FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Toamna de la Bucuresti

«123»
predatorpulse729.11.2007 06:02

@novac,Bineinteles ca in teorie ar fi bine sa ne pastram toti jucatorii buni,insa intervine un factor si anume plictisul de o anumita echipa si dorinta de a pleca afara. Parerea mea e ca Ogararu nu trebuia sa plece,mai putea sa stea 1-2 sezoane,si cred ca s-ar face o greseala daca i se da drumul lui Goe(si el trebuie sa mai stea macar un sezon).

In schimb,Dica trebuie sa plece,pentru ca momentan el da tot ce poate doar cand il vad impresarii,cum a fost la meciul cu slavia praga. Cu totii am vrea sa ramana Dica,dar pentru a sta multi ani la o echipa trebuie sa ai acea echipa in suflet(nu neaparat banii) si sa fii un jucator f special,un simbol pentru acea echipa,sunt f rari acesti jucatori(maldini-Milan,totti-roma,del piero-juventus,Real Madrid-raul,Steaua-Lacatus). Puneti-va in situatia lui Dica,poti sa stai la o echipa din Romania(care mai e si in criza) la care ai castigat 2 campionate,ai fost golgheter in toate sezoanele de cand ai venit,ai ajuns de 2 ori in CL si ai fost cel mai bun om,ai 3 primaveri europene si o semifinala europeana+o Supercupa a Romaniei SAU poti sa pleci la un club mare unde poti sa cresti,la o echipa cu alta infrastructura,cu alta expunere,cu salariu mai mare,cu alta mentalitate(momentan la Steaua e mentalitate becaliana) si unde poti sa obtii rezultate mai mari.

Ce ati alege? Daca ai intreba 99% din jucatori ar alege varianta a 2-a.

Logic ca noi am vrea sa ramana,dar asta este,e f greu sa ne tinem jucatorii valorosi in tara pentru ca nu putem sa le oferim ce le da Vestul.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Virgil29.11.2007 10:55

In atentia celor interesati.

Intrebat fiind de un reporter de ce nu este folosit Badoi, Lacatus a raspuns:

"De ce nu l-am folosit pe Badoi mai mult?! La mine, orice jucator care se pregateste serios zi de zi la antrenamente, are o sansa, restul nu! Mai multe nu vrea sa spun pentru ca sunt probleme pe care trebuie sa le rezolv in sinul echipei si nu prin presa"

sursa: GSP

Santy29.11.2007 11:46

Alex(Piece) esti un Gigi mai mic. Daca nu exista rabdare nici macar cu Lacatus, atunci cu cine? De unde sti tu ce a vazut el la antrenamente? Cum vrei sa schimbe echipa dupa o luna? E normal sa merga pe scheletul promovat de Oli pana vede cum stau lucrurile si cine e cel mai potrivit pentru stilul lui.

Pentru tine si multi altii nu ar trebui un antrenor, ci un magician, sa bata din palme si Steaua sa devina perfecta. M-ai dezamagit.

Piece of Mind29.11.2007 12:19
Alex(Piece) esti un Gigi mai mic.

Ai dreptate, probabil ca de-asta sunt membru fondator AISS. Pentru ca sunt un "Gigi mai mic".

axl2329.11.2007 12:44

Jos bampirul care suge sangele Asociatiei!!!

Santy29.11.2007 13:27
Ai dreptate, probabil ca de-asta sunt membru fondator AISS. Pentru ca sunt un "Gigi mai mic".

Era doar o expresie, pe care am spus-o din cauza ca am ramas surprins ca nu ai rabdare cu Lacatus, adica eu credeam ca un suporter si mai ales unul cu creier, cum de fapt pareti toti cei ce va ocupati cu acest site (asta nu e linguseala, incerc doar sa-ti explic de ce m-a surprins) trebuie sa pledeze pentru continuitate si acest lucru nu se poate realiza fara rabdare. Nu?

AdrianUltras2529.11.2007 13:34

La noi pb e pregatirea fizica proasta din vara.

De fapt nu doar cea din vara ci pregatirea fizica in general

Nu imi pot explica cum naiba jucatorii din Anglia pot sa joace tot la 2-3 zile si joaca frumos(ca nu fac antijoc) si nici nu se accidenteaza ca cei de la noi.

Care sunt motivele pentru care jucatorii romani sunt asa de obositi si se accidenteaza atat de mult?

Ar fi terenurile grele sau lipsa de fair-play a adversarilor din campionat dar cea mai mare "vina" o are pregatirea fizica proasta.

Inca de la nivel de copii si juniori noi stam prost cu pregatirea atat fizica cat si tactica.

Juniorii se pregatesc pe suprafete dure(asfalt,ciment,zgura) iar asta inseamna ca pe la 20 de ani,cand fac pasul la echipa mare, articulatiile,gleznele,tendoanele lor sunt deja varza.

