FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cum vedeti Steaua anului 2008?

«123»
cristi_mold18.11.2007 10:07

E clar ca in iarna vor pleca multi jucatori si vor veni multi altii. Mai mult ca sigur ca ne vom desparti de cativa jucatori importanti cum ar fi Dica si Goian. Credeti insa ca vor veni jucatori care sa suplineasca lipsa acestora? Credeti in aducerea unor Chevanton, Thiago Neves sau Sand?

In acest topic va rog sa aliniati un prim "11" pe care credeti ca il va afisa Steaua in anul 2008. eu unul cred, sau cel putin vreau sa cred ca acest "11" va fi:

----------------------------------------Zapata---------------------------------------------------------------

-------Golanski-------------Ghionea------------------Radoi-------------------------Emeghara----------

--------------------------Ov.Petre------------Plesan------------------------------------------------------

----------Neves------------------------------------------------------------------------Rosu--------------

-----------------------------Stancu\ValiBadea-----------Sand-----------------------------------------

-=Danny=-18.11.2007 10:48

Si eu vad tot cam acceasi echipa , numai ca nu stiu cine e Sand , si se pare ca la atacanti tot slab o sa stam , dar o sa ajungem sa il folosim pe Stancu ( de la Urziceni ) . Eu as vrea sa il pastram pe Goian , Dica sa plece ...

----------------------------------------Vatca---------------------------------------------------------------

-------Golanski-------------Ghionea------------------Goain-------------------------Emeghara----------

----------Banel --------------Radoi-------------------Plesan---------------------Rosu---------------------

-----------------------------Neves-----------Stancu/Badea(?Sand?)---------------------------------------------------------

c.ronaldo1718.11.2007 11:38

Buffon- D.Alves, Ferdinand, Terry, Emeghara- Nicolita, Radoi, Ronaldinho, Messi- Kanoute, V.Iacob.

Parerea mea..

Khalid18.11.2007 11:56
Si eu vad tot cam acceasi echipa , numai ca nu stiu cine e Sand , si se pare ca la atacanti tot slab o sa stam , dar o sa ajungem sa il folosim pe Stancu ( de la Urziceni ) . Eu as vrea sa il pastram pe Goian , Dica sa plece ...

----------------------------------------Vatca---------------------------------------------------------------

-------Golanski-------------Ghionea------------------Goain-------------------------Emeghara----------

----------Banel --------------Radoi-------------------Plesan---------------------Rosu---------------------

-----------------------------Neves-----------Stancu/Badea(?Sand?)---------------------------------------------------------

Rosu?! - Omu' e cam expirat, si nu stiu cum ar putea sa ajute el la "reconstructia" Stelei.

Neves?! - A fost un "stire vrajeala" prin Fanatik si voi deja il bagati in primu' 11 :blink: .

Sand?! - In hazeta a aparut o stire in care impresarul lui Sand spunea ca Steaua s-a interesat de jucator si nu a facut nici o oferta concreta.

Mai usor cu visarea, ca va lasa Gigi cu buza umflata :laugh: .

razvan_stelist200718.11.2007 13:16

Zapata-Emeghara.Ghionea,Goian,Nesu-Nicolita,Radoi.Ovidiu Petre,Plesan-Dica,Sand/Badea/Stancu.......si Oli antrenor :steagcruce:

DelPiero1018.11.2007 15:15

Jiji-Jiji,Jiji,Jiji.Jiji-Jiji,Jiji,Jiji-Jiji,Jiji,Jiji

Observatii:echipa va practica un 4-3-3 modern si ofensiv!Vom termina pe primul loc,si la anul' vom lua Sampion Lig!Parerea mea...

IONUTZ-CIPRIAN18.11.2007 15:55

O vad in VIS!!

cRiss4Steaua18.11.2007 16:29

Vatca in poarta Danny ? vai omule !

raducj18.11.2007 16:36

eu nu vad echipa de pe teren, eu vad doar o banca de rezerve suprapopulata ... Banel, Surdu, Iacob,Croitoru etc.

weeezer18.11.2007 17:18

Portar: 90% Zapata

Fundas dreapta: 80% Emeghara

Fundas central: 70% Ghionea

Fundas central: 80% Rada

Fundas stanga: 70% Nesu

Inchizator: 90% Radoi

Mijlocas central ofensiv: 90% strain

Mijlocas dreapta: 95% Nicolita

Mijlocas stanga: pana mea...

