Chefere,daca va castiga campionatul,nu il va lua pentru ca au zis aia d la federatie asa,ci pentru ca Steaua a pierdut 2 pct cu Buzau,2 pct cu Pandurii,3 pct cu "U",2 puncte cu UTA,1 pct cu Urziceni si macar 1 pct cu Timisoara.Ma opresc aici ,nu ca nu ar mai fi de spus meciuri,dar pentru ca atat mi s-ar fi parut REZONABIL sa luam.De asemeni,alt motiv care va contribui la castigarea titlului de catre tiganusii mai mici este ca de fiecare data cand Steaua a dat un semn de revenire,a iesit prostu satului,cel mai prost om de pe pamant s.a.m.a.d dupa spusele sale si a stricat totul cu declaratile sale.Pai cum sa-ti mai joace tie Neaga sau Dica sau Badea cand analfabetu apare la TV..."cum sa ma bata p mine Buzau??"..."o sa-mi dea Simon gol...hai domne.."Atunci ai nostri,deja cu o mentalitate dupa cum o stim,vai de ea,ce au zis...lasa domne ca-i rupem,se bat singuri.Si uite asa ne-am pisat pe noi.Nu iau vina d pe jucatori,oricum ei mereu sunt cei mai mari vinovati,dupa cum sunt si cei mai mari eroi cand castigam,dar parca prea mereu acel imbecil cu declaratile sale a stricat in loc sa ajute.
Cu punctele de mai sus si cu o victorie in meciul de deseara cu Bistrita,am fi fost p primul loc.Va intreb pe voi,ar fi fost asa de necrezut daca chiar luam acele puncte???Daca chiar am fi castigat acele meciuri???