home
10-09-11

FC Pipera, umilita la Medias

Imi reprosa zilele trecute un amic stelist din nou-nouta generatie "Incidente pe si langa stadion" faptul ca doar ura mea pentru Becali ma impiedica sa fiu realist si sa fiu alaturi de Steaua (a se citi aceasta Stea). In ciuda faptului ca ori ce cate ori discutam pe aceasta tema ii furnizez aceleasi si aceleasi argumente, m-am obosit si de aceasta data sperand intr-o minune, o transformare intelectuala si - mai ales - in plan moral.

In aceasta seara argumentele mi-au fost intarite. Dupa ce zi de zi Steaua Bucuresti trebuie sa suporte rusinea de-a fi murdarita de un cioban badaran, dupa ce acesta a reusit (cum naiba este posibil?) sa puna mana aproape definitiv pe UN SIMBOL AL ARMATEI ROMANE, DECI A STATULUI ROMAN, Becali a furat si fotbalul.

Infrangerea din aceasta seara? Sa fim seriosi, daca Steaua era echipa pe care o stiam, una admirata de o intreaga Europa, o echipa sufocata de dragostea si respectul suporterilor care se simteau reprezentati in acest spirit ros-albastru, aceasta echipa ar fi trecut la pas peste acest moment pentru ca mereu viitorul a sunat bine date fiind conditiile de mai sus.

Realitatea este ca nu mai este vorba doar de un eveniment separat, de o intamplare ci de o confirmare a unui esec managerial, o continuitate a rusinii. "Echipa care l-ar nenoroci si pe Messi" acesta este titlul care mi-a ramas intiparit in memorie pentru ca este reprezentativ pentru ce se intampla in aceste momente. Un jucator imprumutat de CFR Cluj pe motiv ca nu se ridica la nivelul celorlalti atacanti din lot, a marcat doua goluri in aceasta seara Stelei.

Aceasta nu este o infrangere ci o umilinta, iar singura forma de reparatie va fi schimbarea antrenorului in fond, unicul act de care este capabil George Becali.





"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

AISS: "Atentionam conducerea Stelei sa inceteze cu declaratiile iresponsabile!"

AISSIn urma declaratiilor finantatorului Stelei, domnul George Becali, premergatoare meciului retur dintre Steaua si TSKA Sofia din preliminariile Europa League, Asociatia Independenta a Suporterilor Stel