FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre Liga 2 Si A-3-a

«1235»
stelistub14.11.2007 18:06

Comentati rezultatele din Liga 2 si vizionati-le Sambata la ora 13:00 Clasamente si scoruri pe pagina 2 etapa XV Liga 2

Stiri noi din Liga 2!!!!!!!!!! Incepând cu aceasta saptamâna, la antrenamentele formatiei FC Botosani se afla în probe jucatorul Filip Popescu. Ultima data la Zimbru Chisinau, Popescu a mai evoluat în Liga a II-a din România la Jiul Petrosani si FC Vaslui, se arata pe site-ul oficial al clubului botosanean.

Cea mai mare performanta a lui Filip Popescu este promovarea în Liga I cu FC Vaslui, la finele sezonului 2004/2005.

Totodata, la antrenamentele conduse de Leo Grozavu mai participa si un fost jucator al lui FC Botosani, Iulian Suleap. Acesta a plecat de la Botosani în vara anului trecut dupa ce fostul tehnician, Mihai Ciobanu, a renuntat la serviciile sale.

Dupa 14 etape, FC Botosani se afla pe locul patru în clasamentul seriei I din Liga a II-a, cu 25 de puncte, la patru puncte de CS Otopeni, ocupanta locului doi, ultimul care duce în Liga I.

Ca si cum problemele pe care le are în ultimul timp nu ar fi fost de ajuns, FC Târgoviste are o mare dilema înaintea jocului de duminica, de la Oradea, cu FC Bihor, din etapa a XV-a a seriei a II-a din Liga a II-a. Titularul postului de portar în primele 14 runde, Cosmin Lunescu, nu va putea apara la Oradea. El a fost eliminat în meciul cu FC Arges si nu are drept de joc cu bihorenii.

Tehnicianul Adrian Matei va alege portarul titular pentru jocul cu FC Bihor dintre Barboiu, Zegher si Ghitescu. Primul a aparat în ultimele 50 de minute ale confrutarii cu liderul FC Arges, a avut câteva intervenetii reusite dar a încasat si trei goluri. Se pare ca Matei va decide sâmbata cine va apara la Oradea.

Atacantul formatiei Sportul Studentesc, Dacian Varga, a prefatat pe site-ul suporterfc.com derby-ul de sâmbata, din deplasare, cu FC Botosani. Varga a spus ca Sportul este în plina ascensiune în ultimele etape si îsi doreste un succes la Botosani. ?Vrem sa învingem la Botosani. Lupta pentru locul doi va fi foarte încinsa si se va da pâna în ultima etapa?, a spus Varga pe site-ul fanilor.

Nelu Demeter, președintele executiv al echipei din Liga a doua, Minerul Lupeni, și totodatã cunoscut ca unul dintre cei mai înflãcãrați susținãtori ai echipei Steaua, a fãcut un mic protest la adresa formației din Ghencea.

Astfel mașina lui, o dacie vopsitã în culorile roș-albastru ,inscripționatã cu emblema clubului din Ghencea și cu semnãturile tuturor jucãtorilor pregãtiți de Marius Lãcãtuș, a revenit la culoarea ei normalã roșie, iar pe capota nu se mai regãsește emblema steliștilor. "Am vopsit din nou mașina în culoarea ei, adicã roșu, am dat jos emblema, am șters semnãturile, gata Steaua m-a dezamãgit profund. Acesta este un mic protest la adresa echipei pe care am, însoțit-o în toate deplasãrile. Nu pot sã-l iert pe Valeriu Argãsealã pentru faptul cã m-a mințit cã aduce echipa la Lupeni și mii de oameni i-au așteptat pe steliști în zadar și nici nu pot trece peste ceea ce se întâmplã la echipã. Voi ține în continuare cu ei, dar i-am dat jos de pe mașina mea. Este jenant ca un patron ca Gigi Becali sã facã afirmații ridicole, pur și simplu îmi este rușine de ceea cea ajuns Steaua, nici mãcar suporterii nu mai merg la stadion. Nu voi mai merge nici eu la niciun meci", a spus Demeter.

CSM FOCSANI Pentru prima oara în istorie, echipa de fotbal a Focsaniului, CSM, are un site propriu pe internet, în care suporterii din tara si nu numai pot afla toate noutatile despre lot, programul echipei în campionat, dar si despre ceea ce se întîmpla la sectia de juniori, în campionatul Ligii I, în Cupa României, Liga Campionilor si Cupa UEFA. Administratorul site-ului www.csmfocsani.ro, Andrei Sotârca, se declara un fan al echipei de pe Milcov si a decis sa promoveze activitatea acestei: ?Am vrut sa fac ceva inedit pentru cei care iubesc aceasta echipa. Sunt prezent alaturi de baieti la fiecare meci de acasa si în deplasare, ba mai mult, am si prieteni în echipa?.

Citate Pro Sport

Va astept cu stiri noi!!!

STIRI Liga 3

Presedintele executiv al lui CF Sibiu, Werner Keul, a retras echipa din campionat si a declarat ca decizia este irevocabila. "Nu mai avea rost sa continuam, fiindca nu erau rezultate. Cine vrea sa ramâna va juca în Liga a patra, iar cine nu, va pleca cu banii luati la zi", a declarat Keul, care-si va muta si sediul firmei de la stadion, întrucât concesionarea gratuita a arenei era valabila doar pentru primele trei esaloane

Primarul orasului Suceava, Ion Lungu, a declarat ca nu este surprins de parcursul aproape impecabil al formatiei Cetatea în seria I din Liga a III-a.

"Era un lucru firesc sa se întâmple astfel, pentru ca lotul de jucatori si conditiile de la club sunt la nivelul ligii a II-a. In plus, am avut norocul sa gasim si omul potrivit pentru banca tehnica. Marian Pana este un tip hotarât si un antrenor pregatit sa faca fata chiar si rigorilor unei formatii din primul esalon. Am început deja sa punem bazele unei echipe performante si sper ca în câtiva ani sa ajungem între echipele de elita ale României", a precizat edilul Sucevei pentru site-ul oficial al clubului Cetatea.

Citate din Pro Sport

Rezultate,Liga 2 etapa 14

Seria 1 Dunãrea Galați - FC Sãcele 4-0 CS Otopeni - FCM Bacãu 2-0 Concordia - Progresul 1-0 CSM Focșani - Intergaz B. 3-1 Delta Tulcea - Dunãrea Giurgiu 2-0 Sportul Stud. - FCM Câmpina 2-0 FCM Bacau 1-2 Dinamo II

Seria 2 Arieșu Turda - FC Bihor 0-1 FC Caracal - Gaz Metan 0-2 CFR Timișoara - CS ISCT 4-1 Mureșul Deva - CSM Rm Vâlcea 0-2 Liberty O. - FCM Reșița 2-1 Unirea Alba Iulia - Minerul 1-2 Jiul - Poli II Timisoara 2-0 FC Târgoviște - Arges 0-4 Drobeta 1-0 Corvinul Hd.

CLASAMENT Liga 2,Etapa 14 Seria 1:

1 FC Brasov 39p, 2 CS Otopeni 29p , 3 Concordia Chiajna 26p, 4 FC Botosani 25p,5 Sportul 25p,.....................15 Intergaz 12p, 16 CS Focsani 11p, 17 FCM Campina 10p, 18 FC Sacele 8p

CLASAMENT Liga 2,Etapa 14 seria 2:

1 FC Arges 33p, 2 CSM Rm. Valcea 32p, 3 Muresul Deva 30p, 4 Gaz Metan Medias 28p,5 Liberty Oradea 26p,...........................15 FCM Resita 13p, 16 Poli II 11p, 17 Corvinul 11p, 18 FC Caracal 2p.

De vineri vor fi postate rezultatele si clasamentul ligii 3 .Va multumesc pentru. intelegere.

yo_marius14.11.2007 19:23

daca tot faci treaba asta te rog si eu ceva: poti sa afli ceva despre echipa mea "de suflet" as putea zice F.C. 1 Decembrie din Liga a 3-a,seria a 3-a (parca)? la ei,pot sa ma laud ca,am inceput si eu fotbalul (evident ca la ei l-am si terminat) si am auzit ca acum au adus ceva jucatori de pe la tinretul echipelor bucurestene.sincer eu am incercat sa aflu cate ceva dar.....nu prea am gasit nimic in afara de rezultate si clasament....

-=Danny=-14.11.2007 20:31

CSM Rm Valcea , cea mai tare echipa din Liga a doua , si are si cel mai mijto stadion din Liga a doua ....... daca vezi ce gazon are , iti zica ochi :rolleyes:

stelistub15.11.2007 16:07

Stiri Liga 2 15-11-2007

In conferinta de presa de joi, antrenorul principal al lui FC Botosani, Leo Grozavu, a facut câteva remarci fata de meciul de sâmbata, cu Sportul Studentesc.

"Eu în general nu prea fac pronosticuri înaintea unui joc. Daca ne gândim ca evoluam acasa putem spune sa suntem favoriti si orice echipa joaca pe teren propriu în mod normal e favorita. La meciul acesta nu se poate spune ca suntem favoriti. Jucam cu Sportul Studentesc, o echipa cu state vechi în divizia A si tinând cont de particularitatile jocului, pe un teren foarte greu, nu cred ca acest meci are vreo favorita. Starea terenului mai mult ca sigur ca va influenta evolutia ambelor echipe", a spus Leo Grozavu.Sursa ,,Pro Sport,,

Arbitrii si programul ligii 2,etapa 15

SERIA I

FCM BACAU – DUNAREA GALATI

Arbitru: Teodor Craciunescu (Rm. Vâlcea); Asistenti: Mihai Iliescu (Craiova) si Vladimir Urzica (Piatra Neamt)

PREFAB MODELU – CS OTOPENI

Arbitru: Sebastian Coltescu (Craiova); Asistenti: Daniel Demetrescu (Rm. Vâlcea) si Valentin Avram (Bucuresti)

FCM CAMPINA – Dinamo II Bucuresti

Arbitru: Romulus Pop (Tg. Mures); Asistenti: Catalin Savu (Galati) si Bela Szoke (Constanta)

FC BOTOSANI – Sportul Studentesc

Arbitru: Lucian Dan (Aiud); Asistenti: Liviu Ciubotariu (Galati) si Joszef Fodor (Od. Secuiesc)

PROGRESUL Bucuresti – CSM FOCSANI

Arbitru: Dan Burca (Mangalia); Asistenti: Mihai Artene (Vaslui) si Anghel Voicu (Pitesti)

FC SACELE – CONCORDIA CHIAJNA

Arbitru: Florin MArcu (Oradea); Asistenti: Bogdan Velicu (Bucuresti) si Dragos Vlad (Târgoviste)

INTER GAZ – DELTA TULCEA

Arbitru: Felix Mihai (Galati); Asistenti: Mircea Orbulet si Andrei Simonis (ambii din Bucuresti)

DUNAREA GIURGIU – FOREX Brasov, duminica, ora 11:00

Arbitru: Florin Constantin (Ilfov); Asistenti: Daniel Burloiu (Galati) si Ionut Babadac (Alexandria)

FC Brasov – PETROLUL PLOIESTI, duminica, ora 12:00

Arbitru: Alexandru Tudor (Bucuresti); Asistenti: Eduard Dumitrescu (Pitesti) si Ionel Popa (Pascani)

SERIA A II-A

CORVINUL HUNEDOARA – Jiul Petrosani

Arbitru: Robert Dumitru (Brasov); Asistenti: Mircea Toderici (Arad) si Flavius Damaschin (Timisoara)

IS CAMPIA TURZII – MURESUL DEVA

Arbitru: Sorin Tarcea; Asistenti: Sorin Caia si Ovidiu Maier (toti din Timisoara)

GAZ METAN MEDIAS - CFR Timisoara

Arbitru: Ionica Serea (Focsani); Asistenti: Valeriu Bostina (Bucuresti) si Nicolae Dobrica (Rm. Vâlcea)

CSM RM. VALCEA – LIBERTY SALONTA

Arbitru: Victor Stanisteanu (Buzau); Asistenti: Stelian Slabu (Brasov) si Daniel Ciocanea (Sibiu)

FCM RESITA – FC DROBETA

Arbitru: Dragos Istrate (Bucuresti); Asistenti: Szabo Gero si Szekely Iulian (ambii din Cluj)

MINERUL LUPENI – ARIESUL TURDA

Arbitru: Mihai Ianovschi (Pitesti); Asistenti: Gabriel Bârjac (Zalau) si Catalin Haramuz (Resita)

FC Arges - FC CARACAL, ora 13:00

Arbitru: Florin Miron (Bucuresti); Asistenti: Ionut Borcan (Ploiesti) si Vlad Bârleanu (Bucuresti)

Poli II Timisoara – Unirea ALBA IULIA, ora 14:00

Arbitru: Ilarie Pasarin (Rovinari); Asistenti: Dan Marchis (Baia Mare) si Horea Bochis (Dej)

FC Bihor – FC TARGOVISTE, duminica, ora 14:00

Arbitru: Florin Ghimbasan; Asistenti: Bogdan Hârlab si Dan Ilies (toti din Bucuresti)

stelistub15.11.2007 16:12

Stiri Liga 3 ,15-11-2007; Tehnicianul formatiei Cetatea, Marian Pana, a declarat ca în iarna va încerca sa mai aduca 2-3 jucatori, asta chiar daca este multumit de ceea ce are la club în prezent.

"Avem o strategie foarte precisa si este normal sa ne pregatim din timp pentru ce va fi la anul. In iarna vom trage linie, însa nu vom aduce jucatori noi doar de dragul de a mai face niste transferuri, ideea este sa îmbunatatim calitatea lotului. Cred ca nimeni nu-si doreste sa mai traim o data dezamagirea din sezonul precedent si de aceea vreau sa nu mai existe emotii în momentul în care se accidenteaza unul sau doi jucatori", a precizat Marian Pana în presa locala.

Referitor la campionat, antrenorul Cetatii a precizat: "Chiar daca ne este din ce în ce mai greu sa ne impunem din cauza ca majoritatea adversarilor abordeaza o tactica ultradefensiva împotriva noastra, noi vom juca ca si pâna acum pe cartea atacului. Sper ca nici vremea sa nu se înrautateasca prea tare în urmatoarele trei saptamâni, astfel încât suprafetele de joc sa ramâna în limite acceptabile".Sursa Pro Sport

Dupa ce patronul Beniamin Kira a renuntat sa finanteze pe Olimpia, clubul din Satu Mare a ramas si fara antrenor. Florin Fabian si-a anuntat demisia spunând ca nu mai are niciun sens sa continue la Olimpia.

"Las pe altii sa vina si sa faca mai multe la Olimpia. Dar eu unul nu vad niciun viitor la club. De altfel nici cu Beny Kira lânga noi, sincer, nu vedeam calea spre performanta", a marturisit Fabian în presa locala.

Acesta s-a aratat usor deranjat de declaratiile fostului finantator care si-a motivat retragerea din cauza lipsei de rezultate. "Nu putea sa se astepte la mai mult deoarece în vara totul s-a facut în graba si fara pregatire si cu un lot subtire, eu zic ca si asa am scos puncte destule. Urma ca din iarna sa ne întarim lotul", a mai spus Fabian.

Legat de viitorul sau fotbalistic, Florin Fabian spune ca nu a luat înca nicio decizie. "Deocamdata nu stiu ce voi face. A fost o experienta pentru mine, eu am venit la Olimpia cu bratele deschise si am dorit sa fac performanta, dar din pacate nu s-a putut. Sigur ca sunt dezamagit dar asa e viata, cu bune si rele. Cât despre Olimpia, din pacate nu vâd nicio solutie. Clubul e în faliment si e pacat ca autoritatile locale nu s-au implicat cu adevarat", a încheiat Fabian.

Sursa ProSport

stelistub15.11.2007 16:21

Stiri Liga III,15-11-2007 Clujul e în sãrbãtoare - dupã 55 de ani, e primul oraș din provincie care dã 3 echipe în optimile Cupei României Timișoreana.

Virușii verzi de la Sãnãtatea Cluj sunt însã eroii orașului. Angajații de la abator l-au îmbolnãvit pe patronul echipei UTA - au eliminat UTA și viseazã la Champions League.

Ultimii în Liga a 3-a, virușii verzi de la Sãnãtatea au încins o mare petrecerea dupã ce au rãpus fosta UTA lui Lãcãtuș în Cupã - la un pahar de bere și o pizza de pui. Patronul a adus puii - șeful echipei e medic veterinar și are un abator de pui, unde lucreazã patru dintre eroii de la Sãnãtatea Cluj.

Sãrbãtoarea celor supranumiți virușii verzi n-a ținut însã prea mult. Ei au trebuit sã se trezeascã dimineața și sã meargã la abatorul patronului, care i-a rãsplãtit cu 5 milioane de lei pentru calificarea în optimi - cea mai mare primã din istoria echipei.

Virușii verzi au devenit deja cunoscuți în lume Sãnãtatea Cluj îi așteaptã în optimi pe Dinamovisti dar se gândesc și la Champions League dupã ce șeful UEFA, Platini, a anunțat cã din 2009 și câștigãtoarele de Cupe pot ajunge în Ligã.

stelistub15.11.2007 17:19

Astept si intrebari ale dvs.despre ligile inferioare

Stanici15.11.2007 17:25

Despre adevarata Poli....

cRiss4Steaua15.11.2007 19:16

cei care sunt microbisti adevarati , poate au auzit si ei de Olimpia Satu Mare. Acum cativa ani se lupta in Divizia A si facea fata sa zicem asa , cu brio , iar acum este in Liga a 3a si aproape de desfintare. Chiar trista treaba , mai ales ca este echipa locala , si imi pare rau doar pentru faptul ca nu mai pot merge la meciuri tari , gen Olimpia - Steaua. Eu nu sunt fac Olimpia , dar .. pentru binele judetului si al meu sa vad Steaua in SM , sper sa se gaseasca un investitor si sa faca ceva :). Si pentru ca sunt si niste ultrasi care insotesc echipa peste tot chiar daca e in Liga a 3a .

http://www.prosport.ro/index.php?section=a...66746&rss=1.

stelistub15.11.2007 19:30

Chiar scria mai sus de Olimpia ce era inainte si ce a ajuns....... Pacat.

Wally15.11.2007 19:35
cei care sunt microbisti adevarati , poate au auzit si ei de Olimpia Satu Mare. Acum cativa ani se lupta in Divizia A si facea fata sa zicem asa , cu brio

Nu facea fata chiar cu brio. Imi aduc aminte de niste infrangeri cu 6-0.

cRiss4Steaua15.11.2007 19:48

eh wally .. in mare .. :))

yo_marius15.11.2007 21:06

de chiajna si snagov ce stii?? bine chiajna e destul de bine,am inteles ca se face si stadion nou acolo,dar de snagov,dupa un an in B nu mai stiu nimic....

P.S. si pentru pritenul dragoshel,de Buftea ce ne zici?

I.N.Money15.11.2007 21:13

Chiajna tocmai l-a luat pe Mitrovic :biggrin: ,pe langa Florentin Dumitru,Balasa,Vintila,etc.

yo_marius15.11.2007 21:16

si cand te gandesti ca se voia naturalizarea lui Mitrovici.....sa joace la nationala.......

I.N.Money15.11.2007 21:19

Poate o sa reînvie la Chiajna si facem un schimb cu Bãnel .

yo_marius15.11.2007 21:55

sau poate o sa-l transferam pe Messi.......important e scapam de surdu!!

stelistub16.11.2007 13:22

FC Snagov este pe primul loc in Liga 3 Seria II,in ultimul meci invingand acasa la Steaua II cu 1-0

Am sa-ti spun si despre concordia totul dar mai tarziu putin.

stelistub16.11.2007 13:33

Divizia B Etapa 14 Concordia Chiajna 1 - 0 FC National(Progresul)

03.11.2007 Divizia B Etapa 13 Inter Gaz Bucuresti 1 - 1 Concordia Chiajna

27.10.2007 Divizia B Etapa 12 Concordia Chiajna 3 - 0 Dunarea Giurgiu

24.10.2007 Divizia B Etapa 11 Forex Brasov 1 - 0 Concordia Chiajna

21.10.2007 Divizia B Etapa 10 Concordia Chiajna 3 - 1 Delta Tulcea

13.10.2007 Divizia B Etapa 9 CSM Focsani 2 - 2 Concordia Chiajna

07.10.2007 Divizia B Etapa 8 FC Brasov 4 - 0 Concordia Chiajna

29.09.2007 Divizia B Etapa 7 Concordia Chiajna 1 - 0 Dunarea Galati

22.09.2007 Divizia B Etapa 6 CS Otopeni 2 - 1 Concordia Chiajna

15.09.2007 Divizia B Etapa 5 Concordia Chiajna 2 - 1 Dinamo II

12.09.2007 Divizia B Etapa 4 Sportul Studentesc 0 - 4 Concordia Chiajna

09.09.2007 Divizia B Etapa 3 Concordia Chiajna 2 - 0 Petrolul Ploiesti

01.09.2007 Divizia B Etapa 2 CS Botosani 2 - 0 Concordia Chiajna

25.08.2007 Divizia B Etapa 1 Concordia Chiajna 4 - 0 FCM Cimpina,vezi aici rezultatele Concordiei in acest sezon.

Momentan Concordia este pe locul 3 cu 26p si se bate la promovare cu Cs Otopeni si Sportul,din 14 partide are 8 victorii,unele la scor.

stelistub16.11.2007 13:39

Despre CS Buftea.....

Ultimul meci a fost invinsa la Branesti cu 2-0, se afla pe locul 4 la 8 puncte de locul ce asigura promovarea in Liga II.Din 14 meciuri are 9 victorii,0 egaluri,4 esecuri si are 27p

Dragoshel16.11.2007 13:46

ooo vedeti ma ca si noi avem echipa de fotbal??

Candva, mai demult a fost si in C, dar a fost cumparata de aia de la "Doi cocosi" restaurant+baza sportiva... cine a venit prin buftea a auzit de el, Si au retrogradat-o......

yo_marius16.11.2007 13:49

dragoshel?? si acu' tot in C e!!!! =))))

Dragoshel16.11.2007 13:51

da ma dar era in prima Liga din C

stelistub16.11.2007 14:01

CS Buftea joaca deschis ceea ce se vede dupa rezultate 0 egaluri,joaca la risc ori pierde ori castiga

stelistub16.11.2007 14:04

Diseara toate rezultatele si clasamentele din Liga III pe la ora 21

«1235»