FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali face si lucruri bune (ProSport)!

«123»
fcsteaua.ro16.11.2007 21:03

SOLIDAR Patronul Stelei, Gigi Becali, a ramas impresionat de situatia grea prin care trece acum Mihail Majearu, care e aproape de a ramâne fara locuinta, în urma unei hotarâri judecatoresti, caz dezvaluit în exclusivitate de ProSport.

"Daca omul vine la mine, îl ajut personal, altfel nu pot sa ma bag! Sunt de acord si cu ideea lui Helmuth Duckadam, aceea de a fi organizat un meci de caritate pentru Majearu", a declarat vineri Gigi Becali.

Fostul component de baza al echipei "vitezistilor" Stelei din anii 80 este acum la un pas de a fi evacuat din locuinta în care sta de-o viata. Aceasta este situata pe strada Ion Brezoianu nr. 18 si a fost cumparata în baza Legii 112 din 1995, prin care cei care locuiau la data de 22 decembrie 1989 în calitate de chiriasi în apartamentele trecute în patrimoniul statului puteau deveni proprietari.

Toate bune si frumoase, pâna când a aparut un reprezentant al fostilor proprietari dinainte de 1948, cu acte în regula, caruia instantele i-au dat în cele din urma câstig de cauza.

yo_marius16.11.2007 21:12

da-te dreaq de cioban!!!!daca faceai un "lucru bun" il faceai fara "declaratii"...ajuta-i omu' si gata!!! dar nu,la tine totul se face cu o conferintza de "presa".....mi-e asa scarba de tine....sper sa castigi la alegeri -30% sa intrii in cartea recordurilor!!!!

fane_casieru'16.11.2007 21:14

@yo

Pai nu trebuie sa iasa si el ca paduchele in frunte...unde-i farmecul ?

Raul198816.11.2007 21:20

Becali ii un ingeras :biggrin:

yo_marius16.11.2007 21:28

cat as vrea sa vina alt "om de afaceri" si sa ii banii lui Majearu fara "conferintze" "declaratii" si alte d-astea......sa-i dea peste bot urat de tot!!!

onlySteaua16.11.2007 21:31

Rahatul!

antimanelist16.11.2007 21:38

campanie electorala baieti... fularsteau2

danimarcu16.11.2007 21:52

Dupa cum bine spunea mai sus si @yo Marius,putregaiul face totul doar ca sa se dea mare..jegul asta e in stare sa se laude la televizor si daca ii lasa ciubuc chelnerului 50 de bani!...

eddie the 'ead17.11.2007 06:29

Pina sa faca ciobanul "lucruri bune", e jenanta situatia in care a ajuns Majearu. Dar parca nu m-am obisnuit cu glorii care traiesc in mizerie... As spune ca e incredibil, apoi imi amintesc in ce tara traiesc.

Si acum, nu ca vreau sa fiu circotas, dar si acea exprimare - "daca vine omul la mine" - demonstreaza ce "bun" la suflet e razboinicu' luminii stinse. Adica sa vina Majearu sa se milogeasca de javra, la "palat". Cum nu poate sa se bage? Altii doneaza milioane si nu-si dau nici numele. Jenant, jenant, jenant...

Dragoshel17.11.2007 08:14

Cam panie electorala, nu putea sa il ajute fara sa faca atat zarva?? tot aflau ziarele.... Scarba

leoc98017.11.2007 08:24

Asa.

Si care e LUCRUL BUN pe care l-a facut Becali!?

Jenant sa vezi campioni ai Europei pe langa gardul de la "Palat".

Miti, chiar n-ai avut si tu bani sa cumperi 3 camere? Asta ar mai lipsi, sa vedem si jucatorii de la Sevilla ajunsi la mila nespalatului din Pipera.

Se pare ca din zi in zi descoperim ca se poate si mai rau. Alaltaieri auzeam de Razvan Lucescu la Steaua. Maine ce-o mai fi................................................?

MR.KILLER.ULTRAS17.11.2007 09:16

mda,suntem o natie de kkt...unde dracu sunt aia 5 MILIOANE DE STELISTI de care vb toata lumea?Din imensitatea asta nu se gasesc 3MILIOANE sa doneze 1EURO?hai nu 3, dar 1 MILION...hai,nici 1mil,macar 500000?sau 150000?omul asta ne-a adus atata glorie si noi il rasplatim cu ce?Cu durere-n p..a?Sa ne fie rusine tuturor ca ne bagam p..a-n fostele glorii si ne punem palma-n c.r....Adevarul e ca e greu tare sa n deplasam pana la bank,sa completam un formular,sa scriem atatea cifre...e greu tare...

novac17.11.2007 09:32

Titlu este gresit si sper ca doar din neatentia celui care l-a postat. Titlul corect ar fi unul din:Becali minte din nou! Becali promite iarasi! Becali, o noua promisiune electorala! Becali se pregateste sa murdareasca un fost idol!

