batem cu slavia dar in zadar dak nu o sa facem un egal la arsenal!
batem cu slavia dar in zadar dak nu o sa facem un egal la arsenal!
Cine sunt mai technici, slavi sau latinii?
Eu cred ca latinii...
Atunci facem raza latina de ras. Acum sincer, facem latinii de ras. Nu vorbesc acum de Romania ca tara sau ca popor,tiganii manele,carnati(gen slavica) etc. Vorbesc de fotbal. Sudamerica si Sudeuropa au jucatori super technici iar noi? Am avut numai unu care putem sa ne mandrim ca suntem latinii, Hagi si atit...Dar nici el nu era cine stie ce. Totusi destul pentru a zice latin.
1-0 pentru. ai nostri!
mai greu mi se pare un egal in anglia...
Deseara vin la meci. Sper sa batem
Nu stiu in ce masura putem spera la locul 3 in grupa. Cunoastem cu totii ca Arsenal s-a deplasat la Sevilla fara mai multi titulari. Insa ratarea victoriei impotriva spaniolilor i-ar face pe tunari sa joace la capacitate maxima in ultima etapa, cu Steaua, pentru a prinde locul 1 in grupa. Si intre noi fie vorba, parca le convine mai degraba sa forteze cu ai nostri, la Londra, decat la Sevilla.
Oricum interesul si scopul nostru, indiferent de ce se intampla dincolo, este sa invingem Slavia. Este o chestiune de onoare, de orgoliu si de ce nu de razbunare. Iar eu cred ca avem forta necesara pentru a iesi castigatori, chiar daca poate vom juca din nou in 9 oameni, sau pentru unii va fi penultimul meci in CL pentru Steaua.
Asadar cu incredere maxima, cu sprijin fata de echipa, sa speram la o victorie la 2 goluri, pentru a sterge din gustul amar lasat in aceasta toamna. Steaua - Slavia 2-0.
Poporul roman nu este un popor latin. Limba romana e mai veche decat limba romana de la vechea Roma.
Cele mai vechi scrieri din lume sunt gasite pe teritoriul romanesc, deci s-ar zice ca noi am inventat scrierea. Cine e interesat de aceste lucruri sa-mi dea un PM.
Referitor la meci, nu ne facem decat pe noi de rusine. Daca anul trecut faceam furori, anul asta am facut umor. Arsenal o sa ne joace in picioare.
Singura noastra sansa ca sa mai spalam din umilinta e sa castigam azi . Sa vedem ce reusesc baietii. Sperante n-ar fi prea multe, dar intotdeauna exista o sansa acolo.
Forza Steaua ! Forza Lacatus !
Dax, exagerezi man. Pe bune.
Dax, exagerezi man. Pe bune.
Argumente, nimic ? Doar vorbe goale ?
Poporul roman nu este un popor latin. Limba romana e mai veche decat limba romana de la vechea Roma.Cele mai vechi scrieri din lume sunt gasite pe teritoriul romanesc, deci s-ar zice ca noi am inventat scrierea. Cine e interesat de aceste lucruri sa-mi dea un PM.
Tomitane, cand o sa am timp o sa-ti aduc eu argumente. Tot ce am citat mai sus e fals. Nu mai credeti toate densusianismele, corutismele si turtucanismele.
Astept cu nerabdare ! ![]()
steag1 steag1 steag1 Steaua joaca mai bine ca niciodata in acest sezon!Steaua e superb de stralucitoare!!!! SPECTACOL
asa da, parca asta mai seamana a fotbal ![]()
Chiar daca nu am avut multe ocazii de poarta, senzatia mea la pauza acestui meci e ca in prima repriza cehii nu au pus piciorul pe minge. Diferenta ca de la cer la pamant. Acum se vede unde (probabil ca) a ratat Steaua calificarea in UEFA => la Praga.
@dax, hai ca nu mai vreau sa intru in polemici cu tine... la urma urmei sustii ce vrei, nu e problema mea ca ai un stil propriu de perceptie a realitatii.
S-a intors Dumnezeu cu ochii si la noi. Norocul ne-a ocolit tot anul, mingiile au sarit numai spre adversar si baietii nostri au avut picioarele din marmelada.
Am scapa, gata, s-a schimbat totul de cand a venit Marius. Facem un meci mare astazi, nu ma mai tem.
Daca am avea si un varf cu rautate si simtul portii... Dar pana una alta sa ne bucuram de ce avem.
