home
22-04-11

Ajuta-l pe Stefan Sames sa se opereze!

După ce în ultimele două săptămîni a fost internat la Institutul de Oncologie din Cluj, unde a făcut chimioterapie, fostul internaţional Ştefan Sameş (60 de ani), care suferă de cancer nazofaringian, s-a întors acasă.

El va reveni la începutul lui mai la Cluj, pentru o a treia etapă a tratamentului, după care ar urma o primă evaluare a rezultatelor. Deşi i s-a recomandat s-o facă în străinătate, familia n-ar putea suporta costurile unei eventuale consultaţii la o clinică din Vest. Pe numele lui Ştefan Sameş au fost deschise două conturi unde cei care vor să-l sprijine pot depune bani:

RO60BRDE441SV60597254410 (RON)

RO87BRDE441SV60597684410 (EURO)


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Multumim pentru participarea la miting

Protest anti BecaliOrganizatorii mitingului de protest “Revolutia stelista” doresc sa multumeasca celor aproximativ 1000 de supoteri prezenti la actiunea desfasurata duminica, 17 aprilie, in fata “Palatului” pat