Daca faci antrenamente pe suprafete dure, vibratiile la care sunt supuse oasele si tendoanele sunt mult mai puternice decat daca te-ai antrena pe un teren cu iarba.Astfel oasele si ligamentele sunt tot mai slabite iar riscul de accidentare e mai mare si accidentarile sunt mai serioase.

Pe langa pregatirea fizica mai e si problema alimentatiei.

Dieta fotbalistilor romani e diferita fata de cea a fotbalistilor straini.

Imi aduc aminte ca acum cativa ani, Eto'o a jucat 2 meciuri in 2 zile.A jucat un meci pentru nationala Camerunului iar la nici 24 de ore a jucat pentru Mallorca in cupa mi se pare.Si a jucat si bine.

Jucatorii nostri nu ar putea sa faca asa ceva.

Nu sunt pregatiti destul de bine.Ba nu pot juca din cauza ca sunt obositi ba din cauza ca sunt accidentati.

Iar in ceea ce priveste pregatirea tactica....noi stam foarte foarte slab la acest capitol!!!!!!!!!!!

Aveam 1-0 cu Slavia.Puteam sa ii batem daca am fi gandit bine meciul.Daca am fi jucat tactic bine.

A iesit Lovin ACCIDENTAT si a intrat Bicfalvi si astfel am pierdut mijlocul.

pentru ca e clar ca tanarul Bicfalvi nu e la fel de pregatit tactic ca si Lovin.

Citeam ultimul numar al revistei Suporter Steaua.Acolo era un interviu cu unul din juniorii in care cei de la Steaua isi pun mari sperante, Alexandru Lazar.

Antrenorii il laudau ca e tehnic,rapid,ca are sut bun,etc, dar in interviu chiar juniorul a recunoscut ce ii lipseste(sau lipsea).A ZIS CA PANA SA VINA LA Steaua EL NU A FACUT DELOC ANTRENAMENT TACTIC.

Cam asa e jucatorul roman.Stie cu mingea dar nu prea stie sa stea pe teren.(bineinteles, sunt si exceptii.de obicei acei jucatori ajung mari)

Pana la urma cred ca faptul ca nu mai jucam in primavara europeana e benefic.Jucatorii nu vor mai fi asa obositi ca pana acum.

Sper ca in aceasta iarna jucatorii Stelei sa faca o pregatire fizica care sa ii ajute in retur.Sa fie mai proaspeti,mai puternici,mai rezistenti.Avem un lot destul de bun, iar daca jucatorii vor putea sa joace la 100% si vor fi si feriti de accidentari sunt sigur ca vom putea sa ne revenim in retur si de ce nu, sa luam chiar si campionatul.

p.s.

As vrea sa zic 2 lucruri si despre Surdu.Stateam si ma gandeam in ultimele zile cum naiba se face ca un jucator care atunci cand juca la CFR era cel mai bun din echipa, acum e 0.Pe langa faptul ca joaca pe un post total diferit la Steaua(mijlocas de banda-la CFR juca atacant sau extrema), mai e un lucru la Surdu care ar trebui sa fie luat in considerare: BAIATUL NU A FACUT PREGATIREA DE VARA CU CFR!

pentru ca nu a vrut sa isi prelungeasca contractul care se termina in 2008, Surdu a fost scos in afara lotului si a fost lasat sa se antreneze singur.Aceasta ar putea sa fie o explicatie pentru jocul slab al lui Surdu.

fcr196929.11.2007 14:23

----------------------------zapata(vatca)--------------------

emeghara(transfer nou) - Radoi(rada) - Ghionea(Baciu) - golanski(nesu)

badoi(bicfalvi) - plesan(ov.Petre) - transfer nou-Razvan cocis sau strain(Nicolita rezerva)

-------- camus(transfer nou-Elton era perfect) - Badea(Neaga)------------------

--------------------------- Thereau-------------------------

Jucatori tineri de adus : torje(Timisoara),Bogdan Stancu(Urziceni),tanar strain.

trebuie vanduti : Cernea,Petre Marin,Cristocea,Croitoru,Lovin,Iacob,surdu,zaharia.

Dica si Goian transferuri la echipe mari.

grizzly29.11.2007 14:31
@ grizzly

O fi fost petarda R Niculescu, da asa petarda amai ajuns si el pe la Nationala si pe la Galatasaray. Sa vad eu daca il ia Galata acu' pe Zaharia..

Iar Raducanu a fost un varf adevarat,care da goluri aproape meci de meci si din orice pozitie,gen Inzaghi. Nu cred ca a fost petarda deloc

Raducanu s-a vazut cand s-a transferat ce valoare a avut. iar de Niculescu, pai si Nesu prinde lotul la nationala. si? il face asta vreun valoros? asa si Badea a dat gol marelui real. si?

ai dreptate totusi, lotul era mult mai bun pe atunci, dar astia 2 chiar nu...

