FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gloria Bistrita

«123»
dr.adrian903.12.2007 19:22

despre acest meci nu e nimic de zis pozitiv despre stelisti.

Lacatus de cat timp e la Steaua de vreo 2 luni de nu mai mult

vedeti voi o viziune o idee in joc niste pase legate niste combinatii niste 1-2

eu unu nu

Lacatus nu e de Steaua

pe Ceahlaul la dus in divizia b pe UTA abia a salvat de la retrogradare

nicaieri nu a avut succes

macar Hagi a castigat cupa turciei

Lovin pe banca

Badea pe banca

Neaga pe banca

surdu in tribune

Dica afara

fcr196903.12.2007 19:23
incredibil... nustiu despre voi dar eu sunt dezgustat ... am plecat in min 41 cand a tras nebunu ala sut de la 40 de metri.. la faza asta imi venea sa arunc TV pe geam

UNI OAMENI AR TREBUI SA MOARA!!!! DOVADA CLARA SUNT SURDU Lovin Petre Badea

mi se face lehamite de fotbal cu jucatorii astia...:P

abia astept champions ligue sa vad fotbal...

nemilosul03.12.2007 19:24

Zapata, Goian, Rada, Emeghara, Dica, Badea, Neaga, Surdu.Nesu, Ov. Petre, Lovin,

mai laso dracu de treaba hai inteleg nu o nimeresti un meci ,2,3 da mai laso in MM de treaba ce cauta jucatorii astia meci de meci titulari

imi place de el ca dupa fiecare esec/semiesec ne povesteste de atitudinea jucatorilor de rautate de schimbari si in teren vad aceleasi panarame

inteleg ca nu ai jucatori da ia in plm de la echipa de tineret promoveaza fa ceva nu lasa aceiasi cacati sa joace meci de meci

daca cu Lacatus vrem sa construim o echipa ne-am dus dracu,nu am vazut si eu sa bage un jucator mai tanar in teren macar 5 min,sa riste ,sa i se vada mana

tind sa cred ca Lacatus din pacate e mai prost ca Olaroiu

nu i-as zice nimic daca am pierde cu Bistrita,Urziceni cu cine o fi da sa vad ca se constuieste o echipa nu se incearca in prostie sa resuscitam niste mortaciuni

inteleg ca e greu sa faci ceva cu ciobanul pe cap,dupa ce a trecut uraganul olita,cu niste panarame de jucatori dar nu pot sa inteleg ce cauta surdu in teren,ce cauta nesu in locul lui golanski,ce cauta cele 2 camile antifotbal intr-un meci acasa cu o echipa mediocra aici nu mai are nici o scuza Lacatus

zloty03.12.2007 19:25
despre acest meci nu e nimic de zis pozitiv despre stelisti.

Lacatus de cat timp e la Steaua de vreo 2 luni de nu mai mult

vedeti voi o viziune o idee in joc niste pase legate niste combinatii niste 1-2

eu unu nu

Lacatus nu e de Steaua

pe Ceahlaul la dus in divizia b pe UTA abia a salvat de la retrogradare

nicaieri nu a avut succes

macar Hagi a castigat cupa turciei

Lovin pe banca

Badea pe banca

Neaga pe banca

surdu in tribune

Dica afara

hai ma mai lasane cu Hagi al tau , a avut 2 cantonamente la dispozitzie ai vazut tu vreun joc al Stelei bun??? ceva vreo sclipire care satzi dea sperantza ca jocul se va imbunatatzi? stiu cal simpatizezi pe Hagi dar nul compara cu Laca ca nu merge

White_R03.12.2007 19:26
rada?? ceai ma ca e peste Ghionea iar despre Radoi ma bucur ca sa accidentat , stai sa revina finu si sa vezi cum incepe balciu cum no sai convina ba una ba alta stapanului vestiarului

despre meci: la primul 11 introdus in teren nu ma astept la un joc mai stralucit decat cel de la buzau

Pai ce sa zic daca tu crezi ca Rada e bun e parerea ta... Eu pariez oricand pe orice ca iti gasesc in curtea oricarui liceu cativa 'youngstars' care ii dau craci cu ochii inchisi lu' Rada ,care sunt mult peste el la orice :la viteza, tehnica, sut, pase, joc de cap ...Si nu doar decat Rada, ca n-am nimic cu el personal...singura problema e ca si-a gresit vocatia .

soare4ever03.12.2007 19:28
Zapata, Goian, Rada, Emeghara, Dica, Badea, Neaga, Surdu.Nesu, Ov. Petre, Lovin,

mai laso dracu de treaba hai inteleg nu o nimeresti un meci ,2,3 da mai laso in MM de treaba ce cauta jucatorii astia meci de meci titulari

imi place de el ca dupa fiecare esec/semiesec ne povesteste de atitudinea jucatorilor de rautate de schimbari si in teren vad aceleasi panarame

inteleg ca nu ai jucatori da ia in plm de la echipa de tineret promoveaza fa ceva nu lasa aceiasi cacati sa joace meci de meci

daca cu Lacatus vrem sa construim o echipa ne-am dus dracu,nu am vazut si eu sa bage un jucator mai tanar in teren macar 5 min,sa riste sa i se vada mana

tind sa cred ca Lacatus din pacate e mai prost ca Olaroiu

nu i-as zice nimic daca am pierde cu Bistrita,Urziceni cu cine o fi da sa vad ca se constuieste o echipa nu se incearca in prostie sa resuscitam niste mortaciuni

Ai drepatate!IS satul de antrenorii astia!Pai cum sa mai joci cu Surdu titular frate???

