FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gloria Bistrita

«123»
fcsteaua.ro02.12.2007 23:15

În aceastã searã, Steaua întâlnește pe Gloria Bistrita într-o partidã restanta din etapa a XI-a a Ligii I, ce se va disputa pe stadionul Steaua, începând cu ora 20:30. Meciul va fi transmis în direct de postul Kanal D.

Echipa probabila: Zapata - Golanski, Rada, Baciu, Nesu - Lovin, Bicfalvi - Croitoru, Dica, Neaga - Badea

Programul caselor de bilete in cele doua zile va fi urmatorul:

Luni, 3 decembrie – incepand cu ora 12:00

Preturile tichetelor de acces sunt urmatoarele:

FOTOLII - 50 lei

TRIBUNA 0 - 25 lei

TRIBUNA I - 15 lei

TRIBUNA II - 8 lei

PELUZE - 3 lei

Click aici pentru clasamentul Ligii 1

Simionesei03.12.2007 00:38

nush ce ar fi de spus pentru acest meci din moment ce exhipa nu joaca deloc constant...e clar ca Lovin si Badea nu trebuie sa mai joace...Laca trebuie sa se gandeasca ca sezonul e compromis si el trebuie sa se axeze pe o noua formula de joc si sa le dea si celorlalti care nu au prea jucat sa joace

:steagcruce: Multa Bafta ! Presimt ca o sa avem nevoie...:|

endorama03.12.2007 01:23

ce-i cu lipsa asta de activitate de pe site-ul asta din partea editorialistilor? :) adev e ca va inteleg si eu....

puiu mordasan03.12.2007 01:26
:steagcruce: Meci greu cu o echipa in mare forma...Sper sa castigam indiferent de scor...Incerc totusi un 1-0!
jarhead03.12.2007 06:45
ce-i cu lipsa asta de activitate de pe site-ul asta din partea editorialistilor? :) adev e ca va inteleg si eu....

Ce sa mai spuna bietii oameni ... toti traim sub zodia interjectiei sezonul asta ...

CELINEE03.12.2007 06:58

nu mai stiu ce sa spun.Bistrita e in mare forma dar jocul nostru lasa de dorit.sper macar un 1-0 pentru ai nostri.bafta baieti

stelista pana la moarte.anti-berbecali

mirceaor03.12.2007 07:30

Am vazut aseara meciul de la Cluj. La finalul lui, marele comentator sportiv Cosmin Baleanu emitea urmatoarea fraza: "Maine se disputa in Ghencea restanta dintre Steaua si Gloria Bistrita , meci ce se anunta extrem de interesant". Pai cum MM sa fie "extrem de interesant" meciu' nostru de acasa cu Bistrita? In mod normal le dam 2-3 si gata, ce sa fie interesant domle? M-am saturat de crapidistu ala, ca si de celalalt , saMuila de la National

morosanu'03.12.2007 07:55

3 puncte necesare ca aerul,am vazut aseara un antebrat in gura dat de fabiani de la CFR,Thereau a fost eliminat cu Dinamo pentru mult mai putin... hai baieti trebuie sa ne revenim incet,se mai poate recupera!

JDERUL03.12.2007 08:06

Daca nici astazi cu Bistrita nu luam 3 puncte,atunci CAND????????????

florin_b_*03.12.2007 08:28
Am vazut aseara meciul de la Cluj. La finalul lui, marele comentator sportiv Cosmin Baleanu emitea urmatoarea fraza: "Maine se disputa in Ghencea restanta dintre Steaua si Gloria Bistrita , meci ce se anunta extrem de interesant". Pai cum MM sa fie "extrem de interesant" meciu' nostru de acasa cu Bistrita? In mod normal le dam 2-3 si gata, ce sa fie interesant domle? M-am saturat de crapidistu ala, ca si de celalalt , saMuila de la National

Pai orice ce numai obiectiv nu. Sa-ti explic: la faza golului lui Trica din nici un unghi nu s-a vazut bine daca a fost gol sau nu, insa el a zis: nu a fost ofsaid!! Acum, la tahnologia de care dispun (ma refer aici la faptul ca pot sa arate distanta fata de poarta adversa la loviturile liber, cei 9,15 m la loviturile libere..) de ce nu pot sa ofere si acea linie a ultimului fundas al apararii si sa vedem daca e ofsaid sau nu???? Nu e putin ciudat?

