Zapata, Goian, Rada, Emeghara, Dica, Badea, Neaga, Surdu.Nesu, Ov. Petre, Lovin,
mai laso dracu de treaba hai inteleg nu o nimeresti un meci ,2,3 da mai laso in MM de treaba ce cauta jucatorii astia meci de meci titulari
imi place de el ca dupa fiecare esec/semiesec ne povesteste de atitudinea jucatorilor de rautate de schimbari si in teren vad aceleasi panarame
inteleg ca nu ai jucatori da ia in plm de la echipa de tineret promoveaza fa ceva nu lasa aceiasi cacati sa joace meci de meci
daca cu Lacatus vrem sa construim o echipa ne-am dus dracu,nu am vazut si eu sa bage un jucator mai tanar in teren macar 5 min,sa riste ,sa i se vada mana
tind sa cred ca Lacatus din pacate e mai prost ca Olaroiu
nu i-as zice nimic daca am pierde cu Bistrita,Urziceni cu cine o fi da sa vad ca se constuieste o echipa nu se incearca in prostie sa resuscitam niste mortaciuni
inteleg ca e greu sa faci ceva cu ciobanul pe cap,dupa ce a trecut uraganul olita,cu niste panarame de jucatori dar nu pot sa inteleg ce cauta surdu in teren,ce cauta nesu in locul lui golanski,ce cauta cele 2 camile antifotbal intr-un meci acasa cu o echipa mediocra aici nu mai are nici o scuza Lacatus