Guvernul scoate la licitație marca Steaua. Prețul de pornire a fost stabilit sub forma unei taxe anuale.

de | septembrie 24, 2016

Guvernul scoate la licitație marca Steaua, la un preț de pornire de 3,69 milioane euro/an, fără TVA. În luna februarie, brandul “Steaua București”, pe care patronul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, încearcă să îl reobțină după ce l-a pierdut în instanță în fața Clubului Sportiv al Armatei, era anunțat ca fiind evaluat la nu mai puțin de 57,3 milioane de euro, cât brandul de la Fiorentina, Lazio, Corinthians, Sevilla la acel moment, potrivit calculelor Profit.ro.

Prin Decizie civilă pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție în decembrie 2014, instanța a dispus anularea mărcii „STEAUA BUCUREȘTI”, folosită de Fotbal Club Steaua București SA, iar Clubul Sportiv al Armatei “STEAUA” București a primit certificatul de înregistrare a mărcii.

Conform Legii 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, nefolosirea efectivă a mărcii „STEAUA BUCUREȘTI” pentru o perioadă neîntreruptă de 5 ani conferă dreptul oricărei persoane interesate să solicite instanței decăderea titularului din drepturile conferite de marcă.

Din acest motiv, Guvernul se grăbește acum să transfere dreptul asupra mărcii „STEAUA BUCUREȘTI”, prin licitație, stabilind prețul de pornire sub forma unei plăți anuale, de 3.694.220 euro fără TVA.

UPDATE ora 19.53. După publicarea informației Profit.ro, finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, pentru News.ro, că licitația făcută de Guvern pentru marca Steaua este făcută corect și a precizat că nu este interesat să participe, dar că ar da simbolic 10.000-20.000 de euro pe an.

“Guvernul a scos la licitație pentru că așa se face. Să vedem acum cu cât se vinde. La primul pas cer 3,7 milioane pentru că au făcut o evaluare și așa spune legea. E corect ceea ce fac. Nu este mare suma, e corect făcută licitația pentru că ei de la Guvern vin și spun: De ce vă certați cu Becali? Scoateți marca la vânzare să vedem cât costă. Să vedem cu cât se vinde, dar procedura este corectă. Eu asta am și cerut când am fost la MApN și am vorbit cu doamna aceea secretar de stat. Dacă la prima licitație nu vine nimeni, apoi scade până la 50 la sută, apoi se face negociere directă. Eu nu sunt interesat nici la 50 la sută pentru că nu ai ce să produci de 1.850.000 pe an, deoarece trebuie să-ți mai rămână și ție un leu. Cineva care o ia nu produce banii ăștia, 3,7 milioane pe an“, a declarat Becali pentru News.ro

Întrebat unde ar fi dispus să intervină în această licitație, Gigi Becali a declarat că ar da simbolic 10.000-20.000 de euro pe an: “Din punctul meu de vedere, eu aș da pe an undeva la 10.000-20.000 de euro, așa simbolic. Pentru că marca asta nu produce nimic. Eu am avut experiența asta cu Departamentul de Marketing și pierdeam 10.000 de dolari pe lună cu fulare și materiale promoționale. Atunci am desființat serviciul de marketing și nu mai vând nimic. Sunt alte mărci, Riesling, misling, nu știu, nu mă pricep, care vând. Dar nu-i interesează pe oameni ciocolata Steaua. Singurele lucruri care merg sunt de îmbrăcăminte sport, dar și de-astea câte să vinzi ca să câștigi mai mult de 3,7 milioane pe an?”.

FC Steaua, patronat de Gigi Becali, a fost acționat în instanță în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga I.

În aprilie 2012, Tribunalul București a respins cererea, decizie menținută de Curtea de Apel București. În decembrie 2013, ICCJ a dat dreptate, însă, clubului sportiv al armatei.

De atunci, cele două grupări nu au ajuns la un acord privind folosirea mărcii Steaua de către clubul patronat de Gigi Becali, iar echipa de fotbal este obligată să joace sub numele de FCSB și sub o altă emblemă.

Marți, CSA Steaua a depus o cerere de chemare în instanță a clubului deținut de Gigi Becali, Fotbal Club Steaua București, prin care solicită recuperarea prejudiciului de 36,8 milioane de euro din folosirea mărcii în perioada 2004-2014.