Atacant: 70% Vali Badea

Atacant: 85% strain

Cam asa vad eu echipa titularilor, cu cel putin 2 transferuri importante in compartimentul ofensiv. Precizez ca nu asa VREAU sa arate, ci asa CRED ca o sa arate.

Zapata este titular incontestabil in poarta, si chiar cu eventuala venire a lui Tatarusanu (sa zicem cel mai promitator din tara), tot nu-s va pierde postul.

In centrul apararii sa speram ca Ghionea va reusi sa revina la forma maxima, dupa probabila plecare a lui Goian, si sa faca un cuplu de aparatori fericit impreuna cu Ionut Rada. Pe partea stanga se pare ca Nesu devine titular incontestabil, odata cu indepartarea nemeritata a lui Golanski de la echipa si mutarea lui Emeghara pe dreapta.

La mijloc, Nicolita nu pare sa poata fi indepartat din prima echipa, din motive care mie personal imi scapa. Radoi va reveni dupa accidentare, printre titulari, jucand alaturi de un playmaker strain, sud-american probabil. Pe stanga nu se stie, probabil Cristocea avand sanse egale (zic eu) cu un eventual jucator strain.

In atac vom ramane in Vali Badea, care va face cuplu cu un atacant din afara. Eventual Bogdan Stancu.

cmt-steaua18.11.2007 18:13

Portari : Zapata , Vatca

Fundasi : Eme , Golanski , Rada , Ghionea, (si sper eu vreo doi jucatori noi)

Mijlocasi: Radoi,Crsitocea, Nesu (nu nu e o greseala eu cred ca Nesu are mai mult profil ofensiv),Bicfalvi si inca 4 jucatori noi (nu conteaza din ce tara sunt doar sa fie ....talentati s-a zicem)

Atac: Vali B. ,Stancu (sper) ,si ceva strain (tineri daca se poate) ar merge niste jucatori din est cu sut putrenic , ceva directie si .... talent :unsure: (deja vreau prea mult).

Staff- Un antrenor care s-a stie meserie si s-a aiba conditi (gura inchisa a stimatului domn G .Becali)

S-a nu imi sara nimeni in cap , dar eu nu cred ca Lacatus e antrenor de nivel inalt .... sau poate este . O s-a vedem noi...

Poate un sponsor care da mai mult de 1 mil de euro/usd .

ECHIPAMENT NOU !!!! (echipamentul ma racaie pe creier tare mult)

**alex**18.11.2007 21:20

@ronie

Nu e bun Buffon, n-ai vazut ce a gresit ieri?

Stelist_19.11.2007 00:22

----------V.Badea--------B.Stancu

-------Zicu--------Plesan---------Torje/Costea

--------------------Radoi-------------------

---Rat----Ghionea----Tudose---Emeghara

--------------------Rufay---------------------

cristi_mold19.11.2007 09:28
In centrul apararii sa speram ca Ghionea va reusi sa revina la forma maxima, dupa probabila plecare a lui Goian, si sa faca un cuplu de aparatori fericit impreuna cu Ionut Rada.

Nu stiu daca vor face un cuplu atat de bun pentru ca amandoi joaca fundas central stanga. Sunt insa increzator ca Ghionea se va adapta, pentru ca el loveste la fel de bine cu ambele picioare.

yo_marius19.11.2007 10:17
----------V.Badea--------B.Stancu

-------Zicu--------Plesan---------Torje/Costea

--------------------Radoi-------------------

---Rat----Ghionea----Tudose---Emeghara

--------------------Rufay---------------------

zicu??????? torje?????????? rat???????????

yo zic ceva de genul cr.Ronaldo/nani kake/diego/robinho si r.Carlos ca cica e urat la turci!!!

c'mon ma!! sa fim multumiti daca vine Ochirosii si pleaca surdu..

Khalid19.11.2007 12:36

Cam asa vad eu echipa titularilor, cu cel putin 2 transferuri importante in compartimentul ofensiv. Precizez ca nu asa VREAU sa arate, ci asa CRED ca o sa arate.

