cine sunteti voi ma amaratilor de faceti aici pe antrenorii ... comentati prestatiile simbolului nostru ? vedeti va ma de mouseul si tastatura voastra .. folositi le in alte scopuri ...... doamne ce m a indignat "articolul asta"
cine sunteti voi ma amaratilor de faceti aici pe antrenorii ... comentati prestatiile simbolului nostru ? vedeti va ma de mouseul si tastatura voastra .. folositi le in alte scopuri ...... doamne ce m a indignat "articolul asta"
Prietene, eu sunt un "amarat" care vine la meciurile Stelei de prin 1978. Ia spune, cati ani aveai pe vremea aia?
Doamne cat ma amuzati, va considerati toti mari ultrasi (unii poate ca sunteti), va comparati cu cei din Italia, dar uitati un lucru esential, AIA SUNT TOBA DE FOTBAL!
Eu sunt STELIST, nu "Hagist", "nu Lacatusist", nu"Majearist", etc.
De ce Surdu nu isi cauta alta meserie???.....de ce Neaga si mai ales Badea au fost numai pe jos de parca sunt facuti din hartie???......de ce Nesu joaca ? e pur si simplu ametit de tot ce se intampla pe teren...si inca ceva....poate nu a facut cele mai reusite schimbari Laca dar....sunt convins ca Surdu este introdus impotriva vointei lui....este introdus de creditor....si poate si altii sunt introdusi la fel....nu stiu...poate nu....dar de Surdu sunt convins.....
Alex,exact acelasi lucru as fi scris si eu.n-o sa inteleg de ce nu joaca Badoi si Golanski,si mentinem doi fundasi defensivi slabi pe teren.Laca nu stie sa faca schimbari-la meciul cu Pandurii la pauza il scoate pe Cristocea si-l baga pe Surdu!!!!!la derby il baga pe Baciu,tinind cot ca mai aveam vreo 4 fundaasi pe acolo.aseara luam gol prin min70,iasr el face schimbare in min88.trageam de timp cumva?si cind toata lumea se astepta sa intre Zaharia,el il scoate pe Badea si intra Cristocea.jalnic.stiu ca voi supara pe multi dar cred ca nu va face purici multi Laca,nu stie!trebuie sa delimitam pe jucatorul Lacatus de antrenorul Lacatus.meciul cu Pandurii si cel; de aseara nu le-am cistigat in mare parte din vina lui.astae parerea mea.eu la ora actuala as juca asa-RUFAY_GOLANSKI_GOIAN_RADA_EMEGARA-BADOI_LOVIN_DICA_NEAGA-BADEA_ZAHARIA
imi pare rau de golanski ca nu joaca, sper ca din retur sa fie golanski-fundasul dreapta al Stelei, iar fundas stanga sa fie emeghara, desi Nesu mi se pare ca se descurca destul de bine pe partea stanga(si nu cred ca e bezmetic asa cum se spune in postare), totusi sper ca Mihai sa plece la o echipa din strainatate din iarna ca sa ii fie si lui bine dar si Stelei. Asa ca pentru viitor, cred ca golanski si emeghara sa fie fundasii de banda ai Stelei.
Cateva vorbe despre camus, mie nu mi se pare normal sa se insiste atat cu acest francez care nu a vrut sa vina pana acum la Steaua, iar acum cand nimeni nu-l vrea a ajuns el la concluzia ca e mai bine la Steaua decat la o echipa no-name, valabil si pentru Thereau care abia a asteptat sa plece ca ,vezi Doamne, logodnica lui nu s-a simtit bine in Romania, acum se va simti mai bine? si Thereau si camus vin in Ghencea pentru ca in alta parte nu le e mai bine, nu stiu daca Thereau va mai fi la fel de eficient ca inainte de a pleca din Ghencea.
..Nu l-ati sustzinut pe Hagi il criticatzi si pe Lacatus...voi simpatizatntzii echipei Steaua marii antrenori oile de pe net si din tribune..O sa ramanetzi voi cu Jiji daca nu vedetzi adev probl :Jiji,lipsa jucatorilor de valoare. lipsa scouterilor,a unui presedinte de club adev faptul ca avem 90% simpatizantzi si 10% suporteri ...
