FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre Liga 2 Si A-3-a

«12345»
stelistub03.01.2008 18:14

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, la origini din Hunedoara, a declarat cã i se rupe sufletul când se gândește la situația echipei care l-a lansat în fotbalul de mare performanțã, Corvinul Hunedoara.

"Vã spun sincer cã mi se rupe inima când mã gândesc la situația Corvinului. Corvinul e o echipã cu tradiție în fotbalul românesc și a ajuns bãtaia de joc a unora. Nu cred cã va mai exista scãpare pentru aceastã echipã. Cred cã va ajunge în Divizia C. Când a fost acolo Romulus Gabor parcã lucrurile au mers mai bine, dar dupã ce a plecat totul s-a prãbușit și nu cred cã va exista cale de scãpare. Eu am vrut sã-i mai ajut pe ici pe colo, dar nu s-a putut comunica cu cei de acolo. Mi-a fost și mie teamã sã nu se facã speculații cã am vreun interes sã iau jucãtori de acolo și sã-i aduc la CFR. Chiar am vrut sã-i ajut, dar nu m-am putut implica. Existã patron acolo, el știe ce are de fãcut", a spus Andone.

Tehnicianul a infirmat zvonul conform cãruia ar fi fost interesat sã devinã acționar la una dintre cele douã grupãri din Hunedoara, Mureșul Deva, respectiv Corvinul Hunedora. "Am tot auzit și eu speculații de genul acesta, dar nu este adevãrat. Spre deosebire de Corvinul, la Mureșul Deva lucrurile merg bine și oamenii sunt mai înțelegãtori. Primarul Mircia Munteanu se implicã bine în fenomen și vã spun cã în doi ani de zile Mureșul Deva poate promova în prima ligã", a adãugat antrenorul care a mai afirmat cã a rãmas surprins de jocul bun fãcut de Jiul Petroșani, în Cupa României.

"Am plecat supãrat de la Petroșani pentru jocul fãcut de echipa mea, dar și oboseala și-a spus cuvântul", a încheiat antrenorul liderului din prima ligã.

Președintele executiv al echipei Mureșul Deva, Gheorghe Þurlea, a infirmat la rândul sãu zvonul conform cãruia Ioan Andone ar fi fost interesat sã devinã acționar la Deva. "Sunt doar zvonuri și nimic real. Suntem în relații bune cu domnul Andone, are rude aici, dar atât" a spus oficialul devean.Sursa Prosport.ro cel mai bun

-=Danny=-03.01.2008 18:55

CE faci ma te-ai reapucat de ligile inferioare ??:)))

stelistub03.01.2008 21:05

Meseria mea vesnica

Dany's04.01.2008 15:11

Antrenorul principal al echipei Jiul, Gheorghe Poenaru, a declarat cã intenționeazã sã înceapã mai târziu perioada de pregãtire din cauza terenurilor impracticabile de la Petroșani.

Astfel, e foarte posibil ca Jiul sã nu se mai reuneascã pe data de 9 ianuarie cum era prevãzut, ci pe data de 14 ianuarie. "Dacã vremea de afarã va fi la fel, e foarte clar cã la Petroșani nu vom avea terenuri pe care sã ne pregãtim așa cã totul depinde de patron. Dacã vom face un turneu de jocuri de verificare afarã, cu echipe bune, pregãtirea va începe pe data de 9 ianuarie, dacã nu vom începe mai târziu pe 14 ianuarie, acum totul depinde de dl Alin Simota?, a spus antrenorul Poenaru.Sursa Prosoprt

Tehnicianul din Vale mai spune cã își dorește ca nici un jucãtor sã nu plece de la echipã. "Aș vrea sã pãstrãm echipa pânã la finele campionatului cel puțin, dar dacã vor fi oferte eu nu mã pot opune?, a spus antrenorul.

Acesta a mai adãugat cã în ceea ce-i privește pe jucãtorii vizați de Steaua, ar fi bine sã rãmânã. "Nu știu cât adevãr este în oferta pentru jucãtorii noștri, dar eu zic cã au nevoie de timp sã fie mai copți. Pot sta liniștiți 3 ani la Petroșani. E prematur sã vorbim despre așa ceva?.

