FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cum vedeti Steaua anului 2008?

«123»
EMPORiO23.11.2007 11:59

cu Jiji p toate posturile..

androsteaua23.11.2007 16:25

cu siguranta este sub asteptarile noastre

Cam asa:

Cernea-

var Jiji Becali-Mirel Radoi- nepot Jiji Becali- giovani Becali

Victor Becali- Ov.Petre- Lovin- Surdu

Virgil Becali-Jiji Becali

Antrenor secund:olitza

Maseur: teia Sponte

femei de servici:Valeriu Argaseala si Adi Ilie

poate citeste Becali asta si ii dai idei:)))))

IONUTZ-CIPRIAN23.11.2007 16:27

Eu o vad in ceata!!

1uLy4Nn23.11.2007 17:09

eu o vad in Champions League :D:D:D..terminam campionatul pe 2, trecem de turul preliminar, gasim o grupa usoara si gata :D i love Steaua

aandreea24.11.2007 16:40
Cam asa:

Cernea-

var Jiji Becali-Mirel Radoi- nepot Jiji Becali- giovani Becali

Victor Becali- Ov.Petre- Lovin- Surdu

Virgil Becali-Jiji Becali

Antrenor secund:olitza

Maseur: teia Sponte

femei de servici:Valeriu Argaseala si Adi Ilie

e buna asta!

el cred ca ar fi in stare sa-si puna"gorilele"coordonate de el sa joace ..oricum is ca niste robotei.imi pare rau de Goian si Dica pentru ca au ajutat echipa mult pe parcursul sederii lor la Steaua,haideti sa fim obiectivi.apropo,de Thereau ce se mai aude?ar putea reveni in Ghencea?mi-ar placea..in ceea ce-l priveste p antrenor nu-mi place,l-as vrea inapoi pe Oli,dar nu se poate:(si asta cu schimbatu`antrenorilor a daunat echipei,da`ce sa stie Gigi :|.sa speram ca Steaua ca echipa,ca simbol va rezista pana in 2008.Zapata,Ghionea,Radoi,Badea,Nicolita sigur vor fi in primul 11 de restu`nu mai stiu..e greu!

cornisa5824.11.2007 18:03

________________________ Zapata _____________________________

Golanski__________Ghionea ___________Emeghara ____________Neșu

_________O.Petre_______________________________Rosu__________

____________________Rãdoi_________Pleșan _____________________

________V.Badea//Neaga_____________________Sand//Thereau______

-=Danny=-30.11.2007 22:06

Un 4-4-2 clasic , in care jucatorii sa paseze , ca tot nu avem viteza la mijloc :

Zapata

Golansky - Goian - Ghionea (Rada) - Emeghara

Banel - Plesan - Ov. Petre (Radoi) - Neaga (a demonstrat ca poate si pe flanc )

Badea - Dica

In locu lui Badea si Dica , ar trebui pusi jucatorii care o sa vina in iarna .... si in locu lu Goian , chiar nu stiu ce sa pun ....

puiu mordasan05.12.2007 06:29
:steagcruce: Zapata - Golansky,Radoi,Ghionea,Emeghara - Nicolita,Plesan,Camus,Neaga - Thereau,V.Badea Cred in revenirile celor trei accidentati,in transferurile lui Camus si Thereau si cam atat! Nu cred in transferuri de marca mult asteptate! Nu este in stilul oierului!!! FORZA Steaua!!!
weeezer05.12.2007 07:18

Camus a declarat ca nu mai este interesat de un transfer la Steaua, avand oferte de la alte cluburi "puternice", unul dintre ele fiind FC Twente.

steaua_gloria05.12.2007 13:38

Echipa Stelei in anul 2008 va fi comletata in primul rand cu Thereau, va pleca Dica , gioan, si vor mai veni niste jucatori nedemni de Steaua de prin prima Liga. Asta e adevarul ,asa a fost mereu.

Camus a declarat ca nu mai este interesat de un transfer la Steaua, avand oferte de la alte cluburi "puternice", unul dintre ele fiind FC Twente.

