Iar cat despre ideea de a dona1euro/$ m-i se pare laudabila.Probabil la acea finala 3milioane de romani au consumat bere si seminte de mult mai multi $(ca euro nu erau),de fericire ca Steaua a castigat,asa ca merita ca noi sa renuntam la2beri pentru ca la randul nostru sa il facem acum fericit pe el!
Super Catalin, o comparatie care ma pune pe ganduri. Te rog mai socoteste ca la fiecare meci televizat al Stelei (din 86 pana acum) s-au baut multe tone de bere pentru Steaua, so... refacem calculul aproximand megagrosier:
A. 500.000 consumatori/an este un minim absolut! (suporter la bucurie sau suparare= 2 beri /1 EURO)
B. 20 ani de glorie sau declinuri...noi am ramas fideli si ne-am baut berile....
C. Si au fost minimum 2 meciuri/an cu Steaua sau cu 10 jucatori ai Stelei la nationala, televizate. Asta ca sa na carcoteasca niste domni de pe aici...
Socotind usor, de vara AxBxC= ?milioane
Deci ori noi, toti, suntem niste betivi care ne-am baut mintile ori am uitat ceea ce ne face sa fim impreuna, iar mizeriile zilnice ne fac mai nesimtiti decat ar fi normal sa fim.
Iubim Steaua ( asta este valabil pentru 99% din cei prezenti) si normal ar fi sa facem ceva sa-l(i) ajutam pe cel(i) care, in trecut, ne-au facut viata frumoasa prin ce au facut pentru Steaua.
Cam atat am avut de zis si,...Hai Steaua..., indiferent de pozitia din clasamentul actual, IUBIM CULORILE. ROSU SI ALBASTRU.
PS. Comentariul meu vine datorita postarilor... educative ale unora care nu mai pot de grija banilor facuti de jucatorii Stelei care nu au avut grija, de-a lungul timpului, de banii din cont si i-au investit gresit. In bautura, femei, dezmat sau plasamente gresite.