Si inca ceva: De cate ori a faultat si Fabbiani ala in duelurile 1 la 1 trebuuia sa se dea macar un galben..e chiar disperant omul!! plus ca a mai simulat si un fault..si a dat si cu pumnul in gura... dar daca CFR tre sa castige anul asta campionatul ca asa spun aia de la federatie..ce sa mai faci??

ssinpadureacualune03.12.2007 09:56

Chefere,daca va castiga campionatul,nu il va lua pentru ca au zis aia d la federatie asa,ci pentru ca Steaua a pierdut 2 pct cu Buzau,2 pct cu Pandurii,3 pct cu "U",2 puncte cu UTA,1 pct cu Urziceni si macar 1 pct cu Timisoara.Ma opresc aici ,nu ca nu ar mai fi de spus meciuri,dar pentru ca atat mi s-ar fi parut REZONABIL sa luam.De asemeni,alt motiv care va contribui la castigarea titlului de catre tiganusii mai mici este ca de fiecare data cand Steaua a dat un semn de revenire,a iesit prostu satului,cel mai prost om de pe pamant s.a.m.a.d dupa spusele sale si a stricat totul cu declaratile sale.Pai cum sa-ti mai joace tie Neaga sau Dica sau Badea cand analfabetu apare la TV..."cum sa ma bata p mine Buzau??"..."o sa-mi dea Simon gol...hai domne.."Atunci ai nostri,deja cu o mentalitate dupa cum o stim,vai de ea,ce au zis...lasa domne ca-i rupem,se bat singuri.Si uite asa ne-am pisat pe noi.Nu iau vina d pe jucatori,oricum ei mereu sunt cei mai mari vinovati,dupa cum sunt si cei mai mari eroi cand castigam,dar parca prea mereu acel imbecil cu declaratile sale a stricat in loc sa ajute.

Cu punctele de mai sus si cu o victorie in meciul de deseara cu Bistrita,am fi fost p primul loc.Va intreb pe voi,ar fi fost asa de necrezut daca chiar luam acele puncte???Daca chiar am fi castigat acele meciuri???

max1603.12.2007 10:04

Interesant, dak Steaua disearaq ia cele 3 puncte vor fi 4 echipe la egalitate de puncte si anume 32, insa rapid are o restanta

sadeyes03.12.2007 11:14
3 puncte necesare ca aerul,am vazut aseara un antebrat in gura dat de fabiani de la CFR,Thereau a fost eliminat cu Dinamo pentru mult mai putin... hai baieti trebuie sa ne revenim incet,se mai poate recupera!

Fabbiani faulteaza la aproape fiecare faza...Si asta din cauza faptului ca e mai "dolofanel" decat ar trebui. Cat despre faza cu pricina, rosu clar. Foarte interesant este ca tusierul a avut vedere foarte buna si nu i-a semnalat nimic centralului...La golul 2 a fost off-side clar...Pasa a fost in fata si nu pe aceeasi linie sau in spate cu pasatorul, iar stop cadru nu am vazut, probabil or fi avut putine camere de filmat:))Oricum Trica avea piciorul in fata ultimului fundas al Universitatii

CELINEE03.12.2007 11:52
Interesant, dak Steaua disearaq ia cele 3 puncte vor fi 4 echipe la egalitate de puncte si anume 32, insa rapid are o restanta

corect.nu ne permitem nici macar egal dar infringere.fiecare victorie conteaza.nu stim cum se pot incurca celelalte echipe in retur,important e sa nu mai gresim.nu ne permitem nici o greseala daca vrem sa mai speram la titlu

reveniti-baieti o data si jucati fotbal cu adevarat

bafta Steaua. fular-campionii

Simao8303.12.2007 11:59

Ar fi o mare reusita sa scoatem un rezultat pozitiv....Contestati-l p cioban!!!!!!!eu am sa-l contest de la munca..:(,n am putut sa fac schimb

