home
01-02-10

Steaua a rupt contractul cu BGS!

După ce au fost nevoiţi să renunţe la mai mulţi antrenori de la Centrul de Copii şi Juniori din cauza crizei financiare, micşorând totodată salariile majorităţii fotbaliştilor de la Steaua, şefii din Ghencea au mai luat o decizie menită să reducă cheltuielile: ruperea contractului cu firma de pază BGS!

Patronul BGS, Bogdan Oprea, a dezvăluit ieri pentru ProSport că preşedintele Stelei l-a contactat pentru a rezilia contractul cu firma de pază. "Am avut o discuţie cu Valeriu Argăseală. Dânsul nu mi-a reproşat profesionalismul nostru. A spus că oamenii mei şi-au făcut datoria, dar că, din păcate, nu-şi mai pot permite să colaboreze cu noi. Mi-a mărturisit că preferă să lucreze cu o altă firmă de pază, care îi costă mai puţin. Aste este! În zilele următoare vom rupe contractul dintre cele două părţi", ne-a declarat Oprea.

"Nu vom mai lucra cu BGS"
La rândul său, Valeriu Argăseală a confirmat încetarea colaborării cu actuala firmă de pază de la stadionul din Ghencea. "Da, este adevărat că nu vom mai lucra cu BGS. Le-am propus o diminuare financiară a contractului, dar dânşii nu au dorit acest lucru. Cu toate acestea, consider că ne-am înţeles foarte bine cu ei. Totuşi, într-un final, am ales să colaborăm cu o altă firmă", a punctat şeful din Ghencea. Surse din anturajul Stelei ne-au dezvăluit că oficialii stelişti vor lucra pe viitor cu firma de pază Shelter Security.


Sursa: Prosport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

2005_UC_Sampdoria_Steaua - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3