@Alex
Cred ca si Lacatus, ca si oricare alt nou antrenor la Steaua, doreste sa vada ce pot jucatorii de pe banca de rezerve. De aia inclin sa cred ca i-a introdus atat pe Surdu cat si pe Baciu. Cum nu a avut timp de experimente, deoarece a fost adus la mijloc de tur, e normal sa incerce. Eu zic sa i acordam putin timp, deoarece am vazut ceva nou in aceste ultime meciuri. Oricum, nici eu nu sunt de acord ca trebuia sa joace cu Baciu si Surdu pe finalul acestor doua meciuri, dar poate asa a considerat mai bine.
O zi buna...
Virgile, mi se pare mie sau cam iei la modul personal orice critica constructiva in ceea ce priveste realizarile/competentele bancii tehnice?
Nicidecum. Daca as fi Lacatus in mod sigur asa ar fi.
Dar nu pot sa stau de lemn Tanase atunci cand Lacatus, prin fraze mai mult sau mai putin abile, este pus la zid.
Sunt pro Lacatus si nu fac decat sa atrag atentia ca e prea devreme pentru a trage concluzii ferme.
Si chiar daca uneori mai gresim (inclusiv Lacatus) sa nu uitam ca numai cine nu munceste nu greseste.
Sigur, e dreptul tau sa-ti exprimi observatiile. Tot atat de mult cat am dreptul sa le comentez. Asta nu are nicio legatura cu relatiile normale dintre noi. Zau Alex e doar opinia mea si poate fi gresita, pentru ca muncesc (sic!) sau corecta. Totul e relativ si opiniile noastre diferite tocmai asta spun. ![]()
Problema aseara ,ca in tot sezonul asta si de ceva anisori incoace este urmatoarea: NU AVEM ATAC!. Nu avem macar un atacant de valoare ,nu avem mijlocasi de creatie in forma( poate doar Dica,daca-i stergem din tabloul stilul mai franar) . Pai cine sa inscrie atunci?
Nu se poate sa-i acuzi pe fundasi cand se ia cate un gol ce Dumnezeu,nu sunt nici ei supraoameni. Goian este in continuare un fundas f bun chiar daca l-a scapat la faza aceea din marcaj pe nimeni ala, Nesu si Emeghara au facut un meci extraordinar,ca si cu Dinamo.Rada a dat niste pase extraordinare( una dintre ele chiar la gol) , Ovidiu Petre si Lovin au jucat si ei bine.
Eu cred ca echipa a jucat aseara si cu Dinamo aproape de maximul la care poate juca in momentul asta,cu jucatorii astia.
Ce ne trebuie noua sunt vreo 4-5 jucatori de atac. Bai nene,Iacob,Zaharia,Badea,Surdu,toti trebuie sa plece.
De cand ma stiu Steaua n-a avut un atac asa slab ca in ultimii 2-3 ani. Unde sunt vremurile cand aveam cate 5-6 atacanti de valoare? Imi aduc aminte de cand in lot erau Cl Raducanu,Sabin Ilie,Danciulescu,Vladoiu ,Ciocoiu, R Niculescu.. Unde sunt vremurile alea? Oricare dintre cei de care am amintit e peste Badea,Iacob sau Zaharia.. Mijlocasi ofensiv ca Lutu,Trica.. Nu-mi parea rau nene ca luam goluri,ca in aparare juca Falemi sau de aia ca el,pentru ca marcam goluri,echipa juca pe atac.Acum cu cine sa joci, cu Iacob "coltu mesei" sau cu Badea "ia sa ma imping in fundasi sa vad ce iese" ? Cine sa dea gol? Asta e esenta fotbalului,golul...
Baietii au jucat cat pot aseara,au facut si cateva faze extraordinare , de echipa de Champions League,dar atata putem cu lotul actual.
