home
20-07-10

Protestul trebuie sa continue!

In aceste zile cumplite de neliniste, confuzie si saracie nationala, agravata de recesiunea economica fara precedent in istoria moderna a acestei natiuni, romanul incearca disperat sa uite cine este si isi paraseste fundamentul pe care a fost constituit. Astfel el se agata mai mult sau mai putin constient de orice bucurie, oricat de marunta si fara elementarul continut, doar pentru a ramane pe aceeasi linie pe care a fost obisnuit sa continue.

Steaua, simbolul national ce a constituit unul dintre reperele acestei natiuni prin alinierea acestei tari la normalitatea vest-europeana, se confunda astazi, mai profnd ca niciodata cu mediul instabil si nevindecat al acestei patrii mult iubite de noi. Din pacate, nu aceasta confuzie reprezinta continutul problemei ci efectul devastator pe care il are asupra Stelismului adevarat. Acesta moare prin fiecare mutare a elementelor ce-l constituie, fiind facuta de o mana scaboasa, diabolica.
Suflarea stelista trebuie sa inteleaga si sa respecte faptul ca Steaua este aceeasi si va ramane aceeasi si peste secole, indiferent de evolutia acestei societati.

Noi NU trebuie sa uitam de ceea ce inseamna Steaua nici cand dusmanul de moarte ne va pune sabia la gat si ne va soma s-o facem.

NU trebuie sa ne confundam cu mediul slab calitativ al acestei societati, printr-un compromis \"strategic\", patrunzand astfel intr-o cocina in care incercam asiduu sa-i transformam pe porci in caprioare!

NU trebuie sa ne autospulberam in majoritate, doar pentru ca aceasta conteaza!

NU trebuie sa ne punem increderea ca Steaua, aflata intr-o profunda coma de cativa ani, va fi resuscitata prin calmante peste noapte!

NU trebuie sa ne fie teama atunci cand aparam cu toate fortele un lucru bun, demn!

NU trebuie sa ne lasam invinsi!

NU trebuie sa renuntam!

Steaua lupta pana la capat!

Steaua suntem noi!

ultramoro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Doneaza acum!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Legendele Stelei, reunite!
Fanii au ingenuncheat in fata lui Lacatus! - VIDEO (update)

Anul 63 Steliştii vor sărbători pe 7 iunie 63 de ani de la înfiinţarea clubului din Ghencea. Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a marcat evenimentul printr-o petrecere la care au par