home
19-01-10

Din pasiune

Una din esentele filosofiei ultra se refera la implicarea emotionala, la pasiune investita in fenomenul sportiv. Intr-o lume digitalizata sclava a unei societati nesanatoase, alcatuita nedrept si tributara consumului de resurse, timp si mai nou spatiu, valorile, moralitatea si afectivitatea devin marginalizate, desuete.

Facand o paralela, ma intreb la ce bun sa ai valori si principii, daca ele nu-ti aduc ultimul gadget? De ce sa te mai obosesti sa urci in Malaesti si sa te destinzi la un foc de tabara si o stacana de „antigel” cand poti avea acces la acest peisaj, indopat de la fast-food, cufundat in fotoliu in fata ultimei generatii de „lecedeu” pe care o vor plati si nepotii tai?

La ce bun sa te delectezi ascultand si participand la acustica peluzei, cand poti vedea linistit dintr-un bar partida, fara sa te ploua si sa-ti fluture unu’ steagu’-n nas?

Pentru toate astea exista un singur raspuns: pentru a fi viu.

Romania de astazi se imparte, modo brutto, in doua categorii si noi nu facem exceptii. Ne impartim in vii si morti.
O parte care balteste doborata de sistem, care invariabil la ora 8:00 si la ora 18:00 produce noxe pentru o deplasare intre punctele A si B, cu scopul de a aduce un venit C, necesar pentru o lista de consum de la D la Z (şi în care nevoia reală este doar pentru a satisface un punct F). Mai există şi categoria vie care are şi alte aspiraţii de la viaţă.

Cei ce aderă la curentul Ultra fac parte invariabil dn categoria a doua. Ei pun pasiune, cheltuiesc energie şi timp pentru termeni ce nu au un corespondent material. Prietenia, camaraderia, iubirea unor culori, sentimentul de afiliere, frumusetea deplasarilor si amaraciunea infrangerilor nu mai sunt elemente compatibile cu acest mileniu: Ele nu-ţi vor asigura vila cu piscină din Pipera şi nu-ţi vor aduce respectul necondiţionat al siliconatelor cu geanta lipita de inchietura aflate in cantonament prelungit la Mall.

Noaptea este pentru facut mesaje, coregrafii si “Baietii” sau pentru a asista fie la uciderea limbii romane intr-o spelunca pe ritmuri indo-balcanice, fie la ultimile colectii de pitipoance Bamboo?

Oameni buni, vii sau morti, avem in fata un an crucial in existenta noastra ros-albastra: CS-ul da semne de revenire, iar FC-ul nu mai are finante nici pentru himere, resapati si bufoni. Telenovela mercato este mai jalnica decat in orice sezon, si mai nou, s-a comis genocid si asupra departamentului “tineret mandria palatului”.

Exista o polemica destul de serioasa asupra renasterii sectiei de hochei. Daca toti abonatii fc-ului am fi dat 50 Ron pe an pentru sectia de hochei, iar in tribuna la Flamaropol am fi fost constant macar 10% dintre cei ce veneau pe Ghencea va asigur ca astazi nu exista echipa “padurarilor” asa cum nu ar fi existat nici echipa “geamgiilor” SUKI. Dar si noi avem defectele noastre. E un semn de barbatie sa ne asumam minusurile si sa meregem inainte.

Acum un an scriam in iarna ca il vad pe Cristian Carlan transfigurat, boscorodind niste soldati si alergand sa faca sluj unor baieti veniti tocmai din Canada, sa vada cum fac romanii hochei in fata a 12 spectatori. Cu niste proiecte de patinoare in mapa si o tona de PASIUNE omul se agata cu dintii de orice speranta. Ii doresc si lui si mie sa apucam sa vedem cum se face gheata in Ghencea pe unul din visele alea tiparite pe A5. Sa vina americanii, ca doar asta au asteptat si Rezistenta din munti si cei ce s-au opintit la Canal.

Steaua inseamna Citius Altius Fortius, dar pentru multi dintre noi inseamna si Ferveo. Ultra sau nu, din pasiune renasc din cenusa sectii precum cele de baschet si hochei, in timp ce rugby-ul si te miri ce alta sectie tin capul sus.

Tot din pasiune si manati de o iubire pentru niste principii, o mana de tineri se lupta de ceva vreme cu cel mai mediatizat personaj din Romania inceputlui de mileniu, un om ce pana de curand avea totul de partea lui si parea indestructibil. Efortul lor se vede in josul acestei pagini si mai in nou intr-un val de mediatizare bine-meritata.

Va urez un 2010 cu impliniri pe masura pasiunii cu care aparati stelismul si culorile ros-albastre!

Alex (keluboss)

Pariurihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Ceahlaul
Sambata, 13 Februarie 2010,
ora 20:30
Live text fcsteaua.ro
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
O felicitare fcs face cat 1000 de cuvinte https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
Mai multe felicitari
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
VideoNews Video Imagini Tracker
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
* * * * * * * * * * * * * * * * * https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ * * * * * * * * * * * * *
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/