Steaua a bãtut ieri palma cu Anderlecht pentru Thereau și trateazã intens cu Charleroi și pentru mijlocașul Fabien Camus
Gigi Becali a luat deja primele mãsuri pentru a se lansa în cursa de urmãrire a CFR-ului, hotãrînd sã întãreascã lotul pentru retur. Primele lovituri pe piața transferurilor? Thereau și Camus.
"Pe Thereau îl vom lua împrumut 6 luni, cu opțiune de cumpãrare la varã. Am rezolvat deja cu Anderlecht", a anunțat miercuri Gigi Becali.
"Voi lua o decizie finalã peste douã sãptãmîni. Poate voi ajunge sã joc pentru Steaua, îmi doresc foarte mult, am auzit multe despre aceastã echipã. Am discutat la telefon cu Thereau foarte mult în ultima perioadã, a încercat sã mã convingã sã vin cu el la Steaua. I-am fãcut o promisiune: cã dacã el va ajunge în România, voi veni și eu cu el." a declarat Camus.
"Mai sînt ceva probleme"
Thereau a declarat pentru TVR cã transferul la Steaua nu este ca și rezolvat. "Mai sînt niște impedimente. Steaua vrea împrumut cu opțiune de cumpãrare. Nici eu, nici Anderlecht nu agreãm aceastã variantã. Oricum, dacã voi accepta, 80 la sutã o voi face pentru suporterii Stelei", a spus Thereau la postul public.
Gazeta Sporturilor