FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - SC Miercurea Ciuc

«123»
fcsteaua.ro28.11.2007 22:30

Meci cu final dramatic pe patinoarul Mihai Flamaropol din Capitala! Ciucanii au avut un start naucitor, luand un avantaj de 3 goluri, spre surprinderea suporterilor care aveau deja in minte finala Cupei de anul trecut. Totusi, Steaua a rezistat pe pozitii si a redus din handicap, ajungand la un 2-3 datator de sperante. In timp ce militarii aveau 2 jucatori eliminati, Ciucul a mai reusit un gol, si totul parea sa se fi sfarsit. Totusi, la a doua pauza s-a intrat cu scorul de 3-4.

Insa surpriza avea sa vina in ultima repriza. Incurajati frenetic din tribune, ros-albastrii au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj si, cu 3 minute inainte de finalul meciului, au facut 5-4 in urma unui atac foarte spectaculos, care a ridicat publicul prezent in picioare. Ultimele actiuni ale ciucanilor au fost intampinate cu un cor de huiduieli si fluieraturi, in timp ce restul partidei s-a scurs implacabil si a adus victoria echipei noastre.

Va reamintim ca sambata, incepand cu orele 17:30, va avea loc a doua partida dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti si Sport Club Miercurea Ciuc. Intrarea va fi libera, iar spectacolul garantat. Meciul va avea loc, ca de obicei, la patinoarul Mihai Flamaropol de pe Bulevardul Basarabia 35, intre Piata Muncii si intrarea in Stadionul Lia Manoliu. Lovitura de incepere va fi data de catre Ilie Nastase.

Hai Steaua!

anjin28.11.2007 23:05

Meciurile sunt in preajma de 1 Decembrie,mai e rost de comentarii? Trebuie sa mergem cat mai multi doar jucam impotriva....lor. NU uitati cat de multi ai fost Ei la alegeri duminica trecuta (remember tinutul secuiesc etc),deci macar atat sa facem impotriva Lor. In primul rand sustin Steaua apoi Romania si lupt impotriva celor ce ne urasc! Forza Steaua Semper Fidelis! Hai Romania!

Stanici29.11.2007 02:55

Pai asa cum am mai spus, avand in vedere salariile baietilor de la hochei care nu pot fi in veci comparate cu cele ale "fotbalistilior", cred ca raportul daruire/interes din partea hocheistilor este acelasi cu cel al suporterilor. Pe langa atsta, mai exisa si acea aversiune fata de meleagurile reprezetate de echipa adversa (aversiune binevenita dpdv al meu). Plus ca stiu din surse sigure si onorabile ca Steaua e impiedicata de fluierasi si "conducatori ai hocheiului romanesc", ca oficialii Stelei au fost intampinati in cel mai jegos mod cu putinta in "civilizatia" din Miercuea Ciuc (comparabila cu cea de sub grant), ca acel strain numit kusko este pus pe fapte mari impotriva Stelei.... De cand un neavenit ca ala are dreptul de a dicta in hocheiul romanesc?!!1 Il cheama kusko, cu "ca" de la kilogram si kilometru!!!

Sa mergem sa ne sustinem clubul, sa sustinem echipa fanion a Romaniei, sa demonstram nebinevenitilor din Romania ca orice ar face ei, Steaua ramane un simbol national!!!

De ziua noastra, a romanilor, sa aratam ca suntem romani!!!!

Hai Steaua!!!... HAI Armata!!!

P.S.: "Sus e Iancu pe statuie...."

eddie the 'ead29.11.2007 04:36

Sa curga mesajele impotriva ungurilor... Sa-i macelarim, sa le taiem capul, sa-i dam la porci, pe ei, pe mama lor, huo, afara din Romania!

Mda, continuati voi...

Hok3y29.11.2007 05:40

Toata lumea la Flamaropol...sa sustinem pe Steaua :steag_steaua_ro:

forzateaua

Sper sa fie patinoarul full

axl2329.11.2007 08:58
Sa curga mesajele impotriva ungurilor...

Hai sa nu curga. Cine are ceva de transmis etniei respective s-o faca pe privat, pe mail, in piata, la meci, dar NU PE FORUM!!!

eddie the 'ead29.11.2007 09:40

@axl23

Pai si eu tot sper asta, dar degeaba... Probabil ca nu mi-a iesit ironia asa cum trebuie. Mesajul era adresat in primul rind "patriotilor" care vad in fiecare meci Steaua-Ciuc un motiv sa-si dovedeasca "inteligenta" si logoreea patriotard-penibila.

Altfel, hai Steaua! Ne vedem pe patinoar.

axl2329.11.2007 09:43

@eddie

Scuze, am inteles eu gresit.