Cat despre schimbari,problema e mai complicata. O data teama de a nu obtine un rezultat negativ indeamna spre masuri luate pentru pastrarea rezultatului.Cand joci contra unei echipe puternice si ai avantaj e normal sa iei masuri tactice pentru contracarea ofensivei adversarului : cea mai recomandata e aglomerarea mijlocului in dauna atacului, ce a incercat sa faca si Laca introducand-ul pe Baciu in meciul cu Dinamo. Daca am fi continuat sa atacam si Dinamo ne dadea un gol pe contra ,cine era acuzat? probabil Lacatus,ca nu si-a luat masuri si a atacat la fel. Acum cu Slabia ( doamne ce echipa de desculti ne-a batut) baietii au cazut fizic dupa pauza, ce aia n-au reusit sa puna aceeasi presiune ca in prima repriza.
Sigur,au fost schimbari cam ciudate- vezi scoaterea lui Badea si introducerea lui Cristocea, sau a lui Surdu care n-are nici o treaba. Asta nu prea da dreptul insa sa contesti antrenorul. Probabil ca el a avut o tactica in minte,el cunoaste cel mai bine jucatorii- in ce forma sunt, cum stau fizic,psihic - . Iar daca exista cineva care a inceput sa se indoiasca deja de calitatile de antrenor ale lui Laca, atunci nu e deloc bine...
Concluzia: remanierea lotului, pastrarea (evident!) a antrenorului si sustinerea lui in continuare.. iar daca ar pleca si ciobanul ar fi mult prea frumos
Problema aseara ,ca in tot sezonul asta si de ceva anisori incoace este urmatoarea: NU AVEM ATAC!. Unde sunt vremurile cand aveam cate 5-6 atacanti de valoare? Imi aduc aminte de cand in lot erau Cl Raducanu,Sabin Ilie,Danciulescu,Vladoiu ,Ciocoiu, R Niculescu..
prietene, Raducanu si Niculescu erau la fel de petarde ca si Iacob sau zaharia...
Intradevar sa vazut o alta echipa in repriza a doua eu as pune asta si pe lipsa de forma fizica este de inteles pe de o parte ca sunt meciuri din 3 in 3 zile dar pe de alta parte ar trebui sa existe si aceasta pregatire fizica. Spun asta ca se observa constant ca jucam mai mult in prima repriza iar in a -II a de obicei scadem ritmul raman la ideea mea pe care am mai exprimat-o ca echipa dincolo de strategie tactica are nevoie si de pregatire cand joci in Cl esti obligat sa fi pregatit fizic sa fugi la fel de mult ca in campionate puternice din europa nu ne mai comparam cu jucatorii din Liga 1 unde se alearga de 3 ori mai putin decat in campionatul britanic si cel italian sau spaniol. Nu pot sa nu trag concluzia ca de aici se vede diferenta iar apoi impreuna cu pregatirea tectica se poate ajunge la rezultate
Opinia mea:
Marius Lacatus nu este antrenor de Steaua! Si nici caracter opinez ca nu are. Cand vii la Steaua in aceasta conjunctura, cand Becali ti-a terfelit prietenii Balind si Hagi si cand stii clar ca ai ajuns aici doar pentru calmarea spiritelor, suporterilor, cand vii la Steaua ...ca la loto, cu gandul ca poate reusesc ...lasati-ma sa ma indoiesc de calitatea lui. Il criticam pe Olaroiu? pai si el joaca cu 2 mijlocasi defensivi, iar in meciul cu Dinamo l-a schimbat in min. 80 pe Badea cu Baciu.
Aaaa, ca este simbolul Stelei? Nimic mai adevarat. Insa dragilor daca traim din amintiri, nu vom avea niciun viitor. La Steaua vreau un antrenor profesionist. Simbolurile le vreau pe teren ca jucatori sau in functii de conducere, chiar si ca antrenori atunci cand dovedesc ca au valoare de Steaua. Repet, cand dovedesc ca au valoare. La Steaua nu-l mai vreau nici pe Becali, eu il urasc, nu insa si liderii de galerie. La Steaua nu-l mai vreau pe papitoiul de Ilie.