Becali nu face lucruri bune ci doar se lauda ca ar face lucruri bune! Este o mare diferenta. Cine stie ce mai trebuie sa faca Majeru (in afara de a intra in png) pentru a plati ajutorul, sa faca pe maimutoiul la petrecerile private sau sa-l flancheze pe Smarandescu la un atac al derbedeilor....Eu nu cred ca jigodia poate sa faca ceva dezinteresat asa ca unde este fapta buna? El nu face fapte bune, el cumpara si bifeaza puncte la impresia artistica.

Schimbati va rog tilul pentru ca deja fcsteaua.ro apare pe google alaturi de titlul acesta si este jenant. Dai cautare pe Majearu si apre fcsteaua.ro cu stirea asta.... Vezi ca exista si dezavantaje la cresterea nr de vizitatori: te vede toata lumea cand esti in fundul gol :angry:

IONUTZ-CIPRIAN17.11.2007 09:35

Cum au mai spus si unii,asta e campanie electorala,daca vroia sa-l ajute o facea fara tamtam,asa..........!!

Joint17.11.2007 09:44

Traim intr-o tara de rahat, in care valorile adevarate indura umilinte cumplite zi de zi si in care toate scursurile au ajuns in frunte, sa conduca partide, cluburi, sa ia decizii si sa ofere indurare celor nevoiasi. Iar noi suntem si mai de rahat pentru ca doar pe prostia si naivitatea noastra s-a ajuns aici si nimeni nu mai are curajul de acum cativa ani de a mai iesi in strada.

Sa mers in spatele tribunei a 2-a ca sa fie amenintati jucatori... Super act de curaj ! De ce nu s-a mers in spatele tribunei 1 ca sa se adreseze amenintari cui trebuie? De ce nu se face lucrul asta constant ? Stiu de ce...Pentru ca altfel nu se mai ajungea ca oameni ca Hagi, Majearu, Boloni, Balint, Iordanescu si in curand Lacatus sa fie calcati in picioare de un rahat imputit si cimpanzeii din anturajul lui. Si nu mai aveam ce sa savuram la stiri.

septi_eu17.11.2007 09:46

cum bine spune MR.KILLER.ULTRAS ar putea AISS sa organizeze o strangerede fonduri aici pe site de 1Euro/persoana si sunt sigur ca se vor strange ceva bani. Eu as da cu placere si prietenii mei la fel. 1 euro nu e mult, eu spun ca s-ar strange 100-200 ca euro, poate si mai mult

eddie the 'ead17.11.2007 10:43

Sa mers in spatele tribunei a 2-a ca sa fie amenintati jucatori... Super act de curaj ! De ce nu s-a mers in spatele tribunei 1 ca sa se adreseze amenintari cui trebuie?

Corect.

@Mr.Killer.Ultras

Sunt convins ca lumea ar da bani, dar trebuie sa ai unde, sa stii cum. Vrei sa ne adunam cu un euro in buzunar si sa mergem la Majearu? Reprezentantii suporterilor stelisti sunt AISS. Nu-mi permit sa le dau eu sfaturi, pentru ca nu sunt membru, dar daca ar deschide un cont, ceva, as dona cu draga inima. Eu, ca persoana fizica, daca imi deschid un cont pentru ajutorarea lui Majearu sau a altuia nu am nici o credibilitate. Cine garanteaza ca nu bag banii aia in buzunar?

Oricum, nu e doar cazul lui Majearu. Sunt zeci de alti fosti mari sportivi care traiesc in mizerie. Ca sa nu mai zic de cei care au murit in mizerie si atunci i-a descoperit si presa.

johnny0617.11.2007 11:29

pentru cei care spun ca Becali face gestul de caritate doar ca sa se dea mare, credeti ca ar fi mai bine sa nu faca acest gest, pentru a nu fi criticat de voi?

Dragoshel17.11.2007 11:34

N-am zis sa nu faca, am zis sa nu se laude atunci cand face astefel de gesturi. mai ales ca vin votarile.... deci e LOGIC.

mai bine tace si face....

CaTaLiNsm StElIsTu17.11.2007 11:47

Auziti bai fratilor limbajul satanic a oierului:"Daca omul vine la mine, îl ajut personal, altfel nu pot sa ma bag!"adica prin alte cuvinte:"sa vine el,marea legenda,sa cada la picioarele mele cerandu-mi ajutor,ca eu pe urma sa strig in gura mare la TV cum l-am ajutat pe mare Majaru,finalist al Ligii Campionilor"Ptu lepra infecta...Exact ca si Satan cand a venit sa-l ademeneasca pe D-zeu in desert spunandu-i"inchinate mie si-ti voi da intreaga Lume...".Ciobane inca nu ai aflat ca la D-zeu ii e scarba de fatarnici???daca faci o milostenie fa-o fara sa stie nimeni,doar asa iti va fi frimita,altfel rasplata o vei primi de la oameni prin admiratie(eu unul nu te admir).

