FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gloria Bistrita

«123»
Raul198803.12.2007 14:45

stie cineva daca meciul e transmis undeva pe net

pe sopcast ligaonline si jlc nu poti sa vezi meciul :sad2:

Wally03.12.2007 15:08
Iar Vali Badea titular :(

Decat Iacob...

satmundi03.12.2007 15:16
Corect, nu sunt expert, dar nu stiam ca criteriul dupa care se hotaraste daca atacantul care inscrie (Trica)este sau nu in off-side este acela de a fi pe linie sau in spatele pasatorului (Semedo). Eu stiu ca daca pasa este spre inainte si nu pe linie sau in spate si daca atacantul este in fata ultimului jucator advers, in afara de portar, este off-side

pentru ca pasatorul era deja in spatele fundasilor, putea sa fie offside numai daca trica era mai in fata decat Semedo in momentul pasei.

iar faza cu pasa inainte nu e valabila in nici o situatie...mai toate pasele sunt inainte in situatie de atac pentru ca se dau pe pozitie viitoare...conteaza doar pozitia ultimului aparator,sau in situatia de fata ,pozitia celor doi unu fata de celalalt

dr.adrian903.12.2007 15:20
stie cineva daca meciul e transmis undeva pe net

pe sopcast ligaonline si jlc nu poti sa vezi meciul :sad2:

http://www.plztv.com/romanian.html

GRB03.12.2007 15:27

Stau si ma gandesc daca nu luam gol cu Urziceni si cu Buzau in min 92 acum eram doar la 8 puncte de CFR si era camp relansat ,dar ce sa ma mai gandesc daca pierde CFR sau face egal cand Steaua are un joc slab si ia bataie de la ultima clasata U Cluj . Sper doar sa vina 3-4 jucatori straini de valuare poate reusim sa terminam pe locul 2 desi va fi foate greu daca nu imposibil sa depasim pe Rapid in camponat pana la sfarsit .....

vanfootball03.12.2007 15:59

Si daca batem in seara asta, ce?! Mai are vreo importanta locul ocupat, atata timp cat Becali vrea cadouri din partea adversarilor si trece chiar la fapte? Echipele adverse nu primesc prime daca o opresc pe Steaua din drumul ei spre varful clasamentului, de acum ?!!!! Asta e Steaua cu care ne asociem, chiar vrem ca asemenea practici sa fie o obisnuinta in Romania? Cred ca va dati seama ca in retur avem 3 puncte asigurate de la fratii nostri din Buzau, n-o sa mai permita prostul satului asemenea accidente ale Bunicii.

E o rusine ce se intampla la Steaua, niciodata numele Steaua nu a fost manjit in asa hal. Eu nu mai nicio treaba cu actuala FC Steaua si nu ma intereseaza ce rezultate va avea, cu toti Rpajcii si Camusii care vor veni.

Imi e dor de bucuria si durerea provocate de Steaua, cand universul mi se invartea in jurul celor doua culori. Acum nu mai simt nimic si tot ce pot spune e : Bafta Lacatus!

PS: Pentru cei care ma vor intreba de ce postez pe site-ul suporterilor daca nu tin cu Steaua, le raspund de pe acum ca a fi total impotriva strutocamilei becaliene, nu inseamna ca nu esti stelist. Pentru cei ce nu stiu, exista un CS Steaua, exista o sectie de fotbal care a fost inainte de rusinea actuala si va exista si fotbal nepatat de lipitoarea asta nenorocita, pe viitor. In amintirea a ce a fost si in speranta a ce va veni dupa abdicarea "cavalerului negru", va salut!

mNiosu03.12.2007 16:31

Sper sa nu ne bata si astia.... :biggrin: ..... :sad2:

sadeyes03.12.2007 16:32
pentru ca pasatorul era deja in spatele fundasilor, putea sa fie offside numai daca trica era mai in fata decat Semedo in momentul pasei.

iar faza cu pasa inainte nu e valabila in nici o situatie...mai toate pasele sunt inainte in situatie de atac pentru ca se dau pe pozitie viitoare...conteaza doar pozitia ultimului aparator,sau in situatia de fata ,pozitia celor doi unu fata de celalalt

Atunci inseamna ca a fost, pentru ca din ce-mi aduc aminte pe reluare Trica era in fata lui Semedo

dr.adrian903.12.2007 16:50

ce rost au discutiile astea despre CFR cum daca a fost sau nu offside. important e scorul.

nu mai tot povestiti de CFR ca ma enerveaza. sau sa schimbat cumva site-ul in CFR.ro

unde nu mai sunt stelisti.

uitativa la noi in ograda

bad_joke03.12.2007 17:36

Avem nevoie de victorie si cam atat,specatacol nu o sa fie ,stati linistiti,singura bucurie pe care o am vizualizand avancronica partidei,e 11 probabil,in care probabil,defapt mai mult decat sigur nu joaca Banel,ce binecuvantare pentru privitori,sa speram(cel putin eu) ca accidentarea va dura cat mai mult,ca mi sa luat de el sa-l cad meci de meci titular,doar pentru faptul ca alearga ca un adevarata maratonist,sa se duca la atletism,si sa ne lase,sa numai ne chinuie,trebuia sa scpam de el odata cu G. Coman.In rest eu sper la 3 p,oare o fi prea mult 3 p?oare sper la prea mult?vom vedea care e adevarul,eu vad un meci foarte greu,si asta pentru ca nu avem cu cine,suntem ca intr-o boala cronica,lipsa de idei,parca zici ca avem echipa lu Sanatatea Cluj,as ama simt,adica am ajuns sa sper doar la 3 p,dar sunt sanse minime de fiecare data cand incepe un meci,cand vad pasele lungi care sar mijlocu terenului,nu stiu de unde au intrat in jocul asta de evitare a mijlocului,cand defapt se joaca pe jos,nu suntem in Anglia,sau daca vrem stil englez,macar sa avem o anumita precizie,prin care sa putem scoate din joc apararea adversa.