Zapata este titular incontestabil in poarta, si chiar cu eventuala venire a lui Tatarusanu (sa zicem cel mai promitator din tara), tot nu-s va pierde postul.

In centrul apararii sa speram ca Ghionea va reusi sa revina la forma maxima, dupa probabila plecare a lui Goian, si sa faca un cuplu de aparatori fericit impreuna cu Ionut Rada. Pe partea stanga se pare ca Nesu devine titular incontestabil, odata cu indepartarea nemeritata a lui Golanski de la echipa si mutarea lui Emeghara pe dreapta.

La mijloc, Nicolita nu pare sa poata fi indepartat din prima echipa, din motive care mie personal imi scapa. Radoi va reveni dupa accidentare, printre titulari, jucand alaturi de un playmaker strain, sud-american probabil. Pe stanga nu se stie, probabil Cristocea avand sanse egale (zic eu) cu un eventual jucator strain.

In atac vom ramane in Vali Badea, care va face cuplu cu un atacant din afara. Eventual Bogdan Stancu.

Subscriu in totalitate. Bine zis, weeezer. :rolleyes:

claudiu alexandru19.11.2007 14:41

In primul rand,nu cred ca va mai exista Steaua in 2008,si dak va mai exista ar trebui sa-l cloneze pe Zapata,THE BEST,ca sa avem echipa,ca e un om adevarat ! :steag_steaua_ro:

yo_marius19.11.2007 16:08

eu NU CRED ca o sa arate asa.....asta ar insemna sa se renuntze la lovinel si ovidel "ceasornicarul" ceea ce nu se va intampla...tot cu 2 inchizatori vom juca....

si o idee:

mijlocas stanga: Ochirosii...ar fi ceva nu?

si inca una:

fundas dreapta:Golanski

fundas stanga:Eme..

ar fi ceva nu??

sa auzim de bine!

androsteaua20.11.2007 19:51

vor pleca jucatori dar sa vedem cine vine

JDERUL21.11.2007 08:19

Cam demult ne lipseste un ,,10" autentic.In Liga I-ii nu vad pe cineva care sa corespunda in mare parte acestui post. Poate,daca se vrea,se va aduce un coordonator de afara.Dar cum un asemenea jucator costa,....

Si totusi,parerea mea,dintre toti jucatorii care nu au mai fost in teren in acest sezon,noua ne-a lipsit cel mai mult Paraschiv.Nu era el un jucator spectaculos,nu era coordonator,dar avea vointa aceea de a face ceva.Tragea echipa dupa el cum se spune.

weeezer21.11.2007 19:46

@yo_marius

Fii convins ca daca ar fi dupa cum as vrea eu, Ochirosii ar aparea titular pe partea stanga. Dar din ce am inteles, aici ne referim la cum credem ca va arata echipa, si atata timp cat ea este condusa de un nebun, un.. lingusitor (am vrut initial sa zic pupincurist dar mi s-a parut prea mult pentru domnul Argaseala) si un incapabil (Adrian Ilie), tind sa sustin in continuare formula de mai sus.

danimarcu21.11.2007 20:23

Cam asa:

Cernea-

var Jiji Becali-Mirel Radoi- nepot Jiji Becali- giovani Becali

Victor Becali- Ov.Petre- Lovin- Surdu

Virgil Becali-Jiji Becali

Antrenor secund:olitza

Maseur: teia Sponte

femei de servici:Valeriu Argaseala si Adi Ilie

predatorpulse721.11.2007 21:21

@danimarcu,pai si Banel unde e? :biggrin:

Iar verii Becali chiar ar fi buni jucatori daca ar fenta jucatorii adversi cum au fentat si legea atata timp. Si sincer sa fiu,il vad pe Hrebe in poarta in locul lui Cernea.

Cu Jiji atacant,chiar ai nimerit-o :biggrin:

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

MarkCortez21.11.2007 21:43

Mah baieti, e vorba de anul 2008. Care Steaua ?

danimarcu21.11.2007 22:11
@danimarcu,pai si Banel unde e? :biggrin:

Pai,tinand cont ca 2008 va fi an electoral, Banel va fi plecat prin Spania si Italia, sa adune adepti pentru Jiji din randul comunitatii sale stabilite acolo...

@MarkCortez

Good point!... :biggrin:

«123»