Hai baietii ca-s gata cehii. Se pot da inca 2-3 goluri si presimt ca avem motiv sa sarbatorim crancen.
In ciuda golului, Vali Badea mi s-a parut cu o viteza in urma echipei. Cel mai slab de la noi, Croitoru. Fundasii laterali, foarte buni, Dica - impecabil. Mi-au placut chiar si Lovin si Ov. Petre.
Vai de mine...Nici pe astia nu ii batem
DATI-L AFARA PE ROMICA SURDU!!!
BErBECALI, ratatul asta e o piaza rea pentru echipa. E vai de capul lui!
DDDDDOAAAAAMNEEEEE.... INCREDIBIL NU MAI POT DE NERVI!!! ***** ***** DE OM PROST Ovidiu **** MELE .. SURDULE DUTE IN ***** TAI SI JOACA FOTBAL!!! CRETINULEEE..NU SE POATE ..CUM MA.. CUM SA RATEZI ATAT! CE GOL .. GOIANE .. NU STIU CE SA ZIC SUNT EXTREM DE NERVOS !!!!!!!!!!!!
Desi am crescut enorm in ultimele doua meciuri, suntem inca foarte jos.
Am fost egalii celor care au luat 7 (SAPTE) puncte de la englezi. Ne bucuram de revenirea Stelei in joc si speram sa trecem de pubertate (nivelul la care jucam acum). Va fi jale daca pleaca Dica.
Despre Jiji nu pot decat sa-i doresc sa se imbolnaveasca si sa sufere mult mult, cat suferim noi din cauza lui.
HAI Steaua!!
Pentru ce echipa s-a aliniat din primul minut, pot spune ca Steaua a jucat ok. Un gol venit rapid avea sa dea speranta ca acesta este meciul descatusarii. Insa nu a fost sa fie asa, Slavia egaland in repriza a doua impotriva cursului jocului. O echipa care in alte circumstante ar fi considerata ca fiind de amatori ne fura 5 puncte. Dar a cui este vina pentru meciul de azi?
Nu vreau sa-i atribui vina lui Goian la golul cehilor. Poate un marcaj mai strans ar fi fost bine venit. Insa sunt de parere ca astfel de faze se intampla. Fundasii stelisti erau cu spatele la poarta, iar printre ei, aflat deja in alergare, a tasnit acest Tom Degetel, ramanand in situatie de unu la unu cu portarul. Nici a lui Zapata n-a fost vina, centrarea venind undeva in 8m, nu se impunea ca portarul sa iasa.
Insa lui Lacatus am 2 erori de imputat. Prima si poate cea mai grava, titularizarea lui Croitoru (dublata apoi (!) de schimbarea cu Surdu (!)) in detrimentul lui Cristocea, care prin ultimele evolutii aratase ca poate limpezi jocul la mijlocul terenului. Tactica incercata, daca se poate spune asa, a fost bine gandita, sau cel putin pe placul suporterului, cu echipa atacand inca din debutul meciului. Insa pe jucatorii pe care i-a pus in teren, a devenit egala cu zero. Atacul Stelei a fost limitat exclusiv la nivel de Dica si Rica. De ce? Pentru ca, de la mijloc in sus, am aratat cam asa:
Vali Badea - in acest meci incredibil de lent, un simulant grosolan ca sa nu spun mai mult (iar aceasta ar fi a doua greseala, neschimbarea lui mai de timpuriu, dar cu Zaharia).
Croitoru nu a parut nici un moment sa aiba vreo sarcina ofensiva, fiind mai mult preocupat de aglomerarea la mijlocul terenului.
Ov. Petre si Lovin, inchizatori de meserie, au prestat ok, cu un plus pentru primul. In felul acesta am ajuns sa avem doar 2 solutii de atac viabile, Dica si respectiv Neaga.
Oportune urcarile in atac ale lui Emeghara si Nesu, de multe ori iesind frumos din aparare cu mingea la picior sau prin un-doiuri; ok mi s-a parut si evolutia in aparare.
Zapata - putin ghinionist, daca stam sa comparam faza primirii golului cu cea din care Vaniak a reusit sa respinga cu piciorul din fata lui Badea.
Dica - un meci bun, a aparut de multe ori in postura de servant ideal, eu personal am notat o singura pasa gresita in tot meciul (probabil au fost mai multe, eu una am remarcat).
Neaga - incepe sa dea randament lipit de tusa, intrarile sale in centru cu mingea la picior si combinatiile cu Nesu punand apararea Slaviei deseori in pericol. Sper sa creasca de la meci la meci.