Preluare ad litteram de pe www.profit.ro

Nota Redacției:

Vă oferim documentul “Nota de fundamentare” pentru scoaterea la licitatie. Pentru mărirea imaginii dați un click pe ea.

Citiți cu atenție Nota de fundamentare si ce zice legea! „Marca” scoasă la licitație nu e veșnică, așa cum predică unii, ci la nefolosire timp de 5 ani se pierde și o poate înregistra oricine. Asta nu transmite palmares, loc în Liga 1 sau altele bazaconii. Deci nu este vorba de marca(brandul) „Steaua” pe care bate monedă Talpan. După 5 ani asta dispare, dar cea a CSA-ului rămâne (sigla) că e folosită. Este limpede și pentru mintea unui cocoș că este vorba o siglă și nu un brand.

Potrivit Notei de fundamentare, conform prevederilor Legii nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, republicată, cu modificările ulterioare, nefolosirea efectivă a mărcii STEAUA BUCUREŞTI pentru o perioadă neîntreruptă de 5 ani dă dreptul oricărei persoane interesate să solicite instanţei de judecată decăderea titularului din drepturile conferite de marcă.

Nota de fundamentare și Legea 84/1998 dovedesc o data în plus că „FCSB” este continuatoarea la fotbal Steaua București, iar în 2014 “FCSB” a pierdut doar o siglă!

37 de comentarii la „Guvernul scoate la licitație marca Steaua. Prețul de pornire a fost stabilit sub forma unei taxe anuale.

  1. xray Autor articol

    Update notă

    Citiți cu atenție Nota de fundamentare si ce zice legea! “Marca” scoasă la licitație nu e veșnică, așa cum predică unii, ci la nefolosire timp de 5 ani se pierde și o poate înregistra oricine. Asta nu transmite palmares, loc în Liga 1 sau altele bazaconii. Deci nu este vorba de marca(brandul) “Steaua” pe care bate monedă Talpan. După 5 ani asta dispare, dar cea a CSA-ului rămâne (siga) că e folosită. Este limpede că este vorba o siglă și nu un brand.

    Potrivit Notei de fundamentare, conform prevederilor Legii nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, republicată, cu modificările ulterioare, nefolosirea efectivă a mărcii STEAUA BUCUREŞTI pentru o perioadă neîntreruptă de 5 ani dă dreptul oricărei persoane interesate să solicite instanţei de judecată decăderea titularului din drepturile conferite de marcă.

    Nota de fundamentare și Legea 84/1998 dovedesc o data în plus că „FCSB” este continuatoarea la fotbal Steaua București, iar în 2014 “FCSB” a pierdut doar o siglă!

    PS
    Acum s-a formatat articolul în forma finală.

    1. answer

      1. Eu citesc că se urmăreşte asigurarea unei continuități a folosirii denumirii “STEAUA BUCUREŞTI”, cît şi a unei SIGLE aparținînd CSA Steaua Bucureşti. Aşadar denumirea e folosită abuziv momentan de către societatea comercială, în clasa 41-fotbal, cum zice în nota de fundamentare pe care ai publicat-o?
      2. Mai citesc în legea 84/1998, art.40 că
      “(1) Drepturile asupra mărcii se pot transmite prin cesiune, licență sau pe cale succesorala.” În niciun caz nu e vorba de vînzare cum văd că bate cîmpii becali.

        1. answer

          Păi ce spune la pct. 2 din nota de fundamentare? Nu scrie negru pe alb că se doreşte “asigurarea unei continuități în vederea folosirii denumirii “STEAUA BUCUREŞTI”…”?
          Guvernul prin M.Ap.N. scoate la licitație dreptul de folosință al mărcii, că legea zice clar că nu poate fi vîndută.
          Unde e trollingul?

          1. xray Autor articol

            @answer.
            Trolling cu ce a behait ciobanul, care nu era in discutie.

            În rest, eu nu sunt purtator de cuvât al guvernului sau consilier să te lămuresc pe tine sau pe alții. Am publicat ce a scris guvernul și profit.ro. Fiecare citește și înțelege cum îl duce capul. Ca tot românul, mi-am spus și eu opinia.