Twente=)), asta da club:))

mountytoma05.12.2007 14:03

zapata

golanski Ghionea Goian nesu

Neaga ov Petre bicfalvi Cristocea

Iacob zaharia

conform cu bugetul!

iar capul(a) rautatilor isi va inaugura PROSTV, primul post de televiziune unde domneste prostia! singurul post TV care isi plateste abonatii sa ii vizioneze emisiunile!

facem pariu ca se va inventa privitul la TV cu kuru'? nu de alta dar boul va da spagi si toate TV prin cablu vor include in grila lor de programe si PROSTV-ul!!!!

steaua_gloria05.12.2007 14:36

facem pariu ca se va inventa privitul la TV cu kuru'?

Se revolutioneaza televiziunea.

amarel06.12.2007 21:08

Eu traiesc cu impresia ca toata minunea asta cu Camus e ....de ameteala,sa ne invarta putin , si sa nu mai aduca pe nimeni, sa aibe alibiul ca ...marele jucator Camus, n-a mai vrut la Steaua, si......altul mai bun si la fel de ieftin nu-i de unde....!

Si la vara or sa faca la fel, si tot pe cazul CAMUS ......

Apoi,imi pare un idiot Camus asta,daca era ceva de capul lui, sau macar in capul lui, venea sa joace in UCL ,SA SE AFIRME , nu sa frece pisoiul intr-un campionat de rahat cum e ala belgian !!!

Gaby07.12.2007 07:32

Camus nu va veni (a anuntat deja chair el).

Armenteros nu va veni (a anuntat Victor Becali).

Thereau nu va veni (sunt convins ca nu se vor intelege la bani cluburile). Si chiar daca ma insel, va fi o supa reincalzita si nu va merge; nu gasesti un Lacatus pe toate drumurile, sa se intoarca si sa mai ia 5 titluri.

Jucatori romani nu se vor lua (a anuntat antrenorul Lacatus - apropos, ce diferenta fata de "fiara" din teren !)

Vor pleca Dica, Goian, Ovidiu Petre, pe bani multi.

Vor pleca Iacob, Vatca, Petre Marin, Badoi, Bicfalvi, pe bani putini sau deloc.

Poate vor pleca si Nesu si Zaharia.

Din pacate, nu va pleca Nicolita.

Tot din pacate, nu va pleca Becali.

Lacatus va continua sa spuna dupa fiecare meci ca mai sunt sanse si ca baietii sunt obositi.

Probabil, va veni un fundas central sudamerican. Evident, nu va da goluri ca si Goian, dar va veni pe bani putini.

Steaua va continua sa cada. Ce formula de echipa va avea ? Cam aceeasi cu ce este acum, iar jocul la fel de slab.

JDERUL07.12.2007 07:43

Daca totul decurge conform previziunilor,in 2008,echipa va arata cam asa:

-antrenor-----O(l)isor

Restul echipei nu mai conteaza pentru ca plateste jjjjj si terminam iar pe 2. Intram in grupe si mai ia vreo 10-12 milioane!

Si in 2009 va fii la fel!

Si.......tot asa....

Si dupa aceea o sa spunem ca nu ne intereseaza nici campionatul ca noi jucam in Europa...ehe..cine-o sa mai fie ca noi!

sonic200507.12.2007 08:25

eu consider ca la Steaua ar trebui sa se sacrifice acest sezon si sa se construiasca o noua echipa in jurul a 4-5 tineri printre care Ochirosii si bicfalvi (n-am inteles nici acum de ce s-a renuntat la Ochirosii sezonul asta).

la meciul de aseara mi-am schimbat in mare parte si parerea despred golanski. eu il credeam un jucator foarte bun dar poate la el a fost doar un accident insa la zaharia, Iacob, surdu, Croitoru, ninu si badoi e clar ca atata pot ei deci ar trebui sa plece toti.

despre vatca chiar daca a prins o zi proasta parerea mea e ca el ar trebui pastrat pentru ca Cernea are o varsta si cred ca nu asta e adevarata fata a lui vatca.

in atac trebuie sa-l pastram pe Badea sa-l aducem pe Thereau si inca un atcant de valoare, iar la mijloc daca vine armenteros (desi am dubii mari) eu cred ca e de ajuns.

