FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Thereau 99 % vine. Camus mai asteapta.

«123»
@dy_00728.11.2007 21:10

Bravo Thereau ca revii la cel mai puterni club din est.. Tu ne vei scoate din prapastie..atacant de clasa mondiala,forta,viteza,suflet ros-albastru,creier. Si ial si pe Camus cu tine..apropo oameni Camus are dreptu sa fie pretentios pentru ce sezonul trecut a fost cel mai bun mijlocas din belgia..va devenii unul de-al nostru. fularsteaua2

puiu mordasan28.11.2007 21:40
:steagcruce: Esti binevenit Cyril,iar daca vine si Camus langa tine ar fi un mare castig pentru voi,o posibilitate de a va reafirma pe plan international! Ar mai fi bineveniti vreo doi sarbi si doi argentinieni si vom fi mai mult decat am fost.... FORZA Steaua!!!
caliba29.11.2007 01:56

Becali il aduce pe Thereau doar ca sa se puna bine cu suporteri.. daca ii placea de el sau de felu cum joaca.. il cumpara nu il imprumuta..oricum si imprumutat sper sa dea tot ce poate din el si sa aduca Steaua acolo unde trebuie sa fie Nr1

flo220329.11.2007 07:51

se aude ca vin si edson si bruno simao din iarna. stie cineva ceva ? daca edson este cel de la legia varsovia, ne-am scos !

cri57ian29.11.2007 07:57

Este un transfer foarte buna daca vine Thereau la Steaua! E un mare atacant ...si sa fim seriosi ....are cu vreo 20 de kg mai putin decat Fabbiani ..ceea ce reprezinta un mare avantaj! Il iubesc pe Thereau si o sa vedeti cu toti ca el va fi golgheter! FoRzzA Steaua ...allez Thereau!!!!! :steag_steaua_ro:

flo220329.11.2007 08:05

adica acest edson:

allexxa_yoo_9129.11.2007 08:11
forzateaua astept revenirea lui Thereau l club.....:X:X:X:X
Assassin29.11.2007 08:14

E vb. de Edson de la UTA...

mirceaor29.11.2007 08:43

Thereau e binevenit,dar eu tot imi doresc inca doi atacanti mai buni. Daca am avea si noi un departament de scouting ca lumea poate am putea spera cat de cat..

Iar Camus asta ma cam seaca, atatea figuri domle..Ar face bine daca vina sa dea trei goluri la returu' din Groapa si sa apere un penalty la meciu cu ciorile ,ca altfel nu-l vad prea bine...

sauce29.11.2007 08:56
se aude ca vin si edson si bruno simao din iarna. stie cineva ceva ? daca edson este cel de la legia varsovia, ne-am scos !

Dak stau si ma uit in Brazilia cati Edson sunt si in Portugalia cati de Simao e putin probabil sa vina un jucator adevarat...Ar fi bine ca Thereau sa revina mai ales ca stie si el unde este iubit....dar pretentile belgienilor sunt exagerate pentru o rezerva (2-3 milioane)totusi sa speram ca numarul 21 va fi purtat iar : :steag_steaua_ro:

flo220329.11.2007 09:00
E vb. de Edson de la UTA...

ai dreptate :sad2:

axl2329.11.2007 09:12

Se va intoarce Thereau la Steaua numai de mana cu Elton.

cristi_mold29.11.2007 09:24

Pana nu ii vad pe Thereau si Camus ca se antreneaza cu Steaua nu cred in aceste transferuri.

CELINEE29.11.2007 10:54

ce bine imi pare ca se intoarce Thereau.nu ar fi trebuit sa plece niciodata de la noi.cred ca va fi iar golgheter.sa-l aduca si pe Elton ca moare arabii de el cum joaca.

allez Thereau.te iubim fular-campioniifular-campionii

AndreyCor29.11.2007 11:13
Thereau e binevenit,dar eu tot imi doresc inca doi atacanti mai buni. Daca am avea si noi un departament de scouting ca lumea poate am putea spera cat de cat..

Iar Camus asta ma cam seaca, atatea figuri domle..Ar face bine daca vina sa dea trei goluri la returu' din Groapa si sa apere un penalty la meciu cu ciorile ,ca altfel nu-l vad prea bine...

ai dreptate la fitele lui ar trebui sa castige balonul de aur....ca vine ca nu vine,eu cred ca ii este frica ca nu o sa se adapteze si in cazul asta e un las.

androsteaua29.11.2007 11:35

pana nu il vad jucand in tricoul Stelei yo nu cred 100% ca vine

DelPiero1029.11.2007 12:13

Thereau...este binevenit in Ghencea...sper sa revina,avem mare nevoie de el!Camus...are la fitze baiatu' asta de zici ca-i Maradona...decat unu' d-asta,mai bine pas!