            PS
            Amice, denumirea “STEAUA BUCUREŞTI” există și este continuă cu și fără sigla aia scoasă la licitație, pentru că există și va exista CSA STEAUA BUCUREŞTI. Pricepi? Cum să vrei conťinuitatea la ceea ce există și va exista chiar dacă dispare sigla din 2014? Mai mult, nimeni nu oprește MApN să-și facă echipă de fotbal CSA STEAUA BUCUREŞTI, cu sau fără sigla aia. Pe aia vor să o mulgă de bani că au dat bani pe evaluarea ei. Atat! Cât va scoate vom vedea.

            Nu trebuie să-mi răspunzi, că nu mă interesează. Răspunde-ți ție!

          2. answer

            Şi îmi asum o eroare din postarea de mai sus.
            O marcă poate fi înstrăinată printr-un contract de cesiune. Greşeala mea, m-am grăbit.
            În schimb, la punctul 1 din nota de fundamentare văd că scrie “…stabilirea taxei de licență pentru folosirea mărcii “STEAUA BUCUREŞTI”…”şi nu se pomeneşte de cesionarea acesteia.

  2. kla2005

    Asa o denumesc ei pt a o “marketiza”
    Baiul e ca se laudau si se lauda ca s-au luptat pt sigla pt a recupera palmaresul pt o noua echipa de fotbal…insa acum o vand pt a nu o pierde, pt ca deja au trecut doi ani fara sa o foloseasca…
    Poate se gaseste vreun dinamovist sa dea banii si sa o atarne in Stefan cel Mare si atunci sa vedeti bucurie pe Boroi/Talpan….nu???

  3. answer

    @xray
    Îți răspund pt. că aşa mi se pare normal. Atît timp cît ai postat în cadrul articolului şi ceea ce a spus becali, am comentat vis-a-vis de vorbele lui.
    Denumirea “Steaua Bucureşti” nu are continuitate sub marca în clasa 41-fotbal, aici e problema.Despre asta e vorba aici: scoaterea la licitație a dreptului de folosință a mărcii în clasa 41-fotbal.
    Numai bine!

      1. answer

        @xray
        Îți răspund pt. că aşa mi se pare normal. Atît timp cît ai postat în cadrul articolului şi ceea ce a spus becali, am comentat vis-a-vis de vorbele lui.
        Denumirea “Steaua Bucureşti” nu are continuitate sub marca în clasa 41-fotbal, aici e problema.Despre asta e vorba aici: scoaterea la licitație a dreptului de folosință a mărcii în clasa 41-fotbal.
        Numai bine!

        Am citit ce zice-n nota de fundamentare: “clasa 41-fotbal”.
        Si nu am devenit jurist, nici nu am de gind sa ma fac. Prefer sa ramin in chibit! 😉

        1. xray Autor articol

          @answer
          Faci pe niznaiu? 🙂 Tu nu ai comentat articolul.
          La pct 1) ți-ai spus opinie referitoare la primul meu comentariu de aici, ceea ce era ok.
          La pct 2) te-ai adresat tot mie, în introducând ciobanul în discuție ca și cum eu eram avocatul lui. Trollai dialogul cu mine, de asta ți-am răspuns:
          “Citește tu ce scoate la licitație Guvernul și nu mai bate câmpii cu ciobanul. N-am timp de trolli si lozincile lor!”

          Ca sa-ți raspund totuși, Becali nu bătea câmpii, avea dreptate, nu ai înțeles tu.

          Hai să te lămuresc eu.
          El asimila procedura de licitare cu o vânzare și așa este. CSA vinde licența pe un an (vinde dreptul de folosire marca) pentru că nu-l da de pomana (cu titlu gratuit), ci contra cost!

          Cesiunea este tot un fel de vânzare pentru că transferul este definitiv.
          a) Cesiunea= Contract prin care creditorul transmite unei persoane, contra unui preț, drepturile pe care le are față de datornicul său. Deci își vinde un drept.
          b) Cesiunea= transmitere prin contract de către o persoană sau firmă (cedent) unei alte persoane sau firme (cesionar) a unui bun sau a unui drept.

          Concesiunea este un fel de închiriere pentru că transferul este pe o durată determinată. Poate fi contra cost sau cu titlu gratuit.

