FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - SC Miercurea Ciuc

«123»
fane_casieru'01.12.2007 18:25

Victorieeee...am batut M.Ciuc cu 3-0. steagro

Felicitari si baietilor de la Sud care au fost prezenti.

blooDhooD01.12.2007 18:25

3-0 pentru Steaua ! Un meci dominat clar de ros-albastrii. Mie mi-au dat impresia ca au jucat la "misto" cu ei, nu au avut nici cea mai mica problema. Deranjant a fost numarul FOARTE mic de suporteri, nu ma asteptam. Nici copiii, de data asta mai putini, n-au fost prea placuti in tribuna...ce sa mai zic de los platanos aia sau cine erau, care au fost mai mult decat stresanti in unele momente. In fine, daca continuam asa o sa castigam campionatul fara probleme. BRAVO Steaua!

11201.12.2007 19:15

pentru ce sa vina galerie sau majorete ?

Voi ati mers la meciurile din campionat disputate acolo ? Venimdoar cand avem meci important ....pana la play-off mai e mult ( asta daca mai intra SC in play-off :D )

Meci si mai slab decat ieri .....scorul putea sa fie chiar mai mare .....no comment dinpartea mea . Dezamagire totala ( o sa incep si eu sa fac cum faceti voi la fotbal : Dati-va viata pe gheata , baieti ....

Florin_SteauaOnline01.12.2007 19:59

Cateva poze de la meciul de sambata aici:

http://www.steauaonline.com/index.php?suba...amp;ucat=1&

Felicitari echipei pentru victorie!

Joint01.12.2007 20:32

Nu am inteles ce au cautat lautarii aia la un meci de hockey...

st19raul02.12.2007 01:42

sa le iau trompetele in ****... se pare ca pentru unii "bradul" a fost mai important decat meciul Stelei!

Parerea mea e ca vocal am stat bine tinand cont de numarul mic de suporteri(50 max 100) fara sa iau in calcul copiii:))

Strangem sireturile

Tragem pe cap glugile

Scoatem toti curelele

Incep incidentele sa vedeti bataie intre copii de clasa a II a ce pumni si picioare si-au dat=))))))

«123»