11229.11.2007 09:48

Poate acele surse sigure si onorabile iti spun si ca-l cheama Kurko , nu kusko

Cat despre oficialii Stelei ......care oficiali ? Cristi Carlan ? ....deobicei stau chiar deasupra bancilor de rezerve ....si dansul nu a avut probleme ( in afara de injuraturi :D ) . Si inca ceva ....domnul mai sus mentionat avea anul trecut "curajul" sa o aduca pe fetita lui in tribune la ciuc .....in Bucuresti nu cred ca a adus-o vreodata :))

In rest .....ce pot sa mai zic cand fetele ce sustin Steaua au stat inainte de meci in barul "5caini" de langa patinoar impreuna cu suporterii ciucani ( si nimeni nu le-a zis nimic ) . Cred ca daca ar veni la Bucuresti majoretele SC-ului ar fi dezastru ....

Azzido29.11.2007 11:10

@112

eu nu cred ca ar fi dezastru.

cred ca ar fi un gang bang reusit, nu vad ce e asa de grav. :biggrin:

Stanici29.11.2007 11:11

@112

1) Faci presupuneri fara sa ai nicio baza.

2) Eu pe cine sa cred? Pe tine sau pe cel care mi-a dezvaluit "civilizatia" vostra?!!

3) Stii foarte bine ca stiu cum il cheama pe-ala. Problma e ca nu ma ma intereseaza sa ii scriu numele coret.

fane_casieru'29.11.2007 11:12
Poate acele surse sigure si onorabile iti spun si ca-l cheama Kurko , nu kusko

Cat despre oficialii Stelei ......care oficiali ? Cristi Carlan ? ....deobicei stau chiar deasupra bancilor de rezerve ....si dansul nu a avut probleme ( in afara de injuraturi :D ) . Si inca ceva ....domnul mai sus mentionat avea anul trecut "curajul" sa o aduca pe fetita lui in tribune la ciuc .....in Bucuresti nu cred ca a adus-o vreodata :))

In rest .....ce pot sa mai zic cand fetele ce sustin Steaua au stat inainte de meci in barul "5caini" de langa patinoar impreuna cu suporterii ciucani ( si nimeni nu le-a zis nimic ) . Cred ca daca ar veni la Bucuresti majoretele SC-ului ar fi dezastru ....

Da 112..ne-am imbata ca porcii vis-a-vis de patinoar in cele doua deja celebre carciumi..dupa care ne-am cere prieteniile pe viatza si am face schimb de tricouri si nr. de telefon...Si uite asa cred s-ar schimba putin atmosfera tensionata care s-a creat...parerea mea. :biggrin:

chiar...ce-ar fi ?

Stanici29.11.2007 11:47

Mdea, e bine ca imi sariti mie in cap pentru ca sunt sincer iar 112, care se bazeaza pe faptul ca multi nu stiu problemele din hochei, este privit cu compasiune, ca-l linseaza falsii patrioti ca mine.

@Eddie, cum sa nu o dau si in xenofobism cand astia s-au folosit de politic pentru pune piedici Stelei?!!!

axl2329.11.2007 12:43

Stanici, de la mine ai liber sa linsezi pe cine vrei tu, numai ca NU PE FORUM!!!

11229.11.2007 12:44

Poate si poti sa scrii numele aceluia care ti-a facut acele dezvaluiri . sau in privat daca nu poti pe forum .

Eu nu zic ca toti sunt tratati frumos la ciuc ....normal ca unii sunt luati la misto si la injuraturi . Dar uite , de exemplu , iti dau niste oameni pe care te rog sa-i intrebi personal daca au fost vreodata injurati la ciuc : Dl Tureanu ; Krechac , Denis Zabludovski , Razvan Lupascu . Oare de ce ei niciodata nu sunt injurati la ciuc ?....pentru ca aproape mereu joaca corect si nu fac circ ca multi altii din echipa Stelei .

Sper zilele urmatoare la 2 meciuri cu multe ocazii si cu un hochei de inalta calitate . Spun sincer de data asta , nu cred ca aveti vreo sansa in fata SC-ului de data asta . Dar sper la meciuri echilibrate ...

Stanici29.11.2007 12:59

1) Steaua cu S mare.

2)Nu vreau sa spun pe forum numele persoanei pentru ca discutia (in care a dezvaluit lucrurile respective) a avut caracter peronal.

3)Poti sa adaugi la injuraturi si mistouri cateva flegme.

In legatura cu ce zbier eu p-aici, ca ati facut interventii prin oameni politici ca sa impiedicati pe Steaua ,ai ceva de spus?