  4. siegfried

    Aşa ceva nu vezi decât în filmele cu proşti.
    Din actele guvernului rezultă că CSA-ul nu scoate la licenţiat marca aia notorie sub care echipa a câştigat Cupa Campionilor, ci clona înregistrată în 2013 ( nr.130904) după marca înregistrată de Becali. Şi mai vor şi 3,7 milioane de euro :))))
    Marca înregistrată de FC Steaua vs. clona CSA-ului.
    http://www.activenews.ro/documente/Steaua/foto%205.jpg
    Şi o comparaţie între aceeaşi marcă înregistrată în 2004 de FC Steaua vs marca originală sub care s-a câştigat cupa campionilor
    http://www.activenews.ro/documente/foto%203.png

  5. answer

    @siegfried
    Eu discut pe tema articolului de fata.
    Nu sint jurist, n-am de gind sa citesc acum legi si tratatul de la Paris. Tot ce pot spune este ca din legea 84/1998 o marca e definita ca “orice semn susceptibil de reprezentare grafica, inclusiv cuvinte…”. Asta am citit.
    Vad in poza postata la articol ca se pomeneste de marca “Steaua Bucuresti”, clasa 41-fotbal, nicio pomenire despre conventia de la Paris, clasa 41-invatamint, sau clasa 41-cultura.
    Eu comentez la ce vad aici. Iar aici vad ce-am scris mai sus, repet:
    1. M.Ap.N. trebuie abilitat in vederea valorificarii drepturilor de proprietate intelectuala asupra marcii.
    2. Se doreste organizarea unei licitatii in vederea licentierii de catre cineva a marcii “Steaua Bucuresti” clasa 41-Fotbal.
    3. Aceasta licentiere se doreste a fi facuta in vederea asigurarii unei continuitati a denumirii “Steaua Bucuresti” si a unei sigle inregistrata de CSA Steaua Bucuresti la OSIM.
    Lamureste-ma tu de ce se pomeneste acolo de “asigurarea continuitatii folosirii denumirii “Steaua Bucuresti”. Altceva nu ma intereseaza, serios!

  6. xray Autor articol

    @Answer
    Asta nu ai priceput, desi ti-am scris romaneste.
    Prin CSA exista continuitate ca marca “Steaua Bucureşti” valabila si in clasa 41 inca din anul 1996, nu din 2014!

    CSA poate inchiria ex-sigla FCSB (din 2014), dar până în 2014, putea oricând închiria “în 41” și sigla CSA (din 1996) “Steaua Bucureşti”!

    Între 1998 si 2014, CSA Steaua Bucureşti putea face echipa de fotbal fara sigla FCSB-ului. De ce nu a făcut-o?
    Sigla FCSB-ului nu a oprit CSA nici sa faca echipa de fotbal, nici sa scoata la licitatie dreptul de folosinta “in 41”. Nu trebuia sa astepte 20 de ani, pana in 2016, ca să declanșeze vreo continuitate! Pricepi?

    CSA are sigla/marca “Steaua Bucureşti” valabila si in clasa 41 din anul 1996, nu din 2014!
    Are centru de copii si juniori in clasa “41” care se numeste “Steaua Bucureşti” si are sigla CSA, nu cea ex-FCSB.

    Ce face acum este sa-si scoata banii dintr-o chirie pe un desen fost al FCSB, pentru care a platit 80.000 de euro evaluare!

    Să vedem cine ii va da banii aia, pentru ca acel desen nu-ti da loc in liga 1, nici palmaresul… Cine crezi ca va da chirie 3,6 mil euro pe an și să sa o ia din liga a IV-a și fără palmares?

    Asta este cauza pentru care CSA nu si-a facut echipă până acum și se concentrază cu procese să obțină desființarea continuatoarei, “FCSB”-ul.
    Vom vedea!

    Uite marca CSA. Citeste bine ca ti-am pus sageti speciale sa vezi:
    (click imagine)

    Asta îmi aduce aminte de cum se făceau firmele după 1990. Treceau ca înecații la obiectul de activitate întreaga listă a codurilor CAEN, sute de activități, exact ca CSA-ul, club sportiv al armatei, în lista de produse NISA a mărcii “Steaua București”. :))

    E suficient să te uiți doar la primele 8 sa iti dai seama de absurdul împopoțonării “all in”. Cum termenul de “marcă notorie” într-un domeniu e trecut în derizoriu prin extrapolarea aberantă și lacomă la toate produsele și serviciile pământului în care ai expertiză zero. Ce treaba are marca Steaua cu ele?
    Intreaga lista de la 1 la 45 e AICI, pg. 30.