Asadar, remarcati - Dica si Rica. Remarcati negativ - Badea, Croitoru, Lacatus. Restul - satisfacator.
Un pas inainte, dar se aplica prea cunoscutul cliseu "Mai e mult pana departe". Este imperios necesara aducerea cel putin a unui varf cu simtul golului + a unui pasator de talia lui Dica, neaparat cu dribling in regim de viteza.
In meciul de astazi putem spune ca Steaua a avut un ghinion de nedescris.Pana la faza golului,cehii nici n-au miscat in fata noastra,iar noi am facut un joc foarte bun.In alta ordine de idei,s-a cunoscut ca suntem cu mult peste Slavia.
In privinta jucatorilor,mi-au placut mult evolutiile lui Dica,Neaga,Emeghara si chiar Ovidiu Petre.
Pacat,era al patrulea an consecutiv cand ne calificam in primavara europeana.
Multa bafta Steaua!!
PS:sunt unii jucatori care nu-s de Steaua
Mi-a placut prima repriza.De mult nu mai vazusem un joc atat de bun al echipei noastre.Se vede ca Lacatus incearca sa schimbe ceva,important e sa fie lasat.
Din pacate,ratarile si greselile copilaresti au facut diferenta.Imi pare rau petru ca acest rezultat este incorect...fata de ceea ce s-a jucat.
Asta e...capul sus,si inca un an de munca!
Nu mai va agitati atat fratilor. Am avut si ghinion dar meciul a fost pierdut de superficialitatea jucatorului roman. Echipa a jucat f bine in prima repriza si trebuia sa le dam 3 dar baietii nostri au zis sa faca un sequel la Steaua-Rosenborg 1-1. Lacatus a alcatuit bine 11-le dar a gresit schimbarea bagandu-l pe surdu,acolo trebuia introdus badoi si schimbarea aia cu Cristocea in min 89 e f ciudata.
Mie asta mi s-a parut cel mai bun meci(sau macar 60-70 min) al Stelei din acest sezon,mult mai bun decat cel cu Dinamo. Slavia este o echipa mult sub noi,dar au fost 2 factori care ne-au belit in dublele cu ei:
-am jucat doar 2 reprize si putin si apoi ne-am terminat benzina
-superficialitatea jucatorilor romani
-ghinion(la praga au dat 2 goluri din 2 suturi tot meciul,iar azi la Bucuresti am avut si 65% posesie la un moment dat si au dat gol din SINGURA faza de poarta a lor).
Soarta noastra era curmata si daca bateam pe slavia,pentru ca pe emirates ne mancau arsenal si daca mergeam acolo cu 3 puncte in ranita. O victorie azi ar fi contat doar pentru statistica si pentru coeficientul ala imputit.
Cei mai buni jucatori ai nostri azi au fost Dica,Emeghara,Badea(doar pentru gol pentru ca in rest baiatul asta nu mai stie nici sa alerge),Neaga(pentru efort si nu pentru aruncarile in careu),Rada si Nesu.
Ceea ce le reprosez eu este ca nu au avut cojones cat sa mai le dea un gol acestor amarati,care sunt cu mult sub Kievul de anul trecut,cehii au prins curaj si ne-au luat 4 pc din 6. Am luat-o in bot exact ca Ajax,i-am subestimat si am patit-o.
Asa ca sunteti liberi sa va luati de cine vreti,de jucatori,de antrenor dar sa stiti ca ei mai mult nu pot. Jucatori ca surdu,Nicolita,Croitoru(care macar a facut 10 km astazi) nu pot sa joace in CL,fac 3 miscari doar ca sa centreze,cu jucatori d-astia nu poti sa termini nici pe 3 in grupa.
La antrenor nu ma bag pentru ca daca sub Hagi si pedrazzini Steaua a jucat de nota 2-3 sub Laca mai joaca de un 5-6. Sa vedem ce o sa faca Lacatus,insa nu-l vad bine fara jucatori noi.
Singura mea amaraciune in aceasta campanie de CL este ca ne-au luat cehii puncte,adica o echipa cu o clasa sub noi a ramas neinvinsa in meciurile cu noi.
Oricum,dupa ce am trait pe Ghencea serile minunate din Cupa UEFA cu valencia,villareal,lens,standard liege trebuie sa spun ca serile de CL sunt foarte triste,cu exceptia meciului de la Kiev si poate cel de la Lyon.
N-avem fata de CL,fratilor.....
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.