Chestionar:
Cine are vina principala, jucatoru Surdu ca nu joaca bine sau directia de Management(ma bufneste rasul) de la Steaua care a cumparat un jucator care nu are valoare de Steaua? E doar un exemplu. Din cei 10 transferati asta vara, doar Zapata are certa valoare.
@ grizzly
O fi fost petarda R Niculescu, da asa petarda amai ajuns si el pe la Nationala si pe la Galatasaray. Sa vad eu daca il ia Galata acu' pe Zaharia..
Iar Raducanu a fost un varf adevarat,care da goluri aproape meci de meci si din orice pozitie,gen Inzaghi. Nu cred ca a fost petarda deloc
@ adi_steaua vezi ca te cam intinzi
@mirceaor
Iti dau dreptate, mult mai buni atacanti erau Claudiu Raducanu si Radu Niculescu decat ce are Steaua acum in lot.
Pai Raducanu a dat o groaza de goluri pentru Steaua cat a stat la noi, si in campionat (returul titlului din editia 2000-2001 a cam fost al lui) si in cupele europene, cu Southampton sau chiar Liverpool. Plus in meciuri cu Dinamo sau dubla cu Rapid din primavara lui 2002 cand Steaua a daramat cel mai rusinos antirecord din istoria ei (aproape 5 ani fara victorie cu ciorile, abosolut penibil).
Iar Radu Niculescu, asa speranta pana la pensie cum a fost el si tot era cu o clasa peste ametitii de acum si asa cum ai remarcat si tu a fost pe la nationala (a prins de exemplu finalul meciului cu Columbia, 1-0 de la mondialul din 1998, nivel care este la ani lumina de posibilitatile atacantilor nostri, din moment ce noi nu am mai pupat campionat mondial), a marcat cu Galata in Champions League contra lui Liverpool iar in returul jucat la noi, 2000-2001 a marcat multe goluri utile.
Ca sa nu mai vorbesc despre cate zile fripte ne-a facut cand juca la FC National.
E drept ca a dat si un autogol taman cu Dinamo, dar se mai intampla, nimeni nu-i perfect.
De asemenea, Sabin Ilie, Vladoiu, Danciulescu si Ciocoiu nici nu au ce discuta cu alde Badea, Zaharia sau Iacob, desi Badea si Iacob au facut ceva meciuri bune, dar nu au stofa celor mentionati.
Asta ca sa nu mai vorbim de Adrian Ilie sau mai ales Lacatus, fiindca e superfluu.
Si mai e ceva. Nu numai in atac avem problema asta. Ma uitam acum cateva zile pe site la filmul titlului din 1998 (pentru care, la vremea aia m-am bucurat intr-o maniera vecina cu nebunia) si martusisesc ca am fost absolut incantat de maniera de joc a Stelei. Rotariu, Laca, Militaru, Serban, C. Munteanu, Reghe, Danciu, Matei, Rosu, Vivi, chiar foarte tanarul Lincar, pe atunci....... eh, ce vremuri, pai este inimaginabil sa joace astia de azi cum jucau cei pe care i-am mentionat, desigur cu cateva exceptii.
Si aia a fost cea mai muncita victorie din perioada 93-98 si si asa se juca cu 100 de clase peste ce avem azi.
