Camus asta deja e ca o femeie .Atata se gandeste si ezita si ar veni dar nu poate lua o decizie ...
Femeile ezita?
ahaha S-a prins ca n-ar juca la o echipa importanta din Italia,Spania ,Germania.Step by step.
Camus asta deja e ca o femeie .Atata se gandeste si ezita si ar veni dar nu poate lua o decizie ...
Femeile ezita?
ahaha S-a prins ca n-ar juca la o echipa importanta din Italia,Spania ,Germania.Step by step.
Stati fratilor linistiti ca cu o floare nu se face primavara...si poate ca nici floare aia nu va inflori prea repede. Pana acum doar vorbe...
Acest Camus devine o adevarata obsesie.
La urma urmei, ce stim noi despre baiatul asta ? Ca joaca la Charleroi, in campionatul Belgiei, echipa sa fiind pe un "glorios" loc 8, la 10 puncte de lider. Camus a dat fix 2 goluri sezonul asta, si desi ni se tot spune ce mare scula de jucator e vad ca nu-l oferteaza nimeni in afara de noi.
Sa nu fie un nou "Carlitos". Si pe asta il zarise Oli sau MM Stoica, l-am adus cu surle si trambite si stim cu totii ce-a iesit.
da adevaru ca asa-i si Thereau la fel a fost un fel de Carlos..? sau pe el nu tot de la Charleroi de acolo l-au adus ..si toti suporterii au ajuns sal iubeasca..?
----------------------------zapata(vatca)--------------------emeghara(transfer nou) - Radoi(rada) - Ghionea(Baciu) - golanski(nesu)
badoi(bicfalvi) - plesan(ov.Petre) - transfer nou-Razvan cocis sau strain(Nicolita rezerva)
-------- camus(transfer nou-Elton era perfect) - Badea(Neaga)------------------
--------------------------- Thereau-------------------------
Jucatori tineri de adus : torje(Timisoara),Bogdan Stancu(Urziceni),tanar strain.
trebuie vanduti : Cernea,Petre Marin,Cristocea,Croitoru,Lovin,Iacob,surdu,zaharia.
Dica si Goian transferuri la echipe mari.
Golanski joaca mai bine pe dreapta, Plesan nu cred ca o sa faca foarfece si sa dribleze tot terenul dupa o absenta asa mare, Thereau cam la fel, iar Lovin nu trebuie dat.
Camus nu prea a jucat prin CL , nu?
Nu stiu daca s-a observat, dar trateaza Steaua ca pe un club de mana a 3-a , unde el ar urma sa fie marea vedeta.
Decat un ingamfat precum Camus mai bine niste jucatori tineri de pe la noi care au dorinta de afirmare (gen Torje, Bogdan Stancu, Deac, de ce nu Adrian Cristea(l-am ales pentru calitati, nu cred ca e javra :tongue: )).
Desigur marea problema ramane oierul si cunostintele sale avansate de fotbal, in plus l-a mai adus si pe varul sau
"ingropatu" jiovanni care v-a invirti pe degete jucatorii Stelei si v-a realiza mari transferuri marca repatrieri ca la dinamu.
Rosule , te intorci ? La Huelva nu cred ca vei ajunge sa joci in CL.
Daca Dica mai are motivatia sa continue la Steaua, ar fi bine sa ramana.
ar fi bine sa il fii luat pe Thereau de anul trecut
ca de Thereau de anul asta nu avem nevoie
Mai, frate!
Te-am ales pe tine ca aici nu am mai rezistat, dar nu esti singular in opinie. Constat ca unii din voi sunt mai radicali si mai suciti decat oierul. Nici in asta nu poti pune baza ca ce zice azi mai e valabil maine. Nu a (re)venit omul bine, ca ati si inceput (unii) sa luati atitudinea celui care pana si trandafirul ii pute a ***. Thereau a plecat nu ca avrut el, ci pentru ce a declarat tembelul de Becali si sfatuit de MM. Oficial (pentru a inchide gura suporterilor) s-a convenit ca sa se sustina ca sotia/prietena, etc....nu mai repet. Ca asa este, o dovedeste si faptul ca revine imediat, desi nu si-a schimbat iubita:)
Nu sunt din cei care cad pe spate la Thereau, dar nici nu ma pot alatura celor care scuipa acum acolo unde au pupat cu inflacarare!
Altii au dat deja cu limba veninoasa pe eticheta si l-au marcat "Neaga 2". Oare nu s-a observat ca atunci cand joaca echipa, joaca si Neaga si Dica, etc...Cand nu...toti o apa s'un pamant (cu mici exceptii).
Cu astfel de atitudini de suporter, nu vom reusi sa mai apreciem nimic si nici sa exprimam o parere critita fara sa nu fim catalogati (pe baza carcotelilor nejustificate anterioare) "aia cazuti in freza".
Suporterii Stelei ar trebui sa fie un pic mai circumspecti cu venirile lui Thereau si Camus.
Imi place Thereau ca jucator,insa am mari semne de intrebare privind forma lui,sper sa nu devina Neaga Reloaded. E ciudat cum un jucator bun ca Cyril nu s-a adaptat la anderlecht,fiind adus ca un star acolo,si trebuie sa zic ca din ce am vazut in Cupa UEFA,anderlecht chiar joaca fotbal,asa ca nu vad de ce Cyril nu s-a adaptat.
Cyril se da acum pe langa noi pentru ca belgienii nu prea vor sa-l mai vada la fata dupa ce au dat 2,9 milioane pe el si nu a facut mare branza,pentru ca stie ca Steaua are totusi sanse sa ocupe un loc de CL,plus ca suporterii il sustin,lucru care nu cred ca e valabil la belgieni.
Daca totusi vine,ar face bine sa nu ne dezamageasca.
