Marti (27 noiembrie)
Ora: 21:45
Transmis de Pro TV
Marti (27 noiembrie)
Ora: 21:45
Transmis de Pro TV
Chiar daca am batut pe Dinamo tot nu avem nicio sansa la CL. Asa ca: 0-2 pentru Slavia.
Sper intr-o victorie. Sa castigam pentru onoarea noastra pentru ca sanse de calificare in UEFA oricum nu mai sunt...
Ii caftim si p-astia.
Sper numai sa nu cumva sa-si revina echipa atat de tare incat sa-l aud apoi pe Gigi "nu vedeti ce bine jucam, ce sa mai iau jucatori??"
daca jucatorii or sa aiba aceeasi determinare ca in meciul din seara asta cu catelusii putem spera la un 1-0.. Steaua e numai una
:steag_steaua_ro: Primele puncte in UCL!!! Castigam cu scorul nostru favorit: 1 - 0
Nu vreau sa fiu un exaltat,dar cred ca acesta este momentul renasterii Stelei!!!
Momentul renasterii Stelei va fi momentul in care ciobanul va parasi echipa...
Nu ma astept la victorie in acest meci,in cel mai fericit caz la un egal!!
Slavia este o echipa versata. Puternica si cu un dezvoltat simt al golului. In meciul tur desi terminat cu doar 2-1, au mai avut ocazii clare de a marca. S-au cam jucat cu ele.
Una-i una si alta-i alta. Meciul care vine e un alt meci. Steaua are un alt antrenor, pe care baietii sunt dispusi sa-l inteleaga si sa-i daruiasca victoria. Prevad un meci echilibrat si un scor strans in favoarea noastra. Este cazul ca Steaua sa-si ia in serios rolul de cea mai reprezentativa echipa a fotbalului romanesc. Singura care participa in grupele Ligii Campionilor, de cand aceasta a inlocuit Cupa Campionilor Europeni.
In Europa nu am jucat slab in general, doar prea putin convingator pentru a adjudeca puncte. Poate ca in proxima ocazie o va face. Eu cred in revenirea Stelei si desigur intr-o frumoasa victorie. Obtinuta la capatul unui meci disputat.
Avand in vedere ca Slavia e deja calificata pentru primavara UEFA, e posibil sa le fie mila de noi si sa ne lase sa castigam. Sau poate nu...
Important e sa nu joace Banel. Doar asa avem si noi sanse sa inscriem.
Ar trebui sai batem la 5 6 goluri distanta sa le aratam ca a fost o greseala ca am pierdut in deplasare.. dar cred ca va fi un egal.. si ala scos greu ![]()
forzateaua
am ajuns sa ne fie frica de niste papagali SLAVIA PRAGA??????
cine e slavia praga ca sa speram doar la un egal? atat de rau am ajuns?
Hai sa nu ne mai multumim doar cu egaluri .. meciul asta e de totul sau nimic pentru ca ma indoiesc ca vom putea scoate un egal pe emirates..
Steaua si-a revenit.Dar orcum daca ii bat pe Slavia o fac la 1-0.Si de ce credeti ca o sa piarda??Ea a fost favorita in tur ![]()
haidetzi ma la meci ![]()
aveti idee daca mai gasesc bilete pentru meci? exclus bisnitarii
da, se vanmdusera cam 10.000 Dar tine cont ca femile si copiii sub 10 ani, ai intrare MOCA....
Nu la asta m-am referit, ci la cati "puradei" or sa fie prin tribune...
Bilete FC Steaua - Slavia Praga
Peluze – 35 RON
Tribuna II – 50 RON
Tribuna I – 100 RON
Tribuna 0 – 200 RON
Fotolii – 300 RON
SCURT : Batem sa ne luam revansa !!!
P.S. : Si de unde frate atata "nu mai avem sanse la UEFA" ??? Daca Arsenal bate Sevilla poate pe noi ne lasa mai usor si reusim un egal !!! Spunetimi nebun,necunoscator,visator sau cum vreti voi,dar eu cred in Steaua,stiu ca daca vrea este capabila sa faca orice !!! Acum avem moral,avem fiara pe banca care le inspira jucatorilor forta si dorinta de victorie !!! Pun pariu cu oricine si pe orice ca cel putin pe Slavia o batem minim cu 1-0 !!! Cu Arsenal va fi greu,dar nu imposibil !!! Cred in Laca,cred in baieti,CRED IN Steaua !!! Hai sa fim cu totii alaturi de echipa pe care o iubim !!! Sa ne dam plamanii afara ca sa vada adversarii ce inseamna Spiritul Stelist !!! FORZA Steaua !!! MEREU CAMPIONI !!!
fularsteau2 ![]()
Important e sa nu joace Banel. Doar asa avem si noi sanse sa inscriem.
Dorinta ti s-a implinit. Sa speram ca si prezicerea. ![]()
Daca nu joaca Banel si joaca Surdu e aceasi treaba. Eu as merge pe mana lui Golanski ca mijlocas dreapta ca de driblat si de centrat ne-a demonstrat ca stie. Insa s-ar putea sa nu fie apt 100%.
SCURT : Batem sa ne luam revansa !!!P.S. : Si de unde frate atata "nu mai avem sanse la UEFA" ??? Daca Arsenal bate Sevilla poate pe noi ne lasa mai usor si reusim un egal !!! Spunetimi nebun,necunoscator,visator sau cum vreti voi,dar eu cred in Steaua,stiu ca daca vrea este capabila sa faca orice !!! Acum avem moral,avem fiara pe banca care le inspira jucatorilor forta si dorinta de victorie !!! Pun pariu cu oricine si pe orice ca cel putin pe Slavia o batem minim cu 1-0 !!! Cu Arsenal va fi greu,dar nu imposibil !!! Cred in Laca,cred in baieti,CRED IN Steaua !!! Hai sa fim cu totii alaturi de echipa pe care o iubim !!! Sa ne dam plamanii afara ca sa vada adversarii ce inseamna Spiritul Stelist !!! FORZA Steaua !!! MEREU CAMPIONI !!!
fularsteau2
arsenal s-a deplasat in spania fara 6 titulari.cam greu de crezut ca vor invinge
Sa dea Dumnezeu sa batem Slavia ...... iar la Arsenal sa ne rugam sa luam cat mai putine goluri.........
Chiar daca am batut pe Dinamo tot nu avem nicio sansa la CL. Asa ca: 0-2 pentru Slavia.
se vede cat esti de stelist.daca crezi asta impuscate ![]()
forta Steaua
Daca esti un pic mai pesimist(sau poate chiar realist in aceste momente) nu inseamna ca nu esti stelist sau ca esti mai putin stelist decat unul care scrie pe forum ca batem Slavia cu 5-0.