Tehnicianul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, la origini din Hunedoara, a declarat cã i se rupe sufletul când se gândește la situația echipei care l-a lansat în fotbalul de mare performanțã, Corvinul Hunedoara.
"Vã spun sincer cã mi se rupe inima când mã gândesc la situația Corvinului. Corvinul e o echipã cu tradiție în fotbalul românesc și a ajuns bãtaia de joc a unora. Nu cred cã va mai exista scãpare pentru aceastã echipã. Cred cã va ajunge în Divizia C. Când a fost acolo Romulus Gabor parcã lucrurile au mers mai bine, dar dupã ce a plecat totul s-a prãbușit și nu cred cã va exista cale de scãpare. Eu am vrut sã-i mai ajut pe ici pe colo, dar nu s-a putut comunica cu cei de acolo. Mi-a fost și mie teamã sã nu se facã speculații cã am vreun interes sã iau jucãtori de acolo și sã-i aduc la CFR. Chiar am vrut sã-i ajut, dar nu m-am putut implica. Existã patron acolo, el știe ce are de fãcut", a spus Andone.
Tehnicianul a infirmat zvonul conform cãruia ar fi fost interesat sã devinã acționar la una dintre cele douã grupãri din Hunedoara, Mureșul Deva, respectiv Corvinul Hunedora. "Am tot auzit și eu speculații de genul acesta, dar nu este adevãrat. Spre deosebire de Corvinul, la Mureșul Deva lucrurile merg bine și oamenii sunt mai înțelegãtori. Primarul Mircia Munteanu se implicã bine în fenomen și vã spun cã în doi ani de zile Mureșul Deva poate promova în prima ligã", a adãugat antrenorul care a mai afirmat cã a rãmas surprins de jocul bun fãcut de Jiul Petroșani, în Cupa României.
"Am plecat supãrat de la Petroșani pentru jocul fãcut de echipa mea, dar și oboseala și-a spus cuvântul", a încheiat antrenorul liderului din prima ligã.
Președintele executiv al echipei Mureșul Deva, Gheorghe Þurlea, a infirmat la rândul sãu zvonul conform cãruia Ioan Andone ar fi fost interesat sã devinã acționar la Deva. "Sunt doar zvonuri și nimic real. Suntem în relații bune cu domnul Andone, are rude aici, dar atât" a spus oficialul devean.Sursa Prosport.ro cel mai bun