De acord cu articolul.Un antrenor se vede la pauza si la schimbari.Laca a gresit toate schimbarile,inclusiv cea Lovin-bicfalvi.Iar ce le-o fi spus la pauza nu stiu pentru ca ce a urmat a fost dureros.D mult nu am mai fost asa nervos,mai ales pentru ca presimteam ca nu va fi bine inca din prima repriza cand ratam ocazie dupa ocazie.Cand oare o sa inteleaga si jucatorii nostri ca in astfel de meciuri nu ai voie sa ratezi???(cel mai bun exemplu...Slavia aseara).Am vazut pentru a mia oara ca jumate din echipa nu are valoare de Steaua si am vazut ca Lacatus trebuie sa mai creasca ca antrenor,sa mai invete si sa isi invinga frica.Nu se poate ca Steaua sa fie fricoasa...cu Baciu cu Dinamo si aseara Cristocea in min.89.Ce mai astepta,dc nu a facut ultima schimbare mai rpd?Nu mai era nicio sansa,trebuia riscat totul,insa nu a avut curaj.Am vazut,iarasi,pentru a mia oara ca Ov.Petre nu are valoare d Steaua,dupa parerea mea fiind principalul vinovat la faza golului cehilor,asta dupa ce a gresit de atatea ori in mod DECISIV in acest tur d campionat.Am vazut ca Rada nu se ridica la nivelul lui Goian si nici macar Goian nu se mai ridica la nivelul sau gresind si la gol si inca in 2 faze importante.Pare ca doarme pe el si visele sunt la echipele din Europa,nu la Steaua.Am vazut ca Dica joaca doar cand are chef si cand stie ca un joc bun ii poate creste sansa d a pleca la o echipa cat mai buna din afara.De asemeni,am vazut ca Marius Croitoru nu este un jucator de banda si la fel Adrian Neaga ei zbatandu'se degeaba lipti de tusa.Ambii tb sa joace central.Tot respectul pentru Emeghara care creste d la meci la meci,singurul care joaca ceva.
Dupa cum spuneam Laca a gresit...si daca pentru unele greseli ii putem gasi circumstante atenuante...la una singura nu putem!!!!!!!!!!
Nu se poate ca Surdu sa intre in teren!!!Nu se poate!!!!!!!!!!Cum sa-l bagi pe Surdu in teren???de cate ori trebuie sa mai demonstreze ca nu are valoare???Nu poate!!!!!!!!Il bagi pe Surdu si nu il bagi pe Cristocea???Sau il ti pe badoi in afara lotului sau pe golanski care ar putea fi mijlocas dreapta???????M-a dezamagit rau de tot Lacatus.Nu vreau sa-l critic mai mult,dar m-a dezamagit si incep sa cred ca venirea lui Jenei este mai mult decat importanta!!!
Antrenor de Liga I avem, nu avem de CL. Jucatori de Liga I avem, nu avem de CL. Este foarte simplu din tribuna sau din fotoliu sa dam solutii la ce consideram noi ca nu merge la Steaua. Mai greu este cu banii pe care Becali se tot lauda de 5 ani cai baga la echipa si care se duc la Galati, Vaslui, sau Bistrita pe jucatori de Liga I.
mai expertilor nu mai incepeti voi cu parerile voastre de mari antrenori si lasati-l pe Laca sa-si faca treaba....bine ca Badea care a marcat a jucat prost dar ov Petre care in loc sa degajeze ii da pasa lu ala si iesie golul cehilor a jucat bn.
Scuze de off-topic, dar vreau sa intreb daca este cineva de aici care vine la Buzau. Daca e cineva care vine si are un pic de timp liber sa bage in lista de mess **_****** plss!
eu m-am bucurat pentru schimbarea Lovin-bicfalvi....asta a insemnat ca trebuia sa schimbam jocu si sa atacam nu sa ne inchidem in aparare....apoi surdu....e o cauza pierduta....probabil obosise Croitoru ca altfel nu imi explic....oricum nu are nicio legatura surdu cu golul deci nu a influentat....iar Cristocea in locu lui Badea a fost bine dar cam tarziu....va aduceti aminte cand Hagi vroia sa castige pe final si baga 5 atacanti si niciun mijlocas iar echipa nu putea sa atace....
echipa a facut un meci bun....se vede ca acum avem un antrenor de valoare....jocul e total schimbat in bine....am dat cu pumnul in canapea la golul slaviei pentru ca pur si simplu nu intelegeam cum s-a putut intampla....dar dupa 10 min dupa meci....mi-a trecut...de ce ?....pentru ca Steaua a jucat FOTBAL !!!
