Sigur Steaua
Se va impune puternic si Vom reveni acolo Unde este Locul ..Atata Timp Cat Este Lacatus
...Nu imi voi Face Grija....Am incredere In Steaua ...Nu Imi pierd niciodata Speranta In Acesta Echipa.
Sigur Steaua
Se va impune puternic si Vom reveni acolo Unde este Locul ..Atata Timp Cat Este Lacatus
...Nu imi voi Face Grija....Am incredere In Steaua ...Nu Imi pierd niciodata Speranta In Acesta Echipa.
In momentul de fata, slab (niciun transfer) ... mai ales ca pleaca Dica si Goian.
nustiu cam pe cine sa bagam in primul 11 ca pleaca multi dar nu vine nimeni
Portar: 90% ZapataFundas dreapta: 80% Emeghara
Fundas central: 70% Ghionea
Fundas central: 80% Rada
Fundas stanga: 70% Nesu
Inchizator: 90% Radoi
Mijlocas central ofensiv: 90% strain
Mijlocas dreapta: 95% Nicolita
Mijlocas stanga: pana mea...
Atacant: 70% Vali Badea
Atacant: 85% strain
Cred ca Mardare de la Vaslui ar fi o soluti pentru postul de Mijlocas Central
Mardare e fundas central, nu mijlocas...
Exact ce a zis Wally !!! :laugh:
Da mijlocas central offensiv e Armenteros .... si Camus ... da cica sunt prea scumpi pentru Steaua
... ce ma deprima chestia asta ![]()
chiar daca era mislocas pentru ca nu e, asta nu are fata de Steaua la Steaua ne trebuie duar jucatori straini de valuare nu amarati de astea spre cl
cu aceasta conducere rusinoasa o vad pe Steaua avand cel mai slab sezon din istorie
[quote name='Wally' Cu siguranta mai rau decat este in momentul de fata...
imi ziceam ca mai rau decat ce am avut sezonul asta nu se poate, dar am uitat ca revine finul pe teren... si mai rau decat atat ar fi sa revina si Olaroiu slugaroiu si atunci vom ajunge la minimul absolut!
Deci se poate si mai rau de atat...
La un moment dat va aparea si Olaroiu,se stie ce "atractie" exista intre CIOBEN si antrenor!!Pot sa pun pariu pe orice ca va fi un moment in care acesta va fi adus inapoi!
tot ca cea din 2007,dar fara Goian si Dica
Cea mai mare teapa sa joace Rada titular.E cel mai varza.Mai bine joaca Baciu cu Ghioane pe fund si Radoi cu Plesan la mijloc.In rest ne mai trebuie un mijlocas ofensiv si un atacant bun.Zaharia trebuie pastrat,a jucat bine chiar foarte bine cat a jucat,fata de multi.Vedem in retur ce o sa iasa cu asa zisele transferuri. ![]()
Nu fi copil! Si eu l-am contestat pe Rada la inceput, dar tragand linie acum la sfarsitul turului se observa clar ca Rada e unul din putinii care au jucat si ceva fotbal. Si-a facut datoria...
Rada a facut treaba la Steaua,asta nu a fost adus degeaba,cred ca alaturi de Ghionea,Goian ar face apararea beton !!Nu-i inteleg pe cei care il apostrofeaza,poate doar ca a avut un trecut la Rapid!!
Baciu cu Ghioane pe fund
E Ghionea.
As vrea sa vad
Zapata
Golanski - Goian - Ghionea - Emeghara
Radoi - Plesan - Ov. Petre - Nesu
Dica - Pinto
dar singurul 11 pe placul patronului:
Zapata
Emeghara - Goian - Radoi - Nesu
Nicolita - Lovin - Ov. Petre - Surdu
Dica - Badea
Habibou nu cred ca rezista mult in prima echipa. Poate daca coboara sa-i dea mingea Zapata. Behehehehe!
La actualul lot probabil vom avea urmatorul 11 :
Zapata
Golanski - Goian - Ghionea - Emeghara
Nicolita - Radoi - Ov. Petre - Plesan
Badea - Dica
Ar mai fi nevoie de vreo 2 mijlocasi ofensivi (central+banda) si un atacant masiv.
Atacant masiv, Victoras Iacob, pasarea fara aripi.
Eu zic sa-l aduca pe Armenteros asta, pare un jucatori promitator si pe Pinto (atacantu` masiv
)
Habibou nu e atacant masiv cumva?
Habibou am inteles ca poate juca si mijlocas dreapta. Cred ca este ceva gen Oprita. Sper sa nu rateze si asta singur cu poarta goala.
rada a fost o surpriza placuta pentru mine..la inceput l-am privit ca pe o cioara dar cu timpul a demonstrat ca are valoare de Steaua..sper sa faca treaba buna si in acest an. cat despre Habibu asta nush ce sa zic, astept faptele
ce rau imi pare ca unii nu au treaba cu fenomenu si totusi isi dau cu parerea......................alceva nu au de facut?????