Ma intreb si eu asa ca nebunul!!!

zloty03.12.2007 19:28
Pai ce sa zic daca tu crezi ca Rada e bun e parerea ta... Eu pariez oricand pe orice ca iti gasesc in curtea oricarui liceu cativa 'youngstars' care ii dau craci cu ochii inchisi lu' Rada ,care sunt mult peste el la orice :la viteza, tehnica, sut, pase, joc de cap ...Si nu doar decat Rada, ca n-am nimic cu el personal...singura problema e ca si-a gresit vocatia .

daca rada sia gresit vocatia ,atunci de Banel ,ov Petre ,Lovin ,Badea ,surdu ce sa mai zicem incepe cu astia si dupaia avanseaza la rada ca ala barem e cu o clasa peste

xDaJACKALx03.12.2007 19:29
Am vazut aseara meciul de la Cluj. La finalul lui, marele comentator sportiv Cosmin Baleanu emitea urmatoarea fraza: "Maine se disputa in Ghencea restanta dintre Steaua si Gloria Bistrita , meci ce se anunta extrem de interesant". Pai cum MM sa fie "extrem de interesant" meciu' nostru de acasa cu Bistrita? In mod normal le dam 2-3 si gata, ce sa fie interesant domle? M-am saturat de crapidistu ala, ca si de celalalt , saMuila de la National

Si ce vroiai sa zica? "Maine seara pe Kanal D va fi un meci extrem de plictisitor recomandat doar persoanelor cu insomnie"?

predatorpulse703.12.2007 19:29

DEZOLANT,ce sa mai spun,am venit pe la 8 acasa obosit,asteptand sa vad meciul Stelei sperand la o imbunatatire,cat de mica,insa am fost tratat cu aceeasi ciorba reincalzita de 2 ani incoace. Ce naiba,chiar e asa de greu sa joci ceva legat,cred ca Steaua nu a avut 5 meciuri in ultimele 2 sezoane in care sa joace fotbal de calitate. E aceeasi poveste,unii au atitudine dar nu au valoare altii au valoare dar sunt plicitisiti de fotbal,iar ceilalti jucatori buni sunt accidentati.

Un lucru e cert: desi panaramele astea au 8000 de oameni in tribune cred ca acei oameni nu au venit pentru fotbal,ci pentru amintirea Templului Fotbalului Romanesc in care odata se juca fotbal de calitate si pentru numele Steaua. Atat. Nefiind la meci pun o intrebare care sper sa fie raspunsa de cei care vor veni de la stadion si vor posta mai tarziu: s-a strigat impotriva ciobanului sau tot impotentul surdu e tinta principala?

Indiferent de rezultatul acestui meci si de cum se va termina sezonul imi pare rau sa spun ca Steaua Bucuresti nu mai este o echipa de fotbal ci o adunatura de baieti care castiga sute de mii de euro si care habar n-au de tehnicile de baza,in fotbal, si anume pasa,preluare,sut etc.

Sa fii jucator la Steaua si sa nu stii sa preiei o minge e ca si cum ai fii profesor universitar fara sa stii abecedarul.

Sa le fie rusine ca dau numai pase pe sus sau la semi-inaltime pe cel mai bun gazon din tara(parca facut sa se joace pe jos,e ca in palma gazonul) doar pentru ca ei nu stiu sa faca o preluare la firul ierbii.

Si ca sa nu uit:CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

flo220303.12.2007 19:32

incredibil cum pot ajunge unii fotbalisti, si mai ales la Steaua ! sa n-ai tu un jucator sa dea sanatos pe poarta din 18-20 m :mellow:

rosu emeghara !

soare4ever03.12.2007 19:32
DEZOLANT,ce sa mai spun,am venit pe la 8 acasa obosit,asteptand sa vad meciul Stelei sperand la o imbunatatire,cat de mica,insa am fost tratat cu aceeasi ciorba reincalzita de 2 ani incoace. Ce naiba,chiar e asa de greu sa joci ceva legat,cred ca Steaua nu a avut 5 meciuri in ultimele 2 sezoane in care sa joace fotbal de calitate. E aceeasi poveste,unii au atitudine dar nu au valoare altii au valoare dar sunt plicitisiti de fotbal,iar ceilalti jucatori buni sunt accidentati.

Un lucru e cert: desi panaramele astea au 8000 de oameni in tribune cred ca acei oameni nu au venit pentru fotbal,ci pentru amintirea Templului Fotbalului Romanesc in care odata se juca fotbal de calitate si pentru numele Steaua. Atat. Nefiind la meci pun o intrebare care sper sa fie raspunsa de cei care vor veni de la stadion si vor posta mai tarziu: s-a strigat impotriva ciobanului sau tot impotentul surdu e tinta principala?

Indiferent de rezultatul acestui meci si de cum se va termina sezonul imi pare rau sa spun ca Steaua Bucuresti nu mai este o echipa de fotbal ci o adunatura de baieti care castiga sute de mii de euro si care habar n-au de tehnicile de baza,in fotbal, si anume pasa,preluare,sut etc.

Sa fii jucator la Steaua si sa nu stii sa preiei o minge e ca si cum ai fii profesor universitar fara sa stii abecedarul.

Sa le fie rusine ca dau numai pase pe sus sau la semi-inaltime pe cel mai bun gazon din tara(parca facut sa se joace pe jos,e ca in palma gazonul) doar pentru ca ei nu stiu sa faca o preluare la firul ierbii.

Si ca sa nu uit:CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Asa e!!Nu mai suportt !!

Unde e Steluta meaa??Undeeeeeee?

zloty03.12.2007 19:35

ASTA NU E Steaua E O GLUMA PROASTA

Raul198803.12.2007 19:40

hai ca daca intra Cristocea si Bicfalvi poate sa schimba ceva

sper sa intre si ei in repriza a doua

mai prost nu putea sa inceapa repriza a doua

rosu emeghara :sad2:

«123»