Doar un mic comentariu. Lovin a fos inlocuit cu Bicfalvi deoarece a resimtit dureri. Iar Bicfalvi era singurul mijlocas (din cate imi amintesc eu) central de pe banca la acel meci. Jucatorii au cazut fizic dupa o prima repriza foarte buna si trebuia inchis jocul.
Singurul repros pe care il pot aduce lui Laca e ca nu l-a introdus pe Zaharia.
Vina la gol le apartine in EXCLUSIVITATE lui Goian, in cea mai mare parte, si lui Rada. Cum naiba a dat Statu-palma-barba-cot ala gol de langa Goian? I-a spus Lacatus sa-l lase, sau cum? Si eu am remarcat lipsa de aplomb din repriza a doua, dar aici chiar cred ca este vorba de oboseala, coroborata cu lipsa de valoare!
Intorducerea lui Cristocea nici eu n-am inteleles-o, dar parca si Hagi era criticat cand juca cu 5 atacanti finalul de meci!
Iar, de ce nu joaca Badoi, iar nu inteleg! Dar nici Neaga nu a jucat si a revenit cu gol impotriva lui Dimano!
Bai frate, pe Olaroiu l-am suportat si dupa Middlesborough, acuma nu putem sa-l suportam pe Lacatus pentru restul sezonului? Eu oricum zic ca fata de Hagi echipa joaca super-meserias, cel putin in ultimele 2 meciuri. Cu ce e de vina Lacatus ca Badea nu e in stare sa-l bata pe portarul ceh din 2 metri, de exemplu? Cu ce e de vina Lacatus ca portarul ceh a avut lipici pe maini aseara?
Iar dam afara antrenorul, iar urmeaza nspe meciuri de acomodare, iar ne bat toti saracii!
Cand joaca Bicfalvi, nu e bine, cand nu joaca, nu e bine! Eu m-am calmat cu privire la evolutia noastra europeana de cand a facut Slavia egal cu "corectii" aia de la Arsenal, antrenati de marele antrenor Arsene Wenger, corectitudinea intruchipata care joaca cu rezervele! Praghezii merg la stadion, platesc, consuma, ei nu au un Creditor fata de care sa protesteze, asta e toata chestia! Eu nu zic ca suntem noi foarte buni, dar sunt curios ce va face marea echipa Slavia Praga in UEFA!
Eu cred ca Lacatus trebuie sa fie lasat sa continue, sa i se cumpere jucatori valorosi si atunci o sa faca treaba buna. Asa cum Olaroiu a ramas dupa Middlesborough, asa si Lacatus trebuie sa ramana dupa aceasta calificare ratata, CARE INSA NU ESTE A LUI! Hagi a pierdut partida hotaratoare, daca e sa fim corecti. Laca a preluat o echipa in deriva, pe care a adus-o cat de cat pe linia de plutire!
eu m-am bucurat pentru schimbarea Lovin-bicfalvi....asta a insemnat ca trebuia sa schimbam jocu si sa atacam nu sa ne inchidem in aparare....apoi surdu....e o cauza pierduta....probabil obosise Croitoru ca altfel nu imi explic....oricum nu are nicio legatura surdu cu golul deci nu a influentat....iar Cristocea in locu lui Badea a fost bine dar cam tarziu....va aduceti aminte cand Hagi vroia sa castige pe final si baga 5 atacanti si niciun mijlocas iar echipa nu putea sa atace....echipa a facut un meci bun....se vede ca acum avem un antrenor de valoare....jocul e total schimbat in bine....am dat cu pumnul in canapea la golul slaviei pentru ca pur si simplu nu intelegeam cum s-a putut intampla....dar dupa 10 min dupa meci....mi-a trecut...de ce ?....pentru ca Steaua a jucat FOTBAL !!!
Aceleasi trairi le am avut si eu si de aceea nu i pot intelege pe cei care se iau de Laca!!! In sfarstit Steaua seamana ce Steaua lui Laca, incepe incet dar sigur sa si recapete din identitatea pierduta si poc ii dam in cap lui Laca.