@Axl, atata vreme cat nu recurg la cuvinte porcoase, jigniri, e vreo problema? Warnul mi-l iau de 1 Decembrie, cand o sa ma imbat :D.

11229.11.2007 13:39

Ok , inteleg ca nu poti sa spui cine e persoana . Ai dreptate . Dar banuiesc despre cine e vorba ...cred ca oficial nici nu are vreo functie in club , si nici nu mai are vreo functie in hocheiul romanesc la ora actuala .

Cu privire la conducerea actualei federatii de hochei ....nu stiu ce ai impotriva . Nu stiu daca ai ascultat acu vreo luna si ceva o emisiune la SPTFM in care erau invitati Kurko si Negoita . Daca nu ai ascultat ...mare pacat . Banuiesc ca-l cunosti si tu pe Gabi Safta ....a avut o emisiune extraordinara atunci . Chiar daca e stelist , tip in gura mare ca e un om extraordinar si cel mai bun jurnalist din Romania . Poate reusesti sa vorbesti cu el despre hochei vreodata ....

In legatura cu ce zbier eu p-aici, ca ati facut interventii prin oameni politici ca sa impiedicati pe Steaua ,ai ceva de spus?

Ce sa am de spus . Ca o mizerie de arbitru a furat Cupa Romaniei in fata Presedintelui Basescu ....si ca dupa meci Basescu a refuzat sa mai ofere cupa castigatoarei ....

In rest , nu stiu ce interventii se puteau face .... Sunt un simplu suporter ....nici n-as avea de unde sa stiu ....

androsteaua29.11.2007 14:23

macar voi sa mai castigati

baraJa29.11.2007 14:24

Total de acord cu Stanici.Meciurile sc miercurea ciuc-Steaua intodeauna vor insemna lupte atat pe teren din punct de vedere sportiv dar si din punct de vedere etnic!De ce?Suntem noi romanii chiar atat de xenofobi...sau avem si noi motivele noastre pentru care uram o etnie?Ura aceasta se transpune prin aces joc!E chiar asa de greu de inteles???Mai ales ca vine 1 Decembrie!

112...fara suparare sau discriminare,stii ce inseamna aceasta zi?poate tu da...dar sunt altii in csziksereda(sper ca am scris corect) care nu dau 2 bani pe aceasta zi!si din acest motiv nici noi nu dam 2 bani pe ei!Hai Steaua!Hai Romania!

Ah..si sa nu uit..Stanici...ce bem de 1 decembrie?..poate luam un Warn comun!:))

11229.11.2007 14:56

Nici nu trebuie sa-ti ceri scuze pentru ca nu ai scris corect ( csikszereda e corect ) ...scrii M.Ciuc

Fii sigur ca stiu ce inseamna 1 Decembrie si fii sigur ca in acea zi si eu mananc fasole cu ciolan ( asa cum faceam in tinerete ) si ascult la TV adevarata muzica romaneasca ( adica cea populara ) - si chiar si acum dupa zeci de ani in care ascult , cand aud pe Gh Turda simt o furnicatura in tot corpul .

Ai si tu dreptatea ta ....nu am spus niciodata ca in Harghita nu avem si noi pe nebunii nostri ( adica pe aia care nu vor sa raspunda pe romaneste sau ii injura pe cei care nu stiu maghiara ) .

Si inca ceva ! HAI Romania !!! Lotul Romaniei U20 s-a reunit si peste o saptamana va participa la Campionatul Mondial din Italia . Si ca o completare , scriu aici si lotul Romaniei :

PORTARI : Botond Csomortáni ; Gellért Ruczuj

FUNDASI : Zoltán Szögyör , Tamás Imre , Robert Florentin Popescu , Sterea Popescu-Bogdan , Nicușor Lușneac , Zsolt Kozma , Csanád Fodor .

ATACANTI : László Zsolt Kopacz , Lóránd Bartha , Zsolt Bálint , Csanád Virág , Attila Ottó Biró , Attila Bálint , Tibor-János Sára , Csaba Daradics , Tihamér Becze , Ferenc Pál , Levente Laczkó-Dávid , Botond Balogh .

ANTRENORI : Nelu ALEXE si Victor CORDUBAN ( banuiesc ca ii stiti pe amandoi ca sunt din partea clubului Steaua )

Speram cu totii sa reusim anul asta sa promovam in Divizia I a hocheiului Mondial la tineret .