L.E. am zis ca Lacatus a zbarcit-o in meciul asta nu ca ar trebui dat afara sau sa nu mai fie sustinut. daca nici lui nu ii acordam timp, atunci cui draq?

AdrianUltras2529.11.2007 14:36

fcr1969

cam aiurea ai gandit si echipa si transferurile

p.s. Golanski e fundas dreapta nu stanga

valentin2day29.11.2007 18:48

@alex

Articol slab.

Nu prea inteleg cum gandesti si mai ales tactica descrisa.

Mi se pare ca iti dai prea repede cu parerea si ca nu il sprijini pe Lacatus.

Apropo de ce nu nimini n-a zis ca la gol a fost greseala a lui Goian precedata de o pasa gresita a lui Ovidiu Petre.

leynad7229.11.2007 21:56

Felicitari pentru articol.

Extrem de pertinent si la obiect.

Toata stima pentru ce a facut Lacatus pentru Steaua in calitate de jucator, in decursul anilor.

Ca antrenor, insa, mai are multe de invatat.

Din pacate, asta nu trebuie sa se intample la Steaua, sacrificiul e mult prea mare.

Poate, peste vreo 10 ani, cine stie...?

Avem nevoie de antrenor, nu de ucenici.

Gen Jenei, poate chiar Iordanescu, sau, de ce nu, Stoichita....

Chiar imi pare rau pentru el (ca dealtfel si pentru Hagi), mi-as dori sa reuseasca, dar nu cred nicio secunda ca actualmente poate castiga un "razboi" atat de mare. Nu inca.

Referitor la jucatori, e inutil sa mai comentez ceva...

Pacat ca nu joaca totusi cei mai indreptatiti valoric s-o faca dintr-un lot care si-asa e jenant de slab.

Consider ca fara 3-4 fotbalisti de macar 3 milioane (straini, ca in tara e dezastru...) nu are niciun sens sa mai participam in CL, e prea mare umilinta si nu merita.

Ramanem mai bine cu mizeria din campionatul nostru, mai ales ca si la capitolul asta stam foarte slab.

Campionat care e intr-o scadere evidenta de valoare, de-aici si explicatia pentru care CFR-ul se afla pe primul loc.

Patrioti, nepatrioti, un lucru e evident : baza de selectie nationala e mai slaba ca niciodata, asa ca singura solutie de a iesi din criza o reprezinta transferurile externe.

Daca CFR-ul va reusi anul asta sa ia campionatul, nu vad niciun motiv sa nu urmam exemplul lor, pentru ca indiferent de numele sau cetatenia jucatorilor, echipa asta se va numi intotdeauna Steaua !

yo_marius29.11.2007 22:18

mai terminati ma cu chefereu asta!!!!

singurul motiv pentru care ei sunt asa sus in clasament e ca echipele din Bucuresti au avut un tur execrabil pierzand puncte cu te-miri-ce echipe de la retrogradare!!!!

mai usor cu lauda la adresa chefereului ca lucrurile nu stau chiar asa!!!!

pot sa pun pariu cu oricine de aici ca chefereu nu ia campionatul si ca Urziceniul termina sub locurile 4-5.....

mai terminati va rog cu "exemplul CFR" care sta in vreo 3-4 jucatori (daca se accidenteaza Didi si Semedo e jale la ei....).........

leynad7229.11.2007 22:38
mai terminati va rog cu "exemplul CFR" care sta in vreo 3-4 jucatori (daca se accidenteaza Didi si Semedo e jale la ei....).........

Pardon, moncher !

Si noi de ce nu-i avem pe astia doi ?

Sau altii de aceeasi valoare ?

Si Andone asta chiar n-o fi avand niciun merit acolo ?

Exact asta e diferenta : au jucatori mai buni si antrenor mai priceput decat restul contracandidatelor, ce sa mai la deal la vale !

Ei joaca cu Didi, cu Semedo, cu Fabbiani...noi cu Surdu, cu Nesu, cu Lovin...si mai avem pretentii !

Si chiar joaca fotbal, pe cand noi suntem vai de mama noastra...ne bat toti descultii.

Hai s-o lasam moarta, sunt peste noi si gata.

yo_marius29.11.2007 22:52

@leynad72

ca sa stii si tu Nesu e peste ce au ei ca fundas stanga..........de ce nu ii avem pe Didi si Semedo intreaba managerul clubului.....

si ce ai fi vrut,sa vina Ando la noi??????wtf?????

si inca o constatare:aia joaca fotbal in timp ce restul contracanditatelor serioase sunt intr-o abrupta cadere de forma....si culmea ca nu au castigat nici cu noi,nici cu catzeii,nici cu Poli la ei acasa si asta in cea mai favorabila conjunctura pentru ei.....

daca te intereseaza si crezi asa mult in chefere,pariul meu ramane deschis...:wink:

«123»