  7. xray Autor articol

    PS
    Potrivit Notei de fundamentare, conform prevederilor Legii nr. 84/1998 nefolosirea efectivă a mărcii STEAUA BUCUREŞTI pentru o perioadă neîntreruptă de 5 ani dă dreptul oricărei persoane interesate să solicite instanţei de judecată decăderea titularului din drepturile conferite de marcă.

    Este clar și pentru un copil de țâță ca guvernul a scris asta pentru sigla aia din 2014 și nu pentru bradul “Steaua Bucuresti”, pentru că pe CSA nu a dizolvat-o nimeni și nici nu intenționează guvernul să o facă.

  8. adrian0808

    Cred ca cineva totusi va da 30 mii euroi pe sigla aia .
    O va lua.
    O va duce la ciini in groapa si o va pune la wc-uri (daca exista asa ceva acolo) astfel incat cateii sa faca nevoile pe ea ….

    Ce as mai rade doamne de talpan si toti imbecilii care o tot dau sus si tare cu desenul lor …. ce curati si liberi or sa se simta ei …. cu toate hotararile lor judecatoresti ….

    Dar cred ca va veni loja hiram cu tofan si talpan ….. sa vedem potenta lor din buzunare/conturi …..

    1. asprilia

      @adrian0808.
      razi tu harap alb ,dar in liga 4 echipele de traditie joaca cu 5000 de suporteri in liga 1 ,echipa berbecului puscaria joaca cu 1000 de copii femei si pensionari,asa ca nu rade tu aiurea ca fiecare e liber sa faca si sa aleaga ce vrea

      1. vitto

        @asprilia.
        du-te tu atunci la echipele de traditie care joaca in liga 5 (si nu a 4-a cum incerci sa ne mistifici) …… noi suntem din alta categorie, din alt film …… jucam joi cu villareal si duminica cu craiova! pe mine nu ma intereseaza dragostea de femeia urata pe care tot incercati sa ne-o bagati pe gat!

  9. adrian0808

    @Asprilia

    Nu te opreste nimeni sa-ti iei traditiile si sa te duci in liga 25 cu 100000 de suporteri ….
    Daca suporterii aia tineau asa de mult la echipele lor nu ajungeau in faliment ….. dar ei nu erau in stare sa dea 20 lei pe un bilet …. li se parea mult …. asa s-a dus si crapid si universitatea si u cluj si gazarii ….. daca veneau constant la meciurile lor cate 20k spectatori nu se desfiinta nici una …. daca reuseau sa joace si ceva fotbal de calitate erau si mai ok ….
    Dar vezi tu …. importanti sunt banii ….. asa ca fotbal cu salarii de 500 euro pe luna inseamna maxim liga 4 …..
    In curand si STEAUA va ajunge acolo …. mai devreme sau mai tarziu ….
    Sistemul e putred , oamenii sunt redusi mintal , fotbalistii si antrenorii sunt niste caricaturi in proportie de 90% , conducatorii/finantatorii/patronii niste nulitati intr-ale business-ului …. baza materiala-infrastructura nu exista …..
    Trebuie un reset general …..

    1. vitto

      lasa-ne domne cu viziunile astea sumbre, de “fino del mondo” …… fotbalul este joc si viata …… noroc ca gicuta al nostru nu este vreun ezoteric si are moralul de fier ….. noi mergem mai departe ….. alaturi de Steaua, Echipa Sufletului Nostru!

  10. xray Autor articol

    @Answer

    Te rog transmite-i lui Cata Mihai, când mai intră pe steaua.ro să-si ia citate pentru Steaua Liberă, să vină cu insoțitor agreat de Asociația handicapaților ca să-i coloreze în românește ce înseamnă. În textul copiat de el (și postat acolo) scrie ceva, însă oligofrenul face spume epileptice la gură, înțelegând exact pe dos. Mă rog, știam că el gândește cu dosul, dar de când e fetița feisbuciuștilor nu mai are pauze pentru gândire nici acolo.

    Nu mă preocupă insultele lui, dar din spirit umanitar pentru că m-a citat, mi-e teamă să nu dea colțul din cauza “turbarii” pe ce nu știe să citească sau face toxiinfecție cu rahat.