Syby29.11.2007 12:44

Ce bine ar arata echipa Stelei

-------------Zapata----------------

----Golanski----Goian-----Ghionea-------Emeghara------

-----Radoi------Plesan-----Neaga----

----Dica--------------------Camus---

--Thereau----

Eu zica ca asta ar fi cea mai buna echipa a Stelei dupa jucatori pe care ii are si dupa ce transferuri zice ca face ciobanu.

axl2329.11.2007 12:50
Camus...are la fitze baiatu' asta de zici ca-i Maradona...decat unu' d-asta,mai bine pas!

Mai, pana la urma nu stim exact ce-i cu baiatul asta, toate informatiile care au ajuns la noi au venit din presa, presa care stim cu toti cum e. El poate e mai nevinovat ca un mielusel, sau poate sa fie cel mai parsiv om din lume, atat timp cat joaca bine si-si da sufletul pe teren n-am nimic de reprosat. In fond nu-i poti cere unui francez loialitate, se stie cum sunt francezii, te-njunghie pe la spate dar tare se mai mandresc cu manierele lor. In plus, noi discutam despre atasamentul lui Camus fata de Steaua si individul s-ar putea sa nu ajunga niciodata in Romania.

strezahuzum29.11.2007 13:03

Acest Camus devine o adevarata obsesie.

La urma urmei, ce stim noi despre baiatul asta ? Ca joaca la Charleroi, in campionatul Belgiei, echipa sa fiind pe un "glorios" loc 8, la 10 puncte de lider. Camus a dat fix 2 goluri sezonul asta, si desi ni se tot spune ce mare scula de jucator e vad ca nu-l oferteaza nimeni in afara de noi.

Sa nu fie un nou "Carlitos". Si pe asta il zarise Oli sau MM Stoica, l-am adus cu surle si trambite si stim cu totii ce-a iesit.

fcr196929.11.2007 14:05

----------------------------zapata(vatca)--------------------

emeghara(transfer nou) - Radoi(rada) - Ghionea(Baciu) - golanski(nesu)

badoi(bicfalvi) - plesan(ov.Petre) - transfer nou-Razvan cocis sau strain(Nicolita rezerva)

-------- camus(transfer nou-Elton era perfect) - Badea(Neaga)------------------

--------------------------- Thereau-------------------------

Jucatori tineri de adus : torje(Timisoara),Bogdan Stancu(Urziceni),tanar strain.

trebuie vanduti : Cernea,Petre Marin,Cristocea,Croitoru,Lovin,Iacob,surdu,zaharia.

Dica si Goian transferuri la echipe mari.

raul stelistu29.11.2007 14:22

Jucator adevarat,caracter adevarat..............bine ai revenit.

off topic beton :tongue:

http://www.sport.ro/stiri/21520/Show/Mori-...rza-Steaua.html

grizzly29.11.2007 14:40

o sa vina si Thereau cu aceeasi forma cu care a venit Neaga din coreea. suntem incapabili sa cautam un jucator bun, ne agatam doar de aia pe care i-am avut sau i-am ofertat candva. mi-e groaza de campania de achizitii din iarna. Gigi nu s-a impacat cu giovani pentru a face rost de jucatori ci pentru a putea sa ii vanda mai repede pe cei pe care ii are deja. cat despre faptul ca o sa ia el titlul, ca se implica el... bleah. mai bine Intertoto curat decat CL pe furate. nu suntem maidanezi si nici zburatoare sa ne impaunam cu 5 meciuri in europa.

ANTIgigi29.11.2007 15:01

O fi Camus mare jucator, numa sa nu fie ca si Herea sau Chiacu, sau mai stiu eu ce alti purtatori de tricou de fotbal. Vorba cuiva dinaintea mea....sa asteptam sa vedem ce poate, ce stie, ce reuseste pe teren, ca de vorbit, ne dam toti cu parerea. Daca nu vrea sa vina, nu-l obligam, dragoste cu de-a sila nu se poate. Daca era jucator bun, deja era la alte echipe mai bune. Cat despre Thereau (a se citi TE-RO si nu TE-RE-O cum vor altii) nu mai sunt prea multe de comentat, stim cu totii ce poate. Sa nu se repete doar cazul Neaga.

O zi buna...

amache29.11.2007 15:02

bine ai revenit Thereau ALLEZ Thereau ALLEZ Thereau ALLEZ :steagcruce: sper sa vina si CAMUS

«123»