-=Danny=-09.12.2007 21:58

Daca vrem o Steau ca lumea , ne trebuie antrenor pe Oli , da trebuie sa ii dea ordin Becali sa joace mai offensiv . un atacant de MARE (cu M MARE ) VALOARE ( cu V MARE ) , pe Camus , pe Thereau . Camus poate juca si flanc stanga , asa ca nu e problema , ca il avem si pe Plesan . Si formatia ar veni cam asa :

Zapata

Emeghara - Goian - Ghionea - Nesu

Nicolita - Radoi (Ov. Petre) - Plesan (Camus) - Camus (Plesan)

Thereau (daca vine) - V. Badea (ca Dica pleaca)

john_8610.12.2007 08:27

eu vad Steaua anului 2008 fara Becali... ar fi un vis devenit realitate, nu? un motiv sa sarbatorim 2 nopti in piata universitatii

manu7113.12.2007 15:26

la fel ca in 2007....vrajeala de 2 lei ,mare campanie de achizitie,ramanem cu ce avem dupa vanzarea celor 2,Dica si Goian....plusvaloarea o luam de la gloria buzau si Jiul Petrosani.....antrenor nou(pentru ca Lacatus nu-i pe placul ciobanului,ci pe placul galeriei).......reclama mare pentru anul electoral becalian......si in final vanzarea clubului..........astept ziua cand nu o sa mai fie taranul imputit proprietarul celui mai galonat club romanesc.....pana atunci pauza stadion ca eu nu bag munca mea in buzunarul hahalerelor...... fular-campionii

amarel13.12.2007 21:45
Daca vrem o Steau ca lumea , ne trebuie antrenor pe Oli , da trebuie sa ii dea ordin Becali sa joace mai offensiv . un atacant de MARE (cu M MARE ) VALOARE ( cu V MARE ) , pe Camus , pe Thereau . Camus poate juca si flanc stanga , asa ca nu e problema , ca il avem si pe Plesan . Si formatia ar veni cam asa :

Zapata

Emeghara - Goian - Ghionea - Nesu

Nicolita - Radoi (Ov. Petre) - Plesan (Camus) - Camus (Plesan)

Thereau (daca vine) - V. Badea (ca Dica pleaca)

m-ati disperat cu camus asta !!!! altul parca n-ar exista pe lumea asta !!!

Cat despre Oli, prefer locul 5 si campionatul asta ratat, decat sa revina Oli!!! Tot ce se untampla acuma, este rezultatul muncii lui Oli, el i-a invatat sa joace strict defensiv sau mai bine spus , sa nu joace nimic !!De cand a venit Lacatus, tot am mai vazut ceva combinatii si joc mai ofensiv, ceea ce lipsea total in era Oli !!!

SA N-AUD DE Olaroiu !!!!!!

Wally13.12.2007 23:17

Cum vad eu echipa in anul 2008? Cu siguranta mai rau decat este in momentul de fata...

cristi_mold14.12.2007 09:55

@ Wally

Din pacate si eu o vad mai rau. Doare dar asta este adevarul... Steaua merge din rau in mai rau.

KOSMYN 66614.12.2007 10:51

Daca vor fii adusi macar 3 jucatori de prin strainatate de la mijloc in sus poate fii mai bine in 2008. Dar sa fim seriosi, nu d-astia pe care dai 1 mil si vrei ca peste 2,3 ani vrei sa faca 10, ca n-avem noi sistem asa bun de scouting. Parca sluga de Ilie cauta prin Argentina. Sand de la Lanus. Cand or veni jucatori in genu lu asta atunci sa speram la mai mult, ca pana atunci . . .

1on14.12.2007 15:01

@wally și Cristi

ªi eu. ªi din rãu în mai rãu și în și mai rãu o sã ajungem la retrogradare. Care pare singura modalitate de a scãpa de oier.

IONUTZ-CIPRIAN14.12.2007 16:07

O vad la fel de slaba,pe langa celelalte care se vor intari,noi vom ramane in urma cu valoarea,o vad tot cu un cioben la carma care face ce vrea si se leaga de toata lumea!!

«123»