Comentati rezultatele din Liga 2 si vizionati-le Sambata la ora 13:00 Clasamente si scoruri pe pagina 2 etapa XV Liga 2
Stiri noi din Liga 2!!!!!!!!!! Incepând cu aceasta saptamâna, la antrenamentele formatiei FC Botosani se afla în probe jucatorul Filip Popescu. Ultima data la Zimbru Chisinau, Popescu a mai evoluat în Liga a II-a din România la Jiul Petrosani si FC Vaslui, se arata pe site-ul oficial al clubului botosanean.
Cea mai mare performanta a lui Filip Popescu este promovarea în Liga I cu FC Vaslui, la finele sezonului 2004/2005.
Totodata, la antrenamentele conduse de Leo Grozavu mai participa si un fost jucator al lui FC Botosani, Iulian Suleap. Acesta a plecat de la Botosani în vara anului trecut dupa ce fostul tehnician, Mihai Ciobanu, a renuntat la serviciile sale.
Dupa 14 etape, FC Botosani se afla pe locul patru în clasamentul seriei I din Liga a II-a, cu 25 de puncte, la patru puncte de CS Otopeni, ocupanta locului doi, ultimul care duce în Liga I.
Ca si cum problemele pe care le are în ultimul timp nu ar fi fost de ajuns, FC Târgoviste are o mare dilema înaintea jocului de duminica, de la Oradea, cu FC Bihor, din etapa a XV-a a seriei a II-a din Liga a II-a. Titularul postului de portar în primele 14 runde, Cosmin Lunescu, nu va putea apara la Oradea. El a fost eliminat în meciul cu FC Arges si nu are drept de joc cu bihorenii.
Tehnicianul Adrian Matei va alege portarul titular pentru jocul cu FC Bihor dintre Barboiu, Zegher si Ghitescu. Primul a aparat în ultimele 50 de minute ale confrutarii cu liderul FC Arges, a avut câteva intervenetii reusite dar a încasat si trei goluri. Se pare ca Matei va decide sâmbata cine va apara la Oradea.
Atacantul formatiei Sportul Studentesc, Dacian Varga, a prefatat pe site-ul suporterfc.com derby-ul de sâmbata, din deplasare, cu FC Botosani. Varga a spus ca Sportul este în plina ascensiune în ultimele etape si îsi doreste un succes la Botosani. ?Vrem sa învingem la Botosani. Lupta pentru locul doi va fi foarte încinsa si se va da pâna în ultima etapa?, a spus Varga pe site-ul fanilor.
Nelu Demeter, președintele executiv al echipei din Liga a doua, Minerul Lupeni, și totodatã cunoscut ca unul dintre cei mai înflãcãrați susținãtori ai echipei Steaua, a fãcut un mic protest la adresa formației din Ghencea.
Astfel mașina lui, o dacie vopsitã în culorile roș-albastru ,inscripționatã cu emblema clubului din Ghencea și cu semnãturile tuturor jucãtorilor pregãtiți de Marius Lãcãtuș, a revenit la culoarea ei normalã roșie, iar pe capota nu se mai regãsește emblema steliștilor. "Am vopsit din nou mașina în culoarea ei, adicã roșu, am dat jos emblema, am șters semnãturile, gata Steaua m-a dezamãgit profund. Acesta este un mic protest la adresa echipei pe care am, însoțit-o în toate deplasãrile. Nu pot sã-l iert pe Valeriu Argãsealã pentru faptul cã m-a mințit cã aduce echipa la Lupeni și mii de oameni i-au așteptat pe steliști în zadar și nici nu pot trece peste ceea ce se întâmplã la echipã. Voi ține în continuare cu ei, dar i-am dat jos de pe mașina mea. Este jenant ca un patron ca Gigi Becali sã facã afirmații ridicole, pur și simplu îmi este rușine de ceea cea ajuns Steaua, nici mãcar suporterii nu mai merg la stadion. Nu voi mai merge nici eu la niciun meci", a spus Demeter.