Camus trebuie sa ne arate ca stie si fotbal,nu numai ca are basini in cap.
Oricum ar fi interesant un mijloc cu plesan si camus,cu Thereau in atac si sper sa facem si noi ceva cu extremele ca suferim rau de tot,Nicolita mai mult nu poate,lui badoi nu i se dau sanse(ca cica nu se antreneaza bine),iar pe stanga Cristocea nu e folosit meci de meci,Ochirosii a fost dat iar surdu si Neaga nu sunt extreme,surdu e atacant si Neaga joaca in spatele varfurilor.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Da...este ceva...o sa aduca un plus echipei..poate alaturi de Neaga o sa faca ceva...si de Camus ce sa zic...sa il vedem la treaba si pe urma sa-l criticam...Ajungem CFR-u` cu Radoi si pleshan in teren.... :steag_steaua_ro:
Ajungem CFR-u` cu Radoi si pleshan in teren...
Nu-l mai ajungem nici daca ne mai lasa pe noi sa jucam inca 5 meciuri in plus...
Nicolita mai mult nu poate,lui badoi nu i se dau sanse(ca cica nu se antreneaza bine),iar pe stanga Cristocea nu e folosit meci de meci,Ochirosii a fost dat iar surdu si Neaga nu sunt extreme,surdu e atacant si Neaga joaca in spatele varfurilor.
superb ce ai scris tu!!!!din fericire pentru noi Lacatus chiar stie ce vorbeste cand zice ca Badoi e praf!!! probabil ca ai vazut in meciul de azi....Badoi e constant in prostia lui,si nici macar nu alearga....e un Dica al 2-lea p dreapta fara tehnica primului,dar cu aceeasi greatza in a alerga!!! sper sa plece cat mai repede de la Steaua si sa-l ia si pe surdu cu el!!
superb ce ai scris tu!!!!din fericire pentru noi Lacatus chiar stie ce vorbeste cand zice ca Badoi e praf!!! probabil ca ai vazut in meciul de azi....Badoi e constant in prostia lui,si nici macar nu alearga....e un Dica al 2-lea p dreapta fara tehnica primului,dar cu aceeasi greatza in a alerga!!! sper sa plece cat mai repede de la Steaua si sa-l ia si pe surdu cu el!!
Din pacate,trebuie sa ii dau dreptate lui Laca,badoi a facut un meci execrabil azi,Dica oricum joaca doar cand sunt impresari in jur,Surdu ramane cel mai speriat jucator pe care l-am vazut de cand ma uit la fotbal,Petre Marin a imbatranit,Nicolita,Ov Petre,Croitoru si Lovin sunf f limitati,Iacob si Badea sunt expirati. Noroc cu axul central care mai merge cat de cat,in rest suntem praf.
Singurii jucatori de valoare la Steaua de acum sunt cei din aparare(cu exceptia lui Petre Marin),Radoi,Dica,Cristocea,il pun aici si pe Bicfalvi care o sa creasca in joc,poate plesan si Neaga.
Daca ii luam la numaratoare,ies maxim 12-13 din care vreo jumatate sunt accidentati,iar din cei ce raman unii nu au chef de joc(Dica),alti sunt prea tineri(bicfalvi). Si cealalta jumatate e a lotului ori e mediocra(Nicolita,Lovin,ov Petre,surdu,Croitoru,zaharia) ori nu mai sunt ce au fost odata(badoi,Badea,Iacob).
Mai punem si faptul ca jucam odata la 3 zile pentru ca ne-am amanat meciurile(multumim conducerii!!!) si ca minim 4 jucatori sunt schimbati in fiecare partida si avem o reteta pentru dezastru,dezastrul Stelei.
Mai adaugam si o conducere impotenta si incompetenta,numeroase accidentari,faptul ca acei jucatori din categoria mediocrilor intra mai mereu ca titulari pentru ca altii mai buni nu sunt si avem imaginea colapsului Stelei.
De 2 ani de zile nu s-a ocupat nimeni de echipa asta cu adevarat,n-a vazut nimeni posturile pe care suntem deficitari,nu s-a dat bani pentru transferuri adevarate,s-a plombat din mers si in acest sezon s-au vazut efectele cel mai bine. Anul trecut tocmai ce intram in vrie,dar nimeni din conducere n-a observat acest lucru fiind orbtiti de banii din CL.
Daca anul acesta nu reconstruim cu ceva mai multi bani si transferurile nu vor fi facute de minti pricepute in 2-3 batem la retrogradare,nu glumesc. Chiar si cu o reconstructie cred ca vor mai trece vreo 2 sezoane pana sa iesim din acesta criza si sa castigam si noi un titlu.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
La retrogradare nu ajungem dar vom sta pe undeva, parca-i spun astia zona calduta, pe locurile 5-8 (pe unde suntem si acum). Lucru bun o sa fie asa ca o sa scapam de sustinatorii "de rezultat", micii jijioti care schimba echipa dupa fiecare meci mai slab. Si ca tactica antrenorului nu-i buna, ca schimbarea trebuia facuta in min 37 si ca o fost blat sigurrr ca au vazut ei la TV-u.
Ca vin francezii este f bine. Este rau ca pleaca Dica si este si mai rau ca-si bate joc de munca lui de pana acum prin jocul la misto si efortul 0% pe care il depune. Este capitan si ar trebui sa le dea un exemplu...maica-sa.
Hai Steaua si hai la patinoar maine sa ne racorim.
Cyril Thereau trebuie cumparat nu doar imprumutat pentru ca este un atacant foarte bun si Steaua are nevoie de el !! Si Fabien Camus am auzit ca este un jucator foarte valoros !! Daca ar reveni si piticul "Elton" ar fi superb !!