      1. xray Autor articol

        @fortuneteler

        Are legătură că de la articolul asta a citat!

        a) Ce am scris eu in ce citeaza el:

        b) Si ce a citit imbecilul că aș fi scris eu:

        PS. După ce citești voi șterge această postare cu dejecțiile acefalului.

        1. fortuneteller

          Bine mai, poti sa stergi acum. Crezi ca ma indoiam cumva de existenta idiotenilor cu pricina? Doar ca sunt multe asemenea opinii, si nu are rost sa te pui cu prostu’, are mintea odihnita. Mai bine ai transmite acelui … liber ca trebuie recitit comentariul tau la o viteza care permite procesarea. Eventual sa-si ia o zi libera (sic!) de la serviciu, s-ar putea sa dureze.

    1. vitto

      mai x-ray,
      oamenii precum “raspuns” si colegii lui eliberati se chinuie si au dificultati, caci pana la urma ei sufera de o evidenta infirmitate: sindromul prostiei si al superficialitatii barbare! ….. o veche vorba ne spune ca un om destept se crede prost, pentru ca el invata in fiecare zi cate ceva si in fiecare zi vrea, se lupta si cauta sa descopere lucruri noi. asa ajungem noi la concluzia ca nu stim nimic?! la polul opus, un prost se crede destept pentru ca el nu invata deloc si crede ca le stie pe toate …. acum si mereu!

      nataraii la care faci trimitere sunt doar excesivi de triviali si de orgoliosi, ptr ca pana la urma asa sunt toti prostii si tembelii! in lumea lor marunta, cinica, dar şi meschina, ei nu se mai gandesc si la ceilalti, nu se mai raporteaza la fapte, la intamplari …. totul se rezuma la ei insisi, iar intr-o lume in care exista doar EI, oare cine sunt cei mai destepti? degeaba ii poti spune tu de mii de ori unui prost ca este prost ….. evident ca el nu va intelege si nu va realiza asta niciodata!

      taica-miu imi zicea mereu: te poti considera cu adevarat destept doar daca il poti convinge pe un prost ca este prost! asta insa e tare greu, tot mai greu in ziua de azi ……. e vremea incultilor galagiosi si a celor care prigonesc si mistifica adevarul!

      sa nu uitati niciodata ca prostia este contagioasa in cazul in care esti prea lenes sa o descoperi ca exista in tine si sa incerci sa o elimini!

  11. mq-messi

    Hai nu va mai agitati atat cu subiectul asta. Au trecut doi ani, lumea s a obisnuit cu fcsb ul, ce mai conteaza ca aia putini or sa aiba echipa in liga a 4 a. Ca mai vine un Lacatus cu ei etc. e total neinteresant. Serios… nea gigi aduce spuma atacantilor in iarna sa intre in shampion lig. Asta e stirea care conteaza!

    1. vitto

      @mq-messi.

      de doi ani tot face csa-ul echipa si nu mai ajunge ….. vezi ca lupii sunt flamanzi si ei tot la stana trag …… voi o sa ramaneti cu ochii pe net asteptand sosirea cavalerului salvator ….. atentie insa: calul cavalerului vostru nu este alb, ci maro!

      el cid campeador ramane unic!

  12. vitto

    inainte de orice, eu inteleg asa:
    daca abia ACUM, in 2016, guvernul intentioneaza sa imputerniceasca legal mapn si csa sa valorifice marca ….. atunci procesul deschis de nea talpan, eminent locotenent-colonel de justitie, in care se cer daune ptr venituri teoretice din vremuri anterioare, isi pierde obiectul si substanta? altfel spus, la modul simplist, pana la aprobarea HG-ului, mapn si csa nu aveau posibilitatea legala sa valorifice si sa beneficieze de pe urma marcii ….. atunci cum poti sa pretinzi daune reale ptr perioada anterioara, in care nu aveai voie sa obtii venituri in mod direct?! chiar daca sa zicem ca toata dreptatea este numai de partea mapn si vina doar la gicuta, veniturile de valorificare ale csa din perioada 2003-2014 nu puteau sa fie decat ZERO! un nonsens si inteleg ca avocatii lu’ gg studiaza problema…..
    mai mult, prin legea de organizare si functionare a guvernului si ministerelor ma indoiesc ca emiterea unui HG de imputernicire este suficienta ….. cred ca trebuie ordonanta sau lege! ehe…. cale lunga si prostie multa!

Lasă un răspuns