CSM FOCSANI Pentru prima oara în istorie, echipa de fotbal a Focsaniului, CSM, are un site propriu pe internet, în care suporterii din tara si nu numai pot afla toate noutatile despre lot, programul echipei în campionat, dar si despre ceea ce se întîmpla la sectia de juniori, în campionatul Ligii I, în Cupa României, Liga Campionilor si Cupa UEFA. Administratorul site-ului www.csmfocsani.ro, Andrei Sotârca, se declara un fan al echipei de pe Milcov si a decis sa promoveze activitatea acestei: ?Am vrut sa fac ceva inedit pentru cei care iubesc aceasta echipa. Sunt prezent alaturi de baieti la fiecare meci de acasa si în deplasare, ba mai mult, am si prieteni în echipa?.
Citate Pro Sport
Va astept cu stiri noi!!!
STIRI Liga 3
Presedintele executiv al lui CF Sibiu, Werner Keul, a retras echipa din campionat si a declarat ca decizia este irevocabila. "Nu mai avea rost sa continuam, fiindca nu erau rezultate. Cine vrea sa ramâna va juca în Liga a patra, iar cine nu, va pleca cu banii luati la zi", a declarat Keul, care-si va muta si sediul firmei de la stadion, întrucât concesionarea gratuita a arenei era valabila doar pentru primele trei esaloane
Primarul orasului Suceava, Ion Lungu, a declarat ca nu este surprins de parcursul aproape impecabil al formatiei Cetatea în seria I din Liga a III-a.
"Era un lucru firesc sa se întâmple astfel, pentru ca lotul de jucatori si conditiile de la club sunt la nivelul ligii a II-a. In plus, am avut norocul sa gasim si omul potrivit pentru banca tehnica. Marian Pana este un tip hotarât si un antrenor pregatit sa faca fata chiar si rigorilor unei formatii din primul esalon. Am început deja sa punem bazele unei echipe performante si sper ca în câtiva ani sa ajungem între echipele de elita ale României", a precizat edilul Sucevei pentru site-ul oficial al clubului Cetatea.
Citate din Pro Sport
Rezultate,Liga 2 etapa 14
Seria 1 Dunãrea Galați - FC Sãcele 4-0 CS Otopeni - FCM Bacãu 2-0 Concordia - Progresul 1-0 CSM Focșani - Intergaz B. 3-1 Delta Tulcea - Dunãrea Giurgiu 2-0 Sportul Stud. - FCM Câmpina 2-0 FCM Bacau 1-2 Dinamo II
Seria 2 Arieșu Turda - FC Bihor 0-1 FC Caracal - Gaz Metan 0-2 CFR Timișoara - CS ISCT 4-1 Mureșul Deva - CSM Rm Vâlcea 0-2 Liberty O. - FCM Reșița 2-1 Unirea Alba Iulia - Minerul 1-2 Jiul - Poli II Timisoara 2-0 FC Târgoviște - Arges 0-4 Drobeta 1-0 Corvinul Hd.
CLASAMENT Liga 2,Etapa 14 Seria 1:
1 FC Brasov 39p, 2 CS Otopeni 29p , 3 Concordia Chiajna 26p, 4 FC Botosani 25p,5 Sportul 25p,.....................15 Intergaz 12p, 16 CS Focsani 11p, 17 FCM Campina 10p, 18 FC Sacele 8p
CLASAMENT Liga 2,Etapa 14 seria 2:
1 FC Arges 33p, 2 CSM Rm. Valcea 32p, 3 Muresul Deva 30p, 4 Gaz Metan Medias 28p,5 Liberty Oradea 26p,...........................15 FCM Resita 13p, 16 Poli II 11p, 17 Corvinul 11p, 18 FC Caracal 2p.
De vineri vor fi postate rezultatele si clasamentul ligii 3 .Va multumesc pentru. intelegere.