0), precum si un calup de interviuri cu Mihai Stoichita si Petre Marin, care vorbesc despre relatia cu suporterii si despre problema nolului capitan al echipei.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Pariurihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
2005_UC_Sampdoria_Steaua - toc


STEAUA

Ceahlaul
Sambata, 13 Februarie 2010,
ora 20:30
Live text fcsteaua.ro
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prihttps://fcsteaua.ro:/nMouseOver="return overlib('» personalizare:
',WIDTH,100);" onMouseOut = "return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/felicitari/steaua--11256--Steaua-Ujpest.html">

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ Pentru alte melhttps://fcsteaua.ro:/riei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/