home
22-09-09

AISS sub lupa unui orb

Asadar e cineva in spatele AISS, in spatele Sudului, in spatele a tot ce nu-i pupa dosul OMULUI. Sincer, ma buseste rasul. Il inteleg pe Becali care, in micimea sa, este incapabil sa inteleaga ca lumea nu-l mai suporta, il inteleg cand gandeste ca numai tertele interese ar putea mana oamenii intr-atat incat sa-l conteste cu atata virulenta pentru ca-mi dau seama ca omul nu intelege, e un Ceausescu reloaded care propune marire de pensii unei tari manate de disperare.

In concluzie, daca ar fi sa-l credem pe Becali, toata lumea stelista accepta umilirile lui Hagi, Lacatus, Dumitriu si Olaroiu, jignirile adresate lui Boloni si Iordanescu, accepta balacareala, murdaria aruncata asupra jucatorilor, infrangerile, jocul rusinos, schimbarile dese ale antrenorilor si doar o mana de golani nu-l iubeste pe finantator, iar o organizatie a suporterilor are ceva cu el doar pentru ca ar fi cineva in spatele acesteia.

Un redactor fcsteaua.ro ramas in urma serios cu plata cotizatiei lunare si o mana de baieti din Bucuresti care au indulgenta de a nu-l bate la cap doar pentru ca-l stiu nebun dupa Steaua. Un grup de indivizi care se chinuie sa alerge prin Capitala pentru a ajunge la sedintele si asa rare ale membrilor asociatiei. O mini filiala in Cluj si o celula minuscula in Iasi, membri izolati in toata Romania, trei avocati topiti dupa Steaua, tot atatia web designeri, douazeci de functionari, tineri absolventi care alearga zilnic pentru o bucata de paine lipind intre timp afise de promovare a valorilor steliste, plus cincizeci – o suta de insi care merg meci de meci la stadion sau in deplasarile echipei. Acesta este AISS-ul, o initiativa a unui grup de tineri din cadrul redactiei fcsteaua.ro completata pe parcurs cu noi si noi discipoli, un grup care se autofinanteaza pe baza propriilor cotizatii si care nu beneficiaza in aceasta clipa de niciun suport financiar care s-ar regasi in acea zona indicata miseleste de George Becali – a unor interese de clan.

Membrii se cearta, se impaca, argumenteaza, contraargumenteaza, renunta si se intorc pe baricade pentru ca-i uneste un singur element: dragostea pentru echipa de fotbal Steaua Bucuresti. Nimeni nu castiga nimic, nimeni nu ia bani, organizatia reprezinta un voluntariat perpetuu, costisitor si mancator de timp. Se merita? Pentru un bussinesman cu siguranta NU. De 1000 de ori NUU. Pentru un stelist, cu siguranta.

AISS-ul nu s-a infiintat pentru a-l da jos pe Becali. Ar fi jignitor pentru toti membrii acestuia. Plastic exprimandu-ne pe „el”, pe AISS il doare undeva de finantator. Are o menire mai puternica, un scop mai nobil si acesta este legat de istoria stelista, de traditie, de valori. Cat George Becali a reusit sa-si tina in frau iesirile, iar acest comportament a fost dublat de o relativa eficienta in plan sportiv, nu a avut nimeni nimic cu el. In clipa de fata, asa cum bine sublinia si Ovidiu Ioanitoaia, creditorul nu mai „construieste si darama” ci pur si simplu distruge fara a mai construi nimic. De aceea, a promova stelismul si a-i apara sorgintea reprezinta o lupta directa impotriva lui Becali pentru ca nu mai poate fi vorba de o promovare ci de apararea valorilor steliste.

In aceste zile avem deja useri care posteaza pe forumurile paginilor sportive indemnuri la „sustinerea echipei” si „abandonarea protestului” semnandu-se cu „Il Soldatino”, cu „Lari” sau „Armanovici”. Exista acuzatii din partea creditorului ca am avea in spate un grup de interese, desi nu exista in clipa de fata niciun fost fotbalist sau oficial al Stelei care sa fi sustinut vreodata in mod real aceasta initiativa a suporterilor, tocmai pentru a nu intra in gura lui Becali si a redactorilor ziarelor de sport care sunt platiti la articol de catre creditor. Si mai avem si repetate incercari ale CREDITORULUI Stelei, sfatuit fiind de Mitica Dragomir si ajutat de Vali Argaseala de a diviza suporterii echipei prin asmutirea Nordului impotriva Sudului. Peste tot si toate exista o echipa debusolata, incapabila sa castige o partida in mod clar, clasari rusinoase, antrenori concediati in trei ani cat o echipa de titluari si o Onoare ce trebuie aparata pe spatele suferintei unei mici natiuni.

Faceti pariu ca jucatorii exponentiali ai Stelei vor fi presati de cel care-i plateste sa iasa in presa si sa infirme declaratiile lui Bergodi cu privire la ce s-a intamplat la pauza meciului cu Sheriff Tiraspol? Va aduceti aminte ce s-a intamplat dupa debarcarea lui Hagi cu aruncarea pisicii pe spatele jucatorilor? Unde dracu-i onoarea aici?



"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"




Catalin Asavoaei




Meciul Urmatorhttps://fcsteaua.ro:/ Clasament Lotul Steleihttps://fcsteaua.ro:/

FCM Bacau
Miercuri, 23 septembrie
ora 20:30, https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
Felicitarihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Tricouri Cantece
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
1
',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/12793/1"> 1 https://fcsteaua.ro:/ 4 https://fcsteaua.ro:/ 3 https://fcsteaua.ro:/ 2 https://fcsteaua.ro:/ vom rasari din nou https://fcsteaua.ro:/ Impreuna Reusim https://fcsteaua.ro:/ Libertate Peluzelor https://fcsteaua.ro:/ jiji pleaca!!! https://fcsteaua.ro:/ jiji pleaca!!!! https://fcsteaua.ro:/ FCM BACAU - STEAUA https://fcsteaua.ro:/ Jotunheim Kyrkja https://fcsteaua.ro:/ Jotunheim Kyrkja https://fcsteaua.ro:/ jotunheim kyrkja https://fcsteaua.ro:/ Jotunheim Kyrkja https://fcsteaua.ro:/ Cel mai stelist caine 2 https://fcsteaua.ro:/ Cel mai stelist caine https://fcsteaua.ro:/ pleaca din Ghencea! https://fcsteaua.ro:/ pleaca din Ghencea!!! https://fcsteaua.ro:/ Petre Marin https://fcsteaua.ro:/ Zalau impotriva cancerului gigi https://fcsteaua.ro:/ Zalau impotriva cancerului gigi https://fcsteaua.ro:/ Zalau impotriva cancerului gigi https://fcsteaua.ro:/ GIGISESCU https://fcsteaua.ro:/ 7 https://fcsteaua.ro:/ 8 https://fcsteaua.ro:/ 9 https://fcsteaua.ro:/ 10 11 12 13
https://fcsteaua.ro:/