AlcaponneAISS03.12.2007 12:14

Poate bat si ei...macar sa se gandeasca la prezent dak nu la viitor...sa vada si ei pe ce loc sunt si daca asta e statutul Stelei...locu 5..!!!!sa speram ca o sa marcam si mai multe goluri(2-3)....hai baftos....

satmundi03.12.2007 12:18
Fabbiani faulteaza la aproape fiecare faza...Si asta din cauza faptului ca e mai "dolofanel" decat ar trebui. Cat despre faza cu pricina, rosu clar. Foarte interesant este ca tusierul a avut vedere foarte buna si nu i-a semnalat nimic centralului...La golul 2 a fost off-side clar...Pasa a fost in fata si nu pe aceeasi linie sau in spate cu pasatorul, iar stop cadru nu am vazut, probabil or fi avut putine camere de filmat:))Oricum Trica avea piciorul in fata ultimului fundas al Universitatii

Nu a fost offside ...se vede ca nu stii regula asta : intrebarea nu e daca trica era in spatele ultimului fundas sau daca pasa a fost in fata pentru ca astea sunt evidente... problema e daca trica era in spatele pasatorului sau cel putin pe linie cu el pentru ca amandoi erau in spatele fundasilor,iar din ce s-a vazut la TV erau pe linie amandoi,iar in situatia asta se da credit atacului,chiar daca sa zicem ca avea o unghie sau un fir de par mai in fata :)

iar despre elevii nostri cred ca nu au trecut de scoala generala ...as zice ca sunt in clasa 1...ce pretentii sa mai ai...

Iar despre berbec : cum sa zici ma ca esti prost ca nu s-au dat aia la o parte? acum cred ca a devenit faimos in toate colturile lumii daca nu era deja...de-a dreptul patetic la un loc cu toate sinonimele :)

aditza_stelistu03.12.2007 12:36

haideti baieti la meci...batem azi la scor...Forza Steaua

il_scorpio03.12.2007 12:45
Pai orice ce numai obiectiv nu. Sa-ti explic: la faza golului lui Trica din nici un unghi nu s-a vazut bine daca a fost gol sau nu, insa el a zis: nu a fost ofsaid!! Acum, la tahnologia de care dispun (ma refer aici la faptul ca pot sa arate distanta fata de poarta adversa la loviturile liber, cei 9,15 m la loviturile libere..) de ce nu pot sa ofere si acea linie a ultimului fundas al apararii si sa vedem daca e ofsaid sau nu???? Nu e putin ciudat?

Si inca ceva: De cate ori a faultat si Fabbiani ala in duelurile 1 la 1 trebuuia sa se dea macar un galben..e chiar disperant omul!! plus ca a mai simulat si un fault..si a dat si cu pumnul in gura... dar daca CFR tre sa castige anul asta campionatul ca asa spun aia de la federatie..ce sa mai faci??

Adevarul este ca aveti completa dreptate....dar asta trebuie sa fie atitudinea jucatorilor pe teren de fiare...nu de femei.

Atat timp cat ei l-au luat pe Fabbiani, iar noi pe Surdu si Zaharia care nu cred cred ca mi-ar speria nici pisica ce sa mai zicem.....iar pe Badea cred ca il ia vantul la o rafala mai puternica.....ce sa mai asa patron..asa jucatori...