Sa speram ca va fi bine ,si vom lua punctele puse in joc,am o boala pe echipa asta Gloria Bistrita ce nu va imaginati,ne-au cam batut sau am facut egal cu ei in ultima vreme.

FORZAAA Steaua!!!!HAIDETI SA FIM MAI MOTIVATI!ARATATI MACAR UN PIC DE AGRESIVITATE,UN PIC DE DORINTA DE A JUCA FOTBAL,UN PIC DE BUCURIE! :steag_steaua_ro:

Joint03.12.2007 17:36

mi-am impus ca in seara asta sa nu ma uit la meci, sa-mi protejez ochii de alta porcarie pe care ne-o pot servi panaramele lui fecali. Nu sper nici sa batem, nici sa o furam...e mai grav, a ajuns sa mi se cam rupa de rezultate. Tot ce sper sa aud e ca i s-a intamplat ceva groaznic oierului agramat, ca a murit, ca a innebunit, ca a intrat la parnaie. Ii doresc din toata inima sa i se intample prima varianta. In rest...Laca, RUPE-LE CAPU ' !!!

waliazar03.12.2007 17:38

Frate...daca joaca Badea titular...am kk-at steagu...nu joaca asta nimic.

Decat Iacob...
Kreator03.12.2007 17:47
....... Tot ce sper sa aud e ca i s-a intamplat ceva groaznic oierului agramat, ca a murit, ca a innebunit, ca a intrat la parnaie. Ii doresc din toata inima sa i se intample prima varianta. In rest...Laca, RUPE-LE CAPU ' !!!

Pai ciobanul a innebunit demult.

E nebun de legat, dar asta nu ne ajuta cu nimic, dimpotriva...

Mai degraba celelalte variante...

dr.adrian903.12.2007 18:25

ba terminati odata cu reclamele astea.

ca e enervant

credeam ca asta e un site mai serios dar ...

ma gandesc sa nu mai intru deloc

ros-albastru4ever03.12.2007 18:26

Deci asta clar e ultima sansa ca sa mai emitem cv pretentii pentru locu 2...dak nici de sansa asta nu profitam cred ca ciobanu treb sa asigure un loc echipei in Intertoto ca nush c sanse am mai avea cu 5 echipe inaintea noastra :(....Forzzza Steaua,hai baietii nu ne mai dezamagiti inca odata ca deja am fost chinuiti pentru 10 ani :steagcruce:forzateaua

fcr196903.12.2007 18:35

aoleo...ce echipa a bagat iar in teren !!!! :P iar cu surdu si fara golansky sau bicfalvi ..ufff...ce antrenor avem...:(

raul stelistu03.12.2007 19:01

Ii batem pe 'curatii' astia lui tata jean................or venit cu autobaza.

:steagcruce:

steaua_gloria03.12.2007 19:08

Cum decurge meciul?

White_R03.12.2007 19:09

De ce nu se accidenteaza Surdu sau Rada sau Lovin niciodata? Bine ca s-au accidentat Ghionea sau Plesan sau Radoi ...

akebono03.12.2007 19:12

pe net unde pot vedea meciul? ma rog a doua repriza

ma poate ajuta cineva?

:steag_steaua_ro:

steaua_gloria03.12.2007 19:12
De ce nu se accidenteaza Surdu sau Rada sau Lovin niciodata? Bine ca s-au accidentat Ghionea sau Plesan sau Radoi ...

Cata dreptate!

zloty03.12.2007 19:15

rada?? ceai ma ca e peste Ghionea iar despre Radoi ma bucur ca sa accidentat , stai sa revina finu si sa vezi cum incepe balciu cum no sai convina ba una ba alta stapanului vestiarului

despre meci: la primul 11 introdus in teren nu ma astept la un joc mai stralucit decat cel de la buzau

rLz03.12.2007 19:17

incredibil... nustiu despre voi dar eu sunt dezgustat ... am plecat in min 41 cand a tras nebunu ala sut de la 40 de metri.. la faza asta imi venea sa arunc TV pe geam

UNI OAMENI AR TREBUI SA MOARA!!!! DOVADA CLARA SUNT SURDU Lovin Petre Badea

steaua_gloria03.12.2007 19:21

Vrei sa castigi la pariuri ? pune X la pauza pe meciurile Stelei!;)

aquascape03.12.2007 19:22

Dar ce ai cu Rada? Mie nu mi se pare ca face un joc rau...Uite-te mai bine la Badea! Pentru ca in atac avem probleme mari

«123»