@Catalin
Cred ca o luam razna cu totul, ca s-a creat o confuzie pe masura ce s-a postat iar discutia s-a dus in balarii. O iau de unde a ramas....
Demersul lui Tavone de a se dona bani pentru Majearu a deviat intr-o discutie, inutila in contextul acesta, despre AISS si cat timp trebuie sa-si dedice fiecare pentru Steaua. Ideea initiala era ca unii doresc sa doneze o suma de bani pentru un anumit proiect (pentru Majearu in acest caz). Nimeni nu a contestat aici bunele intentii ale AISS-ului ba din contra s-a facut apel la AISS sa organizeze/gestioneze aceasta strangere de fonduri. Pentru ca oamenii au incredere in ei si ei sunt singurii in masura sa faca lucrul asta. Am recitit toate trei paginile si cred ca trebuie sa continuam postarile pentru Majearu pentru ca:
Daca "domnul - comod" va simti ca putinul lui efort depus pentru cauza, a contat , el va deveni mai activ la urmatorul eveniment/solicitare.
Daca "domnul - lenes" va fi incurajat, poate ca i-si va depasi starea actuala de "ne" (putinta/interes/implicare) si va gasi mai multe resurse/timp in viitor.
Daca "domnul - as vrea sa ma implic mai mult" va fi privit cu mai multa incredere poate chiar va face mai mult pentru Steaua sau pentru AISS.
Pana una alta el "lenesul"este un potential membru al AISS-ului si trebuie motivat pentru a se alatura. Pana atunci cineva trebuie sa-i defineasca proiectele si nazuintele asociatiei, sa-l faca sa creada ca este util. Este posibil ca Tavone sa perceapa gresit AISS-ul din cauza lipsei de timp si nu din dezinteres sau reaintentie. Reactia lui( tinand cont de societatea in care traim) este una de autoaparare : nu inteleg = nu ma bag. Nici eu personal nu sunt lamurit ref. la proiectele viitoare ale AISS-ului iar pana cand voi intelege prefer sa particip la actiuni concrete si palpabile de genul: bani pentru Majearu. Adica sa fac un pic mai mult decat nimic.
Si mai este ceva, cred eu, foarte important. Exista unii oameni care cred ca Steaua trebuie sa aiba cea mai "jmechera coregrafie" la fel cum exista altii care cred ca Majearu trebuie ajutat. Si intr-un caz si in celalat este vorba tot despre Stelisti iar AISS-ul va trebui sa reprezinte ambele tabere. Sper sa ma fi exprimat destul de clar si sa fiu inteles. Si poate se intampla astazi sa facem un meci mare cu dinamu iar oamenii vor fi mai buni, mai deschisi la suflet si pungi.
HAI Steaua!