Pentru toti care l fluerati pe Surdu. De ce fratilor nu l fluierati sau nu l ati fluerat cu aceeasi ardaore si pe ..... ca doar el l a adus nu s a autopropus la Steauaa???? De, l ati fluerat prima oara pe Ov Petre, si la ti omis pe ...., acum l ati gasit pe Surdu, care saracu l a adus la Steaua apa tulbure care curge din plin prin conducerea Stelei, bravoo, ultrasi adevarati!!!! de mascarici nu aveti tupeu sa va lauti dar in cei care au cea mai mica vina aruncati cu stanci nu cu pietre!!!
Pe langa curatenia din sanul echipei ar trebuie o curatenie generala si printre sustinatorii, multi ar trebui sa si caute alte echipe si alti antrenori de injurat, se pare ca simbolurile ros albastre nu va ajung!!!!
Forza Lacatus!!!
Articol corect!!! ![]()
@mirceaor
respect pentru postul tau si vreau sa intaresc ceea ce merita apreciat in postul tau. Mai ales ca postarea ta vine dupa "fara numar" infierari ale jucatrilor si antrenorului. Am numarat posturile si sunt cam 10 negative la "a couple of pozitive reaction" sau maximum neutre . Am retinut din postul tau 3 idei principale si finalul care pune punctul pe I.
1.-Problema aseara ,ca in tot sezonul asta si de ceva anisori incoace este urmatoarea: NU AVEM ATAC!..
2.-Eu cred ca echipa a jucat aseara si cu Dinamo aproape de maximul la care poate juca in momentul asta,cu jucatorii astia.
3.-Baietii au jucat cat pot aseara,au facut si cateva faze extraordinare , de echipa de Champions League,dar atata putem cu lotul actual
Final realist/baza de discutie: remanierea lotului, pastrarea (evidenata!) a antrenorului si sustinerea lui in continuare.. iar daca ar pleca si ciobanul ar fi mult prea frumos!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Toata lumea se grabeste sa dea afara x jucatori pe diverse motivatii. Ba ca nu au fata de Steaua, ba ca fac fata doar in Liga 1 dar nu si in CL, ba ca au fost pe un varf maxim de forma acum 3 sau 7,5 luni... Oameni buni va luati teapa de la cioban...AGAIN. Zice animalu' in presa ca trebuiesc schimbati 6 jucatori si apar reactiile in doua saptamani, care mai de care sa-i dea afara. Noi avem nevoie de jucatori mai multi, nu sa-i vindem si pe astia care ii avem. Astia care sunt pot sa joaca 15- 30 min...ii tinem...ca daca ii apuca iarasi vreun varf de forma, sa-i bage Laca in teren. Nu cer de mancare, salariile lor nu cred ca darama Steaua si pot fi folositi ca: rezerve de lux, bau-bau pentru titularii de drept (termenul asta trebuie sa dispara), si sparing partner's pentru cei titularizatii care joaca. Astia (ma uit cu ciuda la Real cu Verder Brem.) au loturi de 40-50 de jucatori, plus inca 10-15 imprumutati la altii. Noi avem 20 mediocrii ( poate 25 pcs cu ologii si imprumutatii), iar cei mai buni (Dica si Goe) sunt de vanzare - cu pret fix ca la magazin iar noi ne facem planuri sa luam imprumut un francez (samsarit pe trei mil) si pe un tovaras al lui care nu prea vrea sa vina (Camus).
Vrem sa jucam in CL, si sa avem si rezultate, nu? Trebuie, asta cred ca toata lumea o percepe ca pe o necesitate, sa castigam campionatul Romaniei, nu? Poate si Cupa ne-o dorim cu toate ca declaratiile JEGULUI au fost ca nu conteaza.....