Bineinteles asta nu scuza comportamentul nesportiv a lui Fabbiani, dar asta este stilul lui si arbitrii vad ca s-au cam obisnuit.

elias_custura03.12.2007 13:15

Eu cred ca va fi la limita: 1-0,2-1...............Sau chiar o remiza(sper sa nu fie pierdere desi e posibil)>>>>>>>>>>....!!!!!!!))))))))(((((((

androsteaua03.12.2007 13:16

pana acum spuneam ca Steaua va castiga! de acum incolo nu mai sunt asa sigur si de aceea spun ca cel mai bun va castiga

Alin_Stelistul_9203.12.2007 13:31

Iar Vali Badea titular :(

sadeyes03.12.2007 14:02
Nu a fost offside ...se vede ca nu stii regula asta : intrebarea nu e daca trica era in spatele ultimului fundas sau daca pasa a fost in fata pentru ca astea sunt evidente... problema e daca trica era in spatele pasatorului sau cel putin pe linie cu el pentru ca amandoi erau in spatele fundasilor,iar din ce s-a vazut la TV erau pe linie amandoi,iar in situatia asta se da credit atacului,chiar daca sa zicem ca avea o unghie sau un fir de par mai in fata :)

iar despre elevii nostri cred ca nu au trecut de scoala generala ...as zice ca sunt in clasa 1...ce pretentii sa mai ai...

Iar despre berbec : cum sa zici ma ca esti prost ca nu s-au dat aia la o parte? acum cred ca a devenit faimos in toate colturile lumii daca nu era deja...de-a dreptul patetic la un loc cu toate sinonimele :)

Corect, nu sunt expert, dar nu stiam ca criteriul dupa care se hotaraste daca atacantul care inscrie (Trica)este sau nu in off-side este acela de a fi pe linie sau in spatele pasatorului (Semedo). Eu stiu ca daca pasa este spre inainte si nu pe linie sau in spate si daca atacantul este in fata ultimului jucator advers, in afara de portar, este off-side

roket_grl03.12.2007 14:19
Chefere,daca va castiga campionatul,nu il va lua pentru ca au zis aia d la federatie asa,ci pentru ca Steaua a pierdut 2 pct cu Buzau,2 pct cu Pandurii,3 pct cu "U",2 puncte cu UTA,1 pct cu Urziceni si macar 1 pct cu Timisoara.Ma opresc aici ,nu ca nu ar mai fi de spus meciuri,dar pentru ca atat mi s-ar fi parut REZONABIL sa luam.De asemeni,alt motiv care va contribui la castigarea titlului de catre tiganusii mai mici este ca de fiecare data cand Steaua a dat un semn de revenire,a iesit prostu satului,cel mai prost om de pe pamant s.a.m.a.d dupa spusele sale si a stricat totul cu declaratile sale.Pai cum sa-ti mai joace tie Neaga sau Dica sau Badea cand analfabetu apare la TV..."cum sa ma bata p mine Buzau??"..."o sa-mi dea Simon gol...hai domne.."Atunci ai nostri,deja cu o mentalitate dupa cum o stim,vai de ea,ce au zis...lasa domne ca-i rupem,se bat singuri.Si uite asa ne-am pisat pe noi.Nu iau vina d pe jucatori,oricum ei mereu sunt cei mai mari vinovati,dupa cum sunt si cei mai mari eroi cand castigam,dar parca prea mereu acel imbecil cu declaratile sale a stricat in loc sa ajute.

Cu punctele de mai sus si cu o victorie in meciul de deseara cu Bistrita,am fi fost p primul loc.Va intreb pe voi,ar fi fost asa de necrezut daca chiar luam acele puncte???Daca chiar am fi castigat acele meciuri???

Sa sti ca ai mare dreptate,dar la felul cum ne-am prezentat la partidele mentionate mai sus,doar atat am putut scoate!Oricum mai este un tur,se pot intampla multe!Diseara neparat victorieeeeeeeeeeeee!Forza Steaua!

Ic3MaN03.12.2007 14:40

Eu cred ca vor juca si Goian si Ovidiu si Eme,deci va fi Zapata-Golanski-Goian-Baciu-Emeghara-Ovidiu-Bicfavi-Croitoru-Dica-Neaga-Zaharia(Badea)

Hai Steaua!!! HAI Armata!!!

«123»