leoc98017.11.2007 12:17
mda,suntem o natie de kkt...unde dracu sunt aia 5 MILIOANE DE STELISTI de care vb toata lumea?Din imensitatea asta nu se gasesc 3MILIOANE sa doneze 1EURO?hai nu 3, dar 1 MILION...hai,nici 1mil,macar 500000?sau 150000?omul asta ne-a adus atata glorie si noi il rasplatim cu ce?Cu durere-n p..a?Sa ne fie rusine tuturor ca ne bagam p..a-n fostele glorii si ne punem palma-n c.r....Adevarul e ca e greu tare sa n deplasam pana la bank,sa completam un formular,sa scriem atatea cifre...e greu tare...

Nu-i nimic rau in a strange fonduri pentru a ajuta pe cineva... Apreciez ideea ta, dar hai sa fim totusi cu picioarele pe pamant: chiar n-a avut si Miti bani sa cumpere un apartamnet cu 3 camere care sa-l stie ca e al lui si gata!? A cumparat apartametul din proprietatea statului... in mod normal, statul ar trebui sa-i dea o locuinta acum..

Si sa fim seriosi, fotbalistii ca el au catigat ceva bani la Steaua, poate numai din primele pe 1 an au catigat cat castiga un om in 10 ani. Multi au investit prost dupa revolutie si i-au pierdut. Si acum sa strangem bani pentru ei? Cu tot respectul pentru Generatia Sevilla, dar mai bine pentru un copil care chiar are nevoie de-o operatie...

JDERUL17.11.2007 14:03

Si eu cred ca nu este decat campanie electorala! In situatia lui Miti sunt multi oameni. Statul este obligat prin lege sa rezolve aceste situatii. Dar asa suntem noi romanii. Iesim in fata si ne straduim sa servim o poveste cat mai lacrimogena cu putinta si asteptam sa sara lumea sa ne ajute.In spatele fiecarei povesti de acest gen exista ceva nu tocmai real. Eu unul am mai fost fript de acest gen de povesti si m-am lecuit!

bobochyka1717.11.2007 14:11

Deci sa inteleg ca Becali n-a facut nici un rahat, doar s-a bagat si el sa fie acolo ca nu mai iesise de mult la rampa cu alegerile astea.

Oricum chiar imi pare rau pentru Majearu. Noi ne mandrim cu performanta de la Sevilla, cu jucatorii care compuneau Steaua de atunci si ne dorim o alta Stea ca aceea, dar pentru jucatorii de atunci nu facem nimic.

Am auzit acum ceva timp pe un post de televiziune ca e taximetrist, parca asa ceva.

CaTaLiNsm StElIsTu17.11.2007 14:25
Nu-i nimic rau in a strange fonduri pentru a ajuta pe cineva... Apreciez ideea ta, dar hai sa fim totusi cu picioarele pe pamant: chiar n-a avut si Miti bani sa cumpere un apartamnet cu 3 camere care sa-l stie ca e al lui si gata!? A cumparat apartametul din proprietatea statului... in mod normal, statul ar trebui sa-i dea o locuinta acum..

Si sa fim seriosi, fotbalistii ca el au catigat ceva bani la Steaua, poate numai din primele pe 1 an au catigat cat castiga un om in 10 ani. Multi au investit prost dupa revolutie si i-au pierdut. Si acum sa strangem bani pentru ei? Cu tot respectul pentru Generatia Sevilla, dar mai bine pentru un copil care chiar are nevoie de-o operatie...

Eu te-as contrazice dintr-un anumit punct de vedere si anume acela in care spui ca fotbalistii de atunci primeau prime destul de consistente.Eu din cate am inteles si din cate sa vorbit pe la TV si din declaratiile fostilor fotbalisti am inteles ca situatia nu era deloc asa,ei avand un salar de baza primit de la anume intreprinderi la care figurau pe statul de plata iar cat despre prime erau doar simbolice cea mai consistenta fiind cea primita dupa castigarea Cupei Campionilor si anume o dacie la mana a2-a.Si nu doar majarul se afla intr-o stare atat de proasta din pct de vedere financiar ci si alti jucatori care au jucat acea finala,unii dintre ei am inteles ca traiesc chiar la limita subzistentei

Nu pot sa spun100%ca e asa dar din cate am inteles asa stau lucrurile!

Iar cat despre ideea de a dona1euro/$ m-i se pare laudabila.Probabil la acea finala 3milioane de romani au consumat bere si seminte de mult mai multi $(ca euro nu erau),de fericire ca Steaua a castigat,asa ca merita ca noi sa renuntam la2beri pentru ca la randul nostru sa il facem acum fericit pe el!

androsteaua17.11.2007 14:42

campanie electorala

«123»