Jucatorii de la Steaua sunt precum copii de la orfelinat, din 100 reusesc vreo 3 sau 4 in viata. Invatatorii si dascalii ii bat, le iau din mancarea de acasa si eventual trebuie sa mai si spuna la camera cat de mult datoreaza sistemului. Cam asa este acum la Steaua unde scarba de Becali ii cantareste dupa cat de adanc este sluj-ul si cat de calde au "buzele". Sunt cuvinte grele dar cred ca sunt adevarate; la Steaua nu exista profesionalism iar Becali nu este nici actionar, nici patron si nici macar creditor. Astia au macar grija de "mijloacele fixe" care le produc bani. La Steaua este FEUDALISM iar nenorocitul asta cea mai neevoluata creatura care este lasata sa domine si sa STAPANEASCA oameni si destine. De asta au plecat jucatori mari de la Steaua (noi ne-am raspuns singuri la intrebari cu: este ok....a muncit destul pentru culori...trebuia sa iasa si el afara sa vada cum e....merita si de asta pleaca. Ogararu si Paraschiv, astia i-mi vin acum in minte, sunt ultimii care au plecat de scarba. La fel pleaca si Dica ( probabil ca si Goe, nu sunt sigur de el, dar...), de greata si scarba fata de profesinalismul zilnic de la club.
Nici Laca, nici Hagi si nici Mourinho nu pot sa-l schimbe pe JEGUL de Jiji care face ce vrea cu investitia lui. Singura noastra sansa este sa fim uniti impotriva lui.Pestele se inpute de la cap!
La Steaua trebuie sa se vina si "sa se creasca" pe principii de valoare. Trebuie ca "salariatii" sa evolueze de la SLUGI la stadiul de COLEGI. La fel cum noi cei de pe FC Steaua.ro trebuie sa invatam sa fim COLEGI nu DUSMANI. Sa dea Dumnezeu sa incepem sa ne schimbam, sa nu ne mai contram atata si sa vedem ca dusmanul este Jiji .
LE Scuze de off-topic, acum am revazut si recitit articolul si m-am dus putin in "out". Am reactionat la postarile deplasate ale colegilor si sper sa nu ma considerati departe de advaratele probleme ale Stelei.
Din pacate,pe la noi circula o vorba:"pestele de la cap se impute" si in cazul nostru,chiar este adevarata! Marea noastra problema de la Steaua este patronul si cercul sau de interese! Orice am face si orice am zice,fiecare,pe acest Forum,are efectul latratului la luna! Cel mai iubit club din Romania a intrat pe mainile unor oameni avizi de putere si a servit la castigarea unei notorietati nemeritate a acestui Becali. Atata timp cat clubul nostru este condus de un om paralel cu fotbalul vom avea aceasta soarta deloc de invidiat! Singura solutie este ca: nu avem solutie! Este trist ce spun si ce cred,dar atunci cand un club ca F.C.Steaua este jucaria de lux a unei persoane,atunci avem toti o mare problema! Asa zisa conducere administrativa este o gluma cu Argaseala si Ilie,strategie pe termen mediu si lung nu exista,centrul de copii si juniori vai de Steaua lui,asa ca ce-am putea astepta? Alti patroni de cluburi au succes deoarece se conduc dupa principiul:"omul potrivit la locul potrivit" si angajeaza profesionisti si-i lasa sa-si faca treaba! La noi in schimb.......Despre echipa ce sa mai spun? Cum e turcul si pistolul(alta vorba de pe la noi)! Dupa modesta mea parere a-si angaja profesionisti care sa-si faca treaba si pe langa ei a-si pastra 6-7 jucatori( Zapata,Emeghara,Rada,Golansky,Nesu,Neaga,Nicolita),iar pe ceilalti ia-si imprastia pe la rivali sa le intareasca loturile ca numai valoare de Steaua nu au! Nu ma refer aici la Dica,Goian sau Radoi,deoarece ei sunt valori incontestabile! Daca se vrea mult trambitata performanta atunci trebuie un lot avid de rezultate si de bucuria de a juca fotbal,ori actualul lot nu are nici una,nici alta! Blazarea este cuvantul de ordine la echipa si cu ei nu se mai poate face nimic! Sunt irecuperabili pentru marea performanta! Daca gresesc ca gandesc asa iertati-ma,dar asta e parerea mea! FORZA Steaua!!!