Dany's13.01.2008 11:23

12 jucatori din SUA vor veni la Targoviste pentru a invata fotbal cu profesorii de la FCM Municipal. Saptamana trecuta, a fost perfectat contractul de colaborare dintre partea romana si cea americana, proiectul urmand sa demareze in perioada februarie- martie. " Ei vor sa se afirme in Europa, iar perioada de la FCM Targoviste poate fi rampa de lansare. Vor lucra cu antrenorii nostri si daca vor prinde repede tehnicile de joc va fi in avantajul lor", ne-a marturisit Gheorghe Zotic- patronul echipei de sub Turnul Chindiei

prosport.ro

BADboySteaua07.02.2008 17:08

Cel mai tare club din B este FC Brasov.De cand a venit Razvan la echipa sa schimbat mult jocul Brasovenilor. Castigarea amicalului cu Internationale Milano dovedeste acest lucru.

MoWeed07.02.2008 17:13

@BADboySteaua

Sa nu ne imbatam cu apa rece totusi Inter a jucat cu echipa de tineret in ultima repriza(in care de altfel au dat stegarii ambelele goluri). Oricum va promova fara probleme in Liga 1

RobYnho09.02.2008 16:31

Oricum, parerea mea este ca diferenta dintre cele doua divizii este mult prea mare. ( A - B )

Dany's09.02.2008 16:32

Oricum era demn un 0-0 cu echipa buna a lu' Inter,e bine ca joaca amicale in compania unor echipe mult mai bune

cRiss4Steaua07.03.2008 10:26

Olimpia Satu Mare si Somesul Satu Mare ceva informatii ...ms

Dragoshel08.09.2008 10:03

da da, uite buftea :)))

CS BUFTEA

primul loc cu 10 puncte cu 3 victorii si un egal.

MALDINI08.09.2008 12:06

La Valcea ,pana acum, in ultimii 3 ani s-au vandud 2 promovari....pana nu pleaca hotii astia de la echipa , halal fotbal

Marius08.09.2008 16:30

Pai bine mah Dragos, cu Mansour acolo e si normal sa fiti lideri

john_8608.09.2008 16:36
da da, uite buftea :)))

CS BUFTEA

primul loc cu 10 puncte cu 3 victorii si un egal.

E si FC Botosani pe acolo, la un punct in spate. Etapa urmatoare joaca acasa la spurcatii mici. :naughty:

Dragoshel08.09.2008 18:22

@mariuse, pai nu mai suntem si noi in Liga 2 :))

@john, bafta cu spurcatii , noi avem cu sportul, greu meci..

c.ronaldo1708.09.2008 18:27

Au venit la Bacau astia de la Buftea, au jucat cu Mansour in atac, si ne`au dat 1-5. Mansour 4 boabe.

Dragoshel08.09.2008 19:08

oi fi din Bacau te pomenesti..

Marius08.09.2008 19:38

p-acolo

c.ronaldo1708.09.2008 19:39

Nu, Chicago.

Dragoshel08.09.2008 19:40

a, foarte aproape... :D

MALDINI08.09.2008 20:44

Chiat a jucat Mansour la aia ? :oops:

Dragoshel09.09.2008 17:03

da a jucat, si vezi ca "aia" sunt pe primul loc. :ce_oameni:

Dragoshel11.09.2008 05:46

CS BUFTEA 2-1 progresul in CUPA.

ahahahahahahahahhaha si hahahahahhahaah

vreun fanatic de la progresu care afost la meci este prezent?? =)))

MoWeed11.09.2008 06:21

Adica unul din cei 6-7 fani ai progresului?

Nu o sa uit niciodata cum ma uitam odata la un meci FC National-Craiova si, cand a inscris FC National, comentatorul e exclamat "cei 6 fani ai gazdelor exulta"

Dragoshel11.09.2008 07:06

da da da , si s-au urcat intr-o supernova si alta galbena si au pus ala de taxi sus, si cu 1 masina de politie si 2 de jandarmerie sa nu ii alergam

huligani astia de la buftea =)))

buftea.progresu.jpg

«12345»