Stanici29.11.2007 15:57

112, daca este adevarat ceea ce ai scris, iti datorez scuze. Daca nu, sa nu apuci Ziua Nationala :)). Ca idee, ne informezi si pe noi cum s-a petrecut de 1 Decembrie in Ciuc?

baraJa29.11.2007 15:58
Nici nu trebuie sa-ti ceri scuze pentru ca nu ai scris corect ( csikszereda e corect ) ...scrii M.Ciuc

Fii sigur ca stiu ce inseamna 1 Decembrie si fii sigur ca in acea zi si eu mananc fasole cu ciolan ( asa cum faceam in tinerete ) si ascult la TV adevarata muzica romaneasca ( adica cea populara ) - si chiar si acum dupa zeci de ani in care ascult , cand aud pe Gh Turda simt o furnicatura in tot corpul .

Ai si tu dreptatea ta ....nu am spus niciodata ca in Harghita nu avem si noi pe nebunii nostri ( adica pe aia care nu vor sa raspunda pe romaneste sau ii injura pe cei care nu stiu maghiara ) .

Si inca ceva ! HAI Romania !!! Lotul Romaniei U20 s-a reunit si peste o saptamana va participa la Campionatul Mondial din Italia . Si ca o completare , scriu aici si lotul Romaniei :

PORTARI : Botond Csomortáni ; Gellért Ruczuj

FUNDASI : Zoltán Szögyör , Tamás Imre , Robert Florentin Popescu , Sterea Popescu-Bogdan , Nicușor Lușneac , Zsolt Kozma , Csanád Fodor .

ATACANTI : László Zsolt Kopacz , Lóránd Bartha , Zsolt Bálint , Csanád Virág , Attila Ottó Biró , Attila Bálint , Tibor-János Sára , Csaba Daradics , Tihamér Becze , Ferenc Pál , Levente Laczkó-Dávid , Botond Balogh .

ANTRENORI : Nelu ALEXE si Victor CORDUBAN ( banuiesc ca ii stiti pe amandoi ca sunt din partea clubului Steaua )

Speram cu totii sa reusim anul asta sa promovam in Divizia I a hocheiului Mondial la tineret .

Am destule cunostinte de alta etnie in Miercurea Ciuc si nu am nimic cu ei,dar nu e vorba doar de cativa "nebuni" cum ii numesti tu!Din pacate este un fel de directiva a ungariei ce se intampla in aceea zona!Nu cred ca doar cativa nebuni cer autonomie nu?

Cu totii speram sa ne calificam in Grupa I,este greu dar nu imposibil!Hai Romania!

@Stanici...ah...s-a sarbatorit in nota obisnuita,s-a dat foc Tricolorului,s-a fluierat in timpul intonarii imnului national!Am si acum vii in minte "showurile" date de maghiari la handball!...Dar pana la urma Stanici ce bem?:D

fane_casieru'29.11.2007 16:02

@baraja off topic

....zeama de varza rece.. :laugh:

Stanici29.11.2007 16:06

Pai, daca mergi la meci la hochei, om vedea noi, avem niste carciumi vis a vis de Flamaropol.

Din pacate, credeam ca maine ma pot invoi de la munca pentru Buzau dar e sfarsit de luna si mi-au tras-o sefii :((. Partea buna e ca s-ar putea sa ajung la hochei. Oricum, nu scapi asa usor de mine :)).

...betivule....

11229.11.2007 16:49

Cum eu traiesc si in Ciuc si in Bucuresti am o gandire normala ....nu ca a extremistilor ( Vadim-ilor ) nostri . pentru mine autonomia este egala cu 0 ....tot pe ambele limbi o sa vorbesc ,tot politicienii astia o sa ne conduca si asa mai departe . este doar o valoare simbolica , ca sa zic asa.

Anul trecut am prins primele zile ale lui decembrie la ciuc . Sa stii ,intr-adevar, aici nu s-a organizat aproape nimic de Ziua Nationala . S-au pus cateva steaguri legate de stalpii de iluminat ...si cam atat . Lumea a avut timp sa mearga la patinoar si sa patineze si seara sa incinga o mica partida de hochei :D

Eu sunt deacord cu oricine de pe forumul asta sa facem un experiment . Cand mai veniti vreodata la Ciuc , ne intalnim cu cateva ore inainte de meci si facem un tur al magazinelor si al orasului . La fiecare magazin intrebam pe romaneste ( dar in mod civilizat ) si vedem care este raspunsul oamenilor . daca numarul celor care ne vor injura sau ne vor servi e mai mare de 10 % , fac orice vreti voi.

In ceea ce priveste CM , ai dreptate baraJa . Va fi greu , mai ales datorita neomogenizarii lotului . Nu au meciuri prea multe impreuna .... Oricum , cu Italia va fi cel mai greu , dar nu imposibil.

Scuzati-mi offtopicul . Din pacate pe topicurile cu hochei mereu ajungem la cateva replici offtopic. Asta e ...

«123»