home
01-12-10

Conferinta de presa inaintea meciului cu Liverpool

fcsteaua.ro va pune la dispozitie conferinta lui Marius Lacatus, inaintea meciului cu Liverpool de joi, 2 decembrie, ora 20:00.





De asemenea, va propunem un concurs, un test de perspicacitate pentru userii fcsteaua.ro. Cel care va oferi primul raspunsul corect va primi un tricou aniversar "Anul 63". Va rugam ca raspunsurile sa fie cat mai serioase, fara mistouri sau persiflari. Imaginea alaturata este luata astazi, 01.12.2010 la conferinta de presa de dinaintea meciului Steaua-Liverpool. Ce nu este in regula la ceasul lui Marius Lacatus ?

UPDATE:Raspunsul la concurs era: "Data nu este setata corect". mihai024 a fost primul care a oferit raspunsul corect, drept urmare, va primi un tricou aniversar "Anul 63". Felicitari!

https://www.fcsteaua.ro/media/images/inline/1265835739_A_007.JPG


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Steaua - CFR Cluj - LIVE VIDEO!

FCSteaua.ro va ofera meciul Steaua-CFR Cluj. Meciul va incepe in cateva minute. Vizionare placuta. STEAUA: Tătăruşanu - Bonfim, Geraldo, Galamaz, Latovlevici - Gardoş, Brandan - Surdu,

Steaua Bucuresti - CFR Cluj 2-2 (1-1)

Doua echipe de impiedicati.In ultima etapa a turului in Ghencea a venit o echipa puternica, teoretic. CFR Cluj este campioana en titre. Cu toate acestea, clasamentul actual spunea doar ca echipa de pe locul 6 a primit vizita ec