FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua da lovitura. Il ia pe Jose Sand (Sport.ro)!

«123»
Khalid16.11.2007 11:58

In Prosport a aparut o stire in care impresarul lui Sand confirma interesul Stelei pentru jucator. Cica Gigi da 6 milioane de euro si un salar de 800.000 de euro pe an. Vrajeala?! :unsure:

steaua_gloria16.11.2007 13:12

Hai sa va spun cum a aparut stirea asta.

Cei de la prosport: Ba baieti hai sa mai inventam si noi ceva ca sa se vanda ziaru! hai sa vorbim despre Steaua, are multi suporteri si vor cumpara ziarul!

si astfel se naste inca o mare gogoasa pe care ei ne-o baga pe gat.

yo_marius16.11.2007 13:20
DAceste lucruri sunt foarte apreciate de cei din afara (dovada ca jucatori de valoare vin la Cluj sa faca performanta-si va asigur ca motivul principal este atmosfera de la club si nu banii-).

woooooow ce m-ai luminat!!!!! care e jucatorul ala "de valoare" care a venit la chefere??

ne asiguri tu ca aia muncesc pe caramele acolo??? adica pe caramele si atmosfera nu?

si accidentul cu Anortosis nu a prea fost accident.....

sa-ti fie clar:chefereu si urziceniu si Poli sunt in fatza deoarece echipele din Bucuresti au o mare cadere de forma anul asta!!! nu e vorba de valoare sau treburi de genul asta!!! e o vorba romaneasca "prost sa fii noroc sa ai" asa e sezonul asta de Liga 1

oricum mai vorbim in retur,prin aprilie, sa vezi si tu "valoarea" provinciei!!!!

satmundi16.11.2007 16:20
woooooow ce m-ai luminat!!!!! care e jucatorul ala "de valoare" care a venit la chefere??

ne asiguri tu ca aia muncesc pe caramele acolo??? adica pe caramele si atmosfera nu?

si accidentul cu Anortosis nu a prea fost accident.....

sa-ti fie clar:chefereu si urziceniu si Poli sunt in fatza deoarece echipele din Bucuresti au o mare cadere de forma anul asta!!! nu e vorba de valoare sau treburi de genul asta!!! e o vorba romaneasca "prost sa fii noroc sa ai" asa e sezonul asta de Liga 1

oricum mai vorbim in retur,prin aprilie, sa vezi si tu "valoarea" provinciei!!!!

Ma refeream la Dorsin pe care CFR la luat moca de la Rosenborg (nu ca aia nu l-au mai vrut,ci pentru ca omu vroia sa incerce si altceva),la Fabiani care ar fi costat 2,2 mil(isi merita banii si cred ca face si mai mult),la Didy care e clar cel mai bun atacant din Liga I,la Tony sau Cadu (se vede din avion ca sunt jucatori peste ce avem noi in Liga I,Culio...) si la cei care vor mai veni in iarna sau vara...

Nu am zis ca muncesc pe caramele,normal ca sunt platiti si inca destul de bine,dar fara o atmosfera buna la club NU se poate face performanta [ iar Steaua,Dina.. si Rap.. tocmai asta nu au avut sezonul asta : liniste ca echipa sa isi vada numai de joc ] Pai jucatorii straini vin la Cluj acum pentru ca stiu ca nu vor fi discriminati,vin pentru ca vad ca echipa e pe primu loc si vin sa faca performanta pentru ca oricine poate vedea ca bosii de la Cluj vor sa creeze o echipa puternica .Acolo sunt indeplinite toate conditiile de performanta si mie greu si mie sa recunosc,dar la anul ei vor juca direct in CL.

Atata timp cat ei au maturat tot in campionat si au doar 3 egaluri si alea cu Steaua,Dina.. si PoliTM ,inseamna ca 'dubla' cu cipriotii a fost un accident.

"prost sa fii noroc sa ai" sa castigi un tur de campionat neinvins cu aproape maximul de puncte

"prost sa fii noroc sa ai" sa te uiti in jos la restul dar sa nu-i mai poti vedea pentru ca esti prea sus

Trezeste-te si nu mai fi penibil doar ca sa dai o replica ironica... Eu iti mai zic doar ca ei au avut ghinion ca nu au castigat meciurile cu noi si Dina.. pentru. ca din ce imi amintesc eu Steaua s-a aparat tot meciu si ei au ratat la greu,iar cainii se pot mandrii si ei cu egalul obtinut acolo...

Eu nu vreau sa ii laud pe clujeni,ci doar sa subliniez ca ei sunt un model de urmat pentru cei implicati la clubul Steaua, si daca nu e asa scrieti si voi argumente care sa stea in picioare, nu proverbe si cuvinte-mpreunate...

:steagcruce:

androsteaua17.11.2007 14:52

exagerare

111 ca si cazul belluschi

1uLy4Nn20.11.2007 18:23

macar in ultimul ceas sa se trezeasca si el....macar sa bage bani in jucatori si nu in propriul buzunar

Bundy20.11.2007 